2017-2018 aasta talvehoroskoop (Jäär)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

2017-2018 aasta talvekuudel on Sulle oluline see, et suhted sõpradega hästi toimiksid. Selle saavutamiseks püüad oma sõpradega enam suhelda ning neid nende probleemide lahendamisel aidata. Kasuks tuleksid ühised tegevused, mis võiksid olla ka ärilist laadi. On suur tõenäosus, et talvekuudel saavad alguse mõned uued sõprussuhted, mis Sinu edaspidist elu vägagi positiivselt mõjutavad.

Suure tõenäosusega toob see talv Sulle kaasa mitmeid meeldivaid arenguid isiklikes ettevõtmistes. Sul tasuks ennast praegu enam pingutada selle nimel, et olulised ideed teoks teha, sest tulemused saavad olema positiivsed. Kindlasti tasuks aga jälgida seda, et Sa ei võtaks ette oma tegevusi enne, kui oled kõik asjad põhjalikult läbi mõelnud.



Rahalised asjad eeldavad suuremat tähelepanu. Pole välistatud, et kaduma võib minna mingi oluline dokument, mis sunnib Sind plaane muutma. Kõikvõimalike ostude tegemisel tasuks jälgida seda, et dokumendid korras oleks, seda ka väiksemate ostude puhul. Vastasel korral võid sattuda ebameeldivatesse sekeldustesse.

Neil talvekuudel tasuks teha pikemaajalisi plaane mitte ainult 2018 aastaks vaid ka pikemaks perioodiks. See tagab Sulle suurema kindlustunde ning annab Sulle märku sellest, milliseid otsuseid peaksid igapäevaselt langetama.

Kui pead tegelema juriidiliste probleemide lahendamisega, siis see talv pakub Sulle võimaluse välja jõuda selliste tulemusteni, mida oled soovinud.



Hea aeg koduses elus millegi ümberkorraldamiseks. Eriti hästi õnnestuvad need plaanid, millele oled juba mõnda aega mõelnud. Pealiskaudsus võib selles vallas valusalt kätte maksta.

Suhted sugulastega kujunevad suure tõenäosusega seikluslikeks. Hea aeg sugulastega kohtumiseks ning nendega ka ühiselt millegi korraldamiseks.



Tervise osas võivad Sind kimbutama hakata mõned kroonilised haigused. Kindlasti tasuks oma muresid arstiga jagada, et kiiremini ennast ravima saaksid hakata. Ettevaatlikum tasuks olla lumega ja jääga väljas liikumisel, sest on oht õnnetult kukkuda.

Meessoost Jäärad võivad enda jaoks avastada midagi ebatavalist ja äärmiselt kasulikku, seda just informatsiooni silmas pidades.

Seotud postitused