2017-2018 aasta talvehoroskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

2017-2018 aasta talvekuud toovad Sinu ellu mitmesuguseid olulisi arenguid, mis mõjutavad Sinu tulevikku olulisel määral. Ühel või teisel viisil on nendega ka seotud keegi Sinu meessoost sugulastest.

Neil talvekuudel tasuks Sul enam mõtiskleda selle üle, mis on Sulle kõige olulisem. See annaks Sulle võimaluse paljudes asjades parema selguseni jõuda ning edaspidi ka paremaid otsuseid langetada. Et Sul oleks aga võimalik otsuseid langetada, tuleks Sul informatsiooni hankimisele veidi enam keskenduda.



Oma perega tasuks Sul rohkem aega veeta, kui Sa seda tavaliselt teed. Kõik ühised tegevused tuleksid peresuhete arengule kasuks, seda ka koduga seonduvaid töid tehes.

Tööalastes asjades suudad palju korda saata, kuid pead arvestama võimalusega, et keegi kolleegidest hakkab Sulle kaikaid kodaratesse pilduma. Seetõttu võivad nii mõnedki olulised asjad Sul sootuks tegemata jääda.

Suhtlemine kolleegidega on sellel talvel mõningane proovikivi, millega pead püüdma toime tulla.



Rahaasjad ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda arvanud oleksid. Seepärast peaksid mõtlema rohkem sellele, kuidas oma rahaasjades suurem stabiilsus tagada. See tähendab mõningate kulutuste tegemata jätmist, aga ka uute teenimisvõimaluste otsimist.

Armuelus peaks kõik olema üsna heas seisus. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma armuellu veidi uut värskust tuua, sest selles vallas on Sul mitmeid huvitavaid ideid. Julgusta ka oma partnerit rääkima nendel teemadel, mis on talle olulised.

Kui Sa oma partneriga veel koos ei ela, siis need talvekuud võivad Sind meeldivalt üllatada.



Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti. Mingi eriline võimalus on Sulle avanemas üsnagi ebatavalisest suunast.

Püüa teiste inimestega praegu suhelda nii, et Sa ei satuks nendega vastasseisu, sest probleemid teistega, eriti oma naabritega, mõjuvad Sinu enda tervisele laastavalt.

Võimalik, et pead neil talvekuudel korduvalt ootamatult reisile minema, mistõttu ei jää Sul ettevalmistusteks just palju aega.

Naissoost Amburid on neil talvekuudel väga edukad äritehingute tegemisel. Neil on ka paremad võimalused endale suurem stabiilsus ja edukus tagada.

Seotud postitused