2015 aasta sügishoroskoop (Kaksikud, Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Armastus:
Armuelu kujuneb sellel sügisel Sinu jaoks mõnevõrra kriitiliseks. Praegu ei toeta planeedid Sinu püüdlusi armuelus. Kui Sinu suhe on siiani toiminud hästi ning suudad partneriga tavaliselt leida kergest vajalikud kompromissid, siis see sügis asja hullemaks ei tee, kuigi mõningal määral suuremaid jõupingutusi see periood mõlemalt siiski nõuab. Kui Sinu suhe on olnud pingeline ning on tavaline, et Sul tekib partneriga arusaamatusi, siis peaksid olema praegu väga väga tähelepanelik ja hoolikas, et mitte oma suhet täiesti ära rikkuda.

Mõnevõrra ettevaatlikum tasuks olla neil Kaksikutel, kes on oma ellu armastust otsimas. Ehkki uus suhe võib alata kiiresti ja edukalt, ei tähenda, et asjad nii ka jääksid. Sul tuleb suhte hoidmiseks palju vaeva näha ning seda eriti siis, kui Sinu partner on sündinud mõnel sügiskuul.

Praegu on periood, kus niisiis Sinu armuelu proovile pannakse. Seepärast tuleb nende väljakutsetega tegelema asuda ning mitte jätta asju juhuse hooleks. Armuelus tuleks nüüd leida viis, kuidas tuua suhtesse uut kirge. Väga olulisel kohal on igapäevane romantika.

Kui Sinu suhe on lagunemas ning Sa ei soovi selle jätkumist, siis tuleb nüüd selline suhe lõpule viia ning mitte jätta rippuma lahtisi niidiotsi. Mis läbi, see läbi. Kõik lahtised niidid takistavad Sul elus edaspidi edasi liikumist.

Võib öelda, et kõige keerulisemaks kujuneb see sügis Sulle siis, kui Sul on partneriga suur vanusevahe.



Töö:
Sellel sügisel peaksid oma tööalases elus usaldama peamiselt iseennast. Oled ümbritsetud paljude selliste inimestega, kes küll lubavad midagi ära teha, kuid lubaduseks see jääbki.

Tööalane elu tervikuna kujuneb sügiskuudel Sulle stressirohkeks. Seepärast peaksid olema praegu tavalisest tähelepanelikum ja hoolsam, et ise endale sekeldusi mitte kaela tuua. Valikute rohkus on praegu suur, kuid valikute tegemine on seetõttu oluliselt keerulisem. Sul tuleb nii mõnigi kord oma tehtud valikuid kahetseda, kuid sinna pole midagi parata. Usalda enam oma sisetunnet valikute tegemisel ning väldi tormakust.

Sissetulek peaks olema Sul sügiskuudel stabiilne, kuid pead arvestama mõningate ootamatute suuremate väljaminekutega. Raha investeerimisest hoidu ning ka laenu võtmisest ja andmisest tasuks praegu kaugele hoida. Oht on sattuda rahalistesse sekeldustesse ja ohtlikesse mängudesse, kus kaotajaoks osapooleks oled Sina.



Õnn:
Sügiskuud ei soosi Sinu elukäiku. Pead olema väga tähelepanelik ja hoolikas, et ennast ebameeldivatest asjadest eemale hoida. Praegu tuleks Sul keskenduda pigem rutiinsetele töödele-tegemistele, sest see vähendab tagasilöökide riski märgatavalt.

Ole ettevaatlik oma rahaga ümberkäimisel ning ära lase selles vallas ennast teiste inimeste poolt mõjutada. Ka tasuks Sul jälgida, et kõik Sinu tegevused oleksid täielikult seadustega kooskõlas.

Tervis on üldjoontes Sul praegu üsna hea. Samas võivad Sind piinata sagedased peavalud, mis on peamiselt tingitud just igapäevastest pingetest. Väga ettevaatlik tasuks olla liikluses, eriti jalakäijana, jalgratturina või mootorratturina.

Reisimiseks pole sügiskuud hea aeg.

Pole välistatud, et mõni inimene, keda juba kaua tunned, võib Sind hingepõhjani solvata. Oled praegu lihtsalt väga tundlik, sest selle inimese käitumine ei tohiks Sulle üllatusena tulla.

Keegi naissoost lähedane inimene või sugulane võib Sulle sellel sügisel palju muret ja peavalu valmistada. Sinu elus võib toimuda sellel sügisel mingi väga oluline sündmus ning selle sündmuse teiseks osapooleks on keegi Jäära, Lõvi või Amburi tähtkujust.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

VÄHK

Armastus:
Planeedid mõjutavad Sinu armuelu sügiskuudel positiivselt. Tunned end armusuhtes tavalisest paremini ning püüad leida võimalusi selleks, et partneriga meeldivalt koos aega veeta. Nüüd tasuks enam mõelda oma suhte tulevikule. Üheskoos on hea aeg pikemaajaliste plaanide paikapanekuks, eriti neis küsimustes, mis puudutavad suhte tulevikku ja arengut, kodu ja pere järelkasvu. Võimaluse korral tasub otsida sügiskuude jooksul võimalust võtta ette mõni reis soojale maale, et seeläbi oma suhtesse uut värskust tuua.

Kui Sul on armuelus olnud varem probleeme või muresid, mis on lahenduseta jäänud, siis nende lahendamisega tasuks praegu enam vaeva näha, sest soovitud tulemuste saavutamine on tavalisest kergem. Ära selliseid probleeme praegu maha suru, vaid ole valmis julgemalt nendega tegelema.

Väga hea aeg on neile Vähkidele, kes on otsimas oma ellu armastust. Selles osas võivad sügiskuud avada mitmeid uusi võimalusi ning ka tekkida võiv suhe areneb kiiremini kui ehk tavaliselt.



Töö:
Planeedid mõjutavad positiivselt ka Sinu tööalaseid jõupingutusi. Nüüd tasub Sul ennast pingutada kõige selle nimel, mis Sulle varem probleeme on tekitanud. Haara härjalt sarvist ning vii oma plaanid lõpule. Alla andmine ei tule praegu üheski situatsioonis kõne alla. Ideedenappusega Sul sellel sügisel kokku puutuda ei tule. Genereerid ideid niivõrd kiiresti, et Sul võib tekkida raskusi nende seast õige leidmisega.

Kolleegidega, klientidega või teenusepakkujatega suhtlemine võib kaasa tuua mõningaid probleeme. Peamiselt on need probleemid sellist laadi, et jäetakse miskid asjad tegemata, mida Sulle lubatud oldi. Seepärast ära võta sellel sügisel antud lubadusi puhta kullana.

Peaksid dokumentidega ümberkäimisel olema praegu tavalisest tähelepanelikum. Selles osas võid kokku puutuda raskuste või takistustega.

Rahaasjad on samuti heas seisus. Peamiselt on see seis Sinu enda varasemate otsuste tulemus.

Sul on võimalik teenida ka vajalikku lisaraha, kuid nende teenimisvõimaluste leidmine ei ole praegu päris tavapärane. Kõik sellised võimalused avanevad Sulle mingite eriliste võimaluste ja müstiliste kokkusattumiste kaudu. Head rahalised võimalused võivad Sulle avaneda mõne noorema naisterahva kaudu, kelleks on keegi Sinu sugulastest, äripartneritest, kolleegidest või klientidest. Rahaasjad on kõige paremad naissoost Vähkidele, kelle vanus on üle 35 eluaasta.



Õnn:
Sügis toob Sinu ellu positiivsema ajajärgu. Tunned ennast seetõttu paremini, kindlamalt, tugevamalt ja optimistlikumalt. Sul on suur soov midagi olulist oma elus korda saata ning selles osas kannavad Sinu tegemised vilja.

Mõningal määral tasub praegu oma õnne proovile panna, kuid liialdustest tasuks hoiduda. Näiteks tasub proovida lotot mängida.

Kuuled sügisel mõningaid selliseid uudiseid, mida juba kaua oled oodanud, mistõttu saad selle tulemusena nii mõnedki olulised projektid ja plaanid oma elus käima lükata.

Võid kuulda mõningaid halbu uudiseid oma sõprade, naabrite või sugulaste kohta, kes võivad langeda varguse ohvriks või sattuda õnnetusse.

Seotud postitused