2017 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad JÄÄRA 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



JÄÄR

See aasta kujuneb Sulle üsnagi progressiivseks. Oskad oma asjaajamisi tavalisest paremini korraldada ning see viib Sind ka oodatud tulemusteni. Eriti häid tulemusi oleks Sul võimalik praegu saavutada näiteks rahaliste asjade korraldamisel.

Suhtlemisele eakamate inimestega tasuks Sul praegu veidi enam rõhku panna, sest nende käest saadud nõuanded aitaksid Sind sellel aastal nii mõnestki keerulisest situatsioonist välja.

Inimsuhted võivad olla Sulle tervikuna praegu mõnevõrra keerulised. Arusaamatused, petmised, manipuleerimine jne. on sellel aastal peamisteks märksõnadeks. Seepärast peaksid praegu tähelepanelikumalt jälgima seda, kellega suhtled ja kuidas suhted.

Koduga seonduvad küsimused on Sulle sellel aastal väga olulised. Võib-olla plaanid selles osas ka mõningaid muudatusi, näiteks suuremat remonti või uue kinnisvara soetamist. Sellekohased otsused tasuks Sul perega väga põhjalikult läbi arutada, et seeläbi jõuda välja parimate lahendusteni. Peaksid oma naabritega praegu mõnevõrra ettevaatlikum olema. Nad võivad Sulle nii mõneski mõttes pähe istuda, kui Sa õigel ajal kätt ette ei pane.

Kinnisvaraga seonduvate tehingute tegemiseks on praegu üsna hea aeg, kuna suudad detailidega tegeleda ja seeläbi dokumendid korras hoida. Mingil moel saad selles vallas abi mõnelt oma naissoost sugulaselt.

Kui oled vallaline, siis see aasta võib Sind viia oodatus suhteni. Sinu perega hakkab arvatavasti elama koos keegi uus liige: laps, sugulane või lemmikloom.



Pöörad oma pereliikmete käekäigule praegu väga suurt tähelepanu. Oled nende suunas vägagi kaitsev ja hoolitsev, kuid peaksid selles osas tempod veidi maha võtma, et mitte pereliikmetele probleeme juurde tekitada. Eriti ettevaatlik peaksid olema suhtlemisel naissoost pereliikmetega.

Kui Sul on tütar või on Sinu lastel tütar, siis peaksid tema eest praegu enam hoolt kandma. Ta võib vastasel korral sattuda pettuste ohvriks või võivad teda hakata ümbritsema inimesed, kes teda kurjalt ära kasutavad.

Rahaliste küsimustega seonduvalt tuleb Sul arvatavasti ette võtta mõni reis. Võimalik, et saad veidi raha mõnelt inimeselt, kes välismaal elab.

Oma rahaliste väljaminekute tegemisel ära lase ennast sellel aastal mõjutada, muidu võid sattuda keerulisse olukorda.

Võimalik, et saad mingil moel raha Lõvi, Jäära või Amburi tähekuju esindajalt.

Püüa meeles pidada sellel aastal seda, et ära raiska aega, tundeid ja oma ressursse.

Ärilistes asjades tuleks Sul olla mõnevõrra ettevaatlikum, eriti just rahaliste küsimuste arutamisel. Koostöö selles vallas võib olla praegu edukam Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi päikesemärgis sündinutega.



Sinu vanavanemad võivad sellel aastal vajada Sinu abi ja nõuandeid koduga seonduvates asjades või kinnisvara tehinguid puudutavates küsimustes.

Naissoost Jäärad, kellel vanust üle 35, peaksid olema sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikumad rahaliste vahendite kasutamisel nii oma abikaasa kui ka lastega. Enne rahaliste küsimuste lõplikke otsuseid, tuleks asjad põhjalikult läbi rääkida, sest sellega hoiaks paljud pinged ära.

Oma tervisele peaksid olema praegu mõnevõrra enam tähelepanu pöörama, et mitte lasta esilekerkivatel haigustel suurteks paisuda. Tervislikele eluviisidele tasuks samuti praegu mõnevõrra enam tähelepanu pöörata.

Üle 35 aastastel Jäära tähtkujust meestel on see aasta hea aeg abiellumiseks.

Sinuni võib jõuda mõni halb uudis, mis on seotud ühe tütarlapse või noore naisega.

Püüa ametiasutustega suhtlemisel olla ettevaatlik. Vali hoolikalt oma sõnu, sest sellega hoiaksid nii mõnedki hilisemad probleemid ära.

Seotud postitused