2018 aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALADE 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



KALAD

See aasta toob Sinu ellu kaasa mitmesuguseid muutusi, mis on eelkõige seotud elukohaga, tööga või perekonna staatusega. Kõik selle aasta tegevused eeldavad põhjalikke ettevalmistusi, sest ainult nii oleks võimalik välja jõuda oodatud tulemusteni.

Kui oled plaaninud töökohta vahetama hakata, siis see aasta on selleks hea aeg, kuid sellekohased otsused peaksid olema tehtud hoolikalt planeeritult.

Tööalased ettevõtmised kulgevad Sul praegu ladusalt ning mingeid erilisi takistusi praegu esile kerkida ei tohiks. Oluline on see, et oma tööalased tegevused põhjalikult läbi mõtleksid, sest ainult nii suudaksid välja jõuda oodatud tulemusteni.

Tööasjades tasuks praegu mõelda sellele, kuidas oma teadmisi ja oskusi mõnevõrra suurendada, sest seeläbi tagaksid endale edaspidiseks oluliselt suuremad eelised.

Kui Sul on oma isiklik äri, siis see aasta võib Sulle avada mitmeid võimalusi selleks, et oma klientide hulka suurendada. See aga eeldab Sinult ka mõnevõrra erilisemat lähenemist klientide hankimisele. Arvatavasti leiad selle unikaalse lahenduse suvekuudel.

Suhtlemine kolleegidega võib kujuneda praegu mõnevõrra keeruliseks. Arusaamatused oleksid praegu kerged tekkima, mistõttu tasuks Sul oma sõnadevalikuga veidi ettevaatlikum olla. Kindlasti peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks kolleegidel endale pähe istuda.



Tööalaste või äritehingute tegemine välisriikides elavate inimestega või seal asuvate organisatsioonidega võib olla sellel aastal keeruline. Pole välistatud, et Sind mingis olulises küsimuses ninapidi veetakse.

Rahalised asjad on praegu küllaltki stabiilsed. Sul tuleks hoida korras kõik dokumendid, mis puudutavad rahalisi küsimusi. Riskide võtmiseks pole praegu mitte kõige parem aeg. Uute teenimisvõimaluste leidmine pole sellel aastal kerge ja kui neid leiadki, siis on need väga ajutise iseloomuga.

Rahaliste tehingute tegemine sugulastega võib Sulle praegu palju peavalu valmistada ning on oht oma rahast lihtsalt ilma jääda.

Peresuhted kulgevad Sul üldiselt hästi. Samas võivad lapsed Sulle tavalisest enam peavalu valmistada. Sul tuleks oma lastel rohkem silma peal hoida, sest nad võivad olla praegu mõjutatud mõne sellise inimese poolt, kes neid kõige paremale teele ei suuna.

Peaksid jälgima seda, et Sinu ootused oleksid pereliikmete suunas realistlikud, kuna vastasel korral võib see tekitada palju arusaamatusi.

Püüa leida oma pere jaoks rohkem aega, et seeläbi üheskoos midagi meeldivat nautida. Üheskoos tasuks ka ehk rohkem reisida, et saada juurde uusi meeldivaid mälestusi.



Ettevaatlikum peaksid olema praegu pereliikmetele lubaduste jagamisel.

Armuasjad on sellel aastal heas seisus. Võiksid koos partneriga rohkem ühise tuleviku üle mõtiskleda, sest see aitaks nii mõnedki asjad oluliselt paremini toimima saada. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks samuti kasuks.

Eriline rõhk tasuks praegu suhtes panna aususele. Suhe, mis ei põhine aususel, võib kiiresti probleemseks muutuda.

Kui ole vallaline, siis tuleks Sul sellel aastal hoiduda kiirustamisest. Vastasel korral näed võimalikku uut partnerit ainult läbi roosiliste prillide ning tema tegelik loomus jääb Sulle selgusetuks.

Juriidiliste probleemide lahendamine ei kujune sellel aastal eriti kergeks. Soovitud tulemuste saavutamiseks pead tegema mitmeid järeleandmisi.

Üks varasemalt lagunenud sõprussuhe võib sellel aastal jälle üles soojeneda. Uute tutvuste loomisel tasuks olla ettevaatlik, sest Sinu teiste inimeste hindamisoskus pole praegu mitte kõige parem.

Keegi Sinu meessoost sugulastest võib Sind sellel aastal märkimisväärselt aidata. Tema abiga saaks lahendatud mitmeid aastaid kestnud probleem ja arusaamatus.

Seotud postitused