2017 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SÕNNI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



SÕNN

See aasta kujuneb Sulle aktiivseks. Suuremaid plaane pole mõttekas endale praegu teha, sest Sinu elu liigub praegu sellises suunas, millega Sa poleks osanud arvestada. Võid olla kindel selles, et see aasta kujuneb Sulle edukaks. Oled suhtlemisel aktiivne, mistõttu võib olla kindel selles, et puutud kokku mitmete huvitavate inimestega.

See aasta toob kaasa arvatavasti mingi suurema suguvõsa kokkutuleku. See ei ole lihtsalt sünnipäev või tavapärane kokkusaamine. See kokkusaamine saab olema erakorralise iseloomuga.

Sinu lähedaste inimeste elus võivad toimuda praegu mõningad suuremad muutused. Sina peaksid olema praegu see, kes neid aitab ja toetab, et probleeme ära hoida.

Perekondlikes asjades tuleks Sulle kasuks see, kui oma partneriga veidi ettevaatlikumalt suhtleksid. Hoidu kriitikast ja oma mõtete pealesurumisest. Ole ettevaatlik lubaduste andmisel oma partnerile, sest nende täitmine võib olla vägagi keeruline.

Koduses elus tuleb Sul arvestada mitmete suuremate väljaminekutega. Seda aastat iseloomustab see, et rikki läheb tavalisest palju elektroonikaseadmeid ning muid koduseid asju (näiteks mööbel).

Sinu kodus leiab aset arvatavasti mingi oluline sündmus, mis on seotud ühe meesterahvaga: abikaasa, vanaisa, isa, vend.

Kui oled plaaninud endale uue kinnisvara soetamist, siis saad sellel aastal mitmesugust abi, mis aitab Sul kõik dokumendid hästi korras hoida.

Kuna pead sellel aastal enam teisi inimesi aitama ja toetama, siis tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei muutuks selle kõige juures uhkeks ja ülbeks. Vastasel korral võid endale inimsuhete vallas mitmesuguseid probleeme ja raskusi tekitada.



Meessoost Sõnnid, kellel vanust üle 35 eluaastat, puutuvad kokku mingi olulise muutusega perekondlikus staatuses. Selles osas tuleks kasuks see, kui enda jaoks mõned põhimõttelisemad ootused ja lootused paika paneksid.

Sellel aastal võivad Sind ees oodata raskused rahalistes küsimustes riigivõimuga või pankadega. Seepärast peaksid oma rahaasjad praegu väga hoolikalt korras hoidma, et seeläbi võimalikke probleeme ennetada.

Rahalised asjad peaksid kujunema praegu edukaks naissoost Sõnnidele, kellel eluaastaid üle 35. Kui kuulud nende hulka, ole julgemalt valmis oma ideid ja mõtteid rahalistes küsimustes ellu viima. Ka peaks Sinu sissetulek praegu mõnevõrra suurenema, mis on tingitud Sinu enda jõupingutustest.

Hea aeg äriliste asjade korraldamiseks. Suudaksid selles vallas nii mõnedki asjad oluliselt paremini toimima saada. Ka oleksid Sul praegu head võimalused selleks, et oma äri materiaalset seisu parandada.

Võimalik, et see aasta toob Sulle kaasa mõningaid probleeme ühe dokumendiga. Suudad olukorra küll suhteliselt kiiresti kontrolli alla saada, kuid see toob kaasa tõsise pettumise ühes inimeses, keda siiani olid usaldanud.

Sõnni, Kalade või Skorpioni tähtkuju esindaja võib Sulle sellel aastal teha mõne üsnagi kummalise ettepaneku, mis võib osutub Sulle igati kasulikuks.

Reisid ehk sellel aastal mõnevõrra rohkem, et seeläbi tagada endale mitmekesisem elu. Reisimisel on oluline see, et Sa ei jätaks ettevalmistusi viimasele minutile. Ka tasuks Sul reisil olles oma dokumentidel enam silma peal hoida, et mitte neid kaotada.

Sinu juurde võib sellel aastal ajutiselt elama asuda keegi sugulastest.



Sul tuleks oma pereliikmete tervisele enam tähelepanu pöörata, sest nad vajavad praegu enam Sinu abi ja toetust. Kõige enam on haigestumisest ohustatud Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi päikesemärgi esindajad.

Partnerlussuhtes pead olema valmis teatud proovikiviks, mis määrab Sinu suhte edaspidise arengu.

Noortele naissoost Sõnnidele kujuneb see aasta edukaks õpingute vallas. Kui kuulud nende hulka, võid olla kindel selles, et Sulle avanevad mitmed head võimalused, mida kaua oodanud oled.

Üle 35 aastased naised Sõnni tähtkujust peaksid olema sellel aastal ettevaatlikumad Kaalude, Veevalaja ja Kaksikute päikesemärgi esindajate tehinguid tehes. Seda tasuks eriti silmas pidada siis, kui need inimesed elavad mõnes välisriigis. Ära lase ennast ühegi tehingu puhul manipuleerida, mis võiks Sulle edaspidiseks palju probleeme tekitada.

Sul võivad oma emaga suhtlemisel tekkida mitmesugused arusaamatused ja probleemid. Seda aitaks ära hoida see, kui oleksid oma emaga suhtlemisel tasakaalukam ja kannatlikum.

Seotud postitused