2017-2018 aasta talvehoroskoop (Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SKORPION

2017-2018 aasta talvekuudel tuleb Sul enam tähelepanu pöörata oma rahaasjade kulgemisele. Selles vallas tuleb Sul arvatavasti teha mitmeid muudatusi oma plaanides ja ootustes, sest kõik ei kulge päris selliselt, nagu Sa oleksid oodanud.

Sul tasuks keskenduda sellele, et oma plaane ja ideid ellu viia, sest suudaksid selles osas päris häid tulemusi saavutada. Kindlasti tuleb aga rõhku panna sellele, et vajalikud ettevalmistused õigeaegselt tehtud saaksid.

Detsembris, jaanuaris või veebruaris võid sattuda mõnda keerukasse olukorda, mida Sul on raske kontrollida ja suunata. See tekitab Sulle hulganisti peavalu. Et asjad paremini kontrolli alla saada, pead olema lihtsalt kannatlik, sest aeg teeb siin oma töö.



Teiste inimestega suhtlemine on Sulle keeruline. Eriti naisterahvastega suhtlemisel on oht sattuda tõsisesse vastasseisu. Liialt jõuline oma arvamuste pealesurumine kindlasti asjale kasuks ei tule.

Armuasjad kulgevad Sul praegu suhteliselt hästi. Seepärast on just partner see, kes Sulle praegusel pingelisel ajal kõige ena toetust ja julgustust pakkuda suudaks. Kasuks tuleks see, kui koos oma partneriga midagi meeldivat ette võtaksid. Väike puhkus ei tee paha. Ka reisimine oleks hea idee.



Ettevaatlikum tasuks olla lubaduste jagamisel oma partnerile, kuna osad olulised lubadused võivad ainult lubadusteks jäädagi.

Kui oled vallaline, siis see talv pakub Sulle mitmeid uusi võimalusi, kuid osad neist võivad Sulle hiljem ka päris palju peavalu valmistada. Seepärast tuleb heade võimaluste ülesleidmiseks teha veidi enam tööd kui tavaliselt.

Tööasjades tasuks Sul enam keskenduda meeskonnatöö tegemisele. See võimaldaks paremini oma ideid ja plaane teostada. Iseseisvate jõupingutuste tulemusena oleks Sul keerukas seatud eesmärkideni jõuda.



Uued tööalaste plaanide teostamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, kuna soovitud eesmärke oleks keeruline saavutada. Pigem tasuks keskenduda pooleliolevate kohustuste lõpetamisele.

Võimalik, et talvekuudel tuleb Sul hakata tegelema mõningate koduste probleemide lahendamisega.

Naissoost Skorpioniteni võib jaanuaris või veebruaris jõuda mingi oluline dokument, mida kaua oled oodanud.

Seotud postitused