2017-2018 aasta talvehoroskoop (Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SÕNN

2017-2018 aasta talv on Sulle seltskondlikult üsna aktiivne aeg. Aset leiavad mitmed olulised kohtumised, mis mõjutavad Sinu edaspidist käekäiku olulisemal määral, kui Sa seda esmapilgul arvata oskaksid. Kasuks tuleks teiste inimestega koostöö tegemine, sest selles osas on Sul paremad võimalused soovitud eesmärkideni jõudmiseks.

Kui tegeled äriga, siis neil talvekuudel avanevad Sulle suure tõenäosusega paljud head võimalused, eriti just klientide leidmisel. Ka koostöö arendamine äripartneritega peaks kulgema hästi.



Oled arvatavasti enda jaoks paika pannud nii mõnedki pikemaajalised plaanid. Neil talvekuudel sunnib aga kogutud informatsioon oma plaane ümber tegema. Mõnevõrra lisab see Sinu ellu pingeid, kuid suudad kõikide asjadega kenasti hakkama saada.

Mingid tehnikaseadmed võivad Sind jaanuaris või veebruaris alt vedada, mistõttu tuleb Sul teha rahalisi väljaminekuid nende remontimiseks või väljavahetamiseks. See tähendab ka seda, et Sul tuleb arvatavasti mõningatest asjadest loobuda.

Oma ostusid tasuks Sul praegu hoolikamalt ette valmistada. Kui lähed kergema vastupanu teed ja ostad endale kiirustades ettejuhtuva asja, tunned hiljem pahameelt, et ebaõnnestunud ostud sooritasid. Seepärast varu aega ostude tegemisel.



Armuelus on praegu kõik üsna heas tasakaalus. Arvatavasti kerkivad esile mõningad vaidlused igapäevaste küsimuste üle, kuid neile küsimustele on ka lahendused kerged tulema.

Partneriga tasuks olla suhtlemisel avatud ja aus. Vastasel korral võivad partneris tekkida mingid kahtlused, mis tema käitumist mõjutama hakkavad.

On oodata mingit probleemi ühe Sinu sõbraga. Sul on temaga raske mõningates asjades üksmeelt leida, mistõttu on tülid kerged tulema. Pikemas perspektiivis see suhe taastub, kuid talve- ja kevadkuudel võib see Sinu elu mõjutada.



Rahaasjade korraldamisel oled sellel talvel üsnagi edukas. Jõulude ajal kulutatud raha suudad peagi tagasi teenida. Ettevaatlikum peaksid olema oma väärisasjadega ümberkäimisel.

Ühel Sinu pereliikmel või sugulasel võivad tekkida probleemid tervisega. Seetõttu tuleb Sul olla talle enam toeks. Võimalik, et pead teda ka rahaliselt toetama ravimite soetamisel.

Seotud postitused