Rosinakeeks

Üks väga lihtne keeks rosinatega. Rosinad või asendada või rosinatele juurde lisada muid kuivatatud puuvilju.




KOOSTISAINED

175 g võid
150 g suhkrut
3 muna (M suurus)
1/2 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1 tl vanillisuhkrut
175 g rosinaid
240 g nisujahu
veidike tuhksuhkrut
võid keeksivormi määrimiseks




VALMISTUSJUHEND

1. Pane rosinad kuuma vette 5 minutiks ligunema. Seejärel kurna ja püüa rätikuga või majapidamispaberiga võimalikult hästi kuivatada.

2. Sõelu jahu kaks korda läbi sõela.

3. Tõsta 1 spl jahu rosinatele ja sega läbi, et kõik rosinad oleksid jahused.

4. Vahusta toasoe või suhkru, vanillisuhkru ja soolaga.

5. Lisa munad ja vahusta edasi.

6. Sega jahu ja küsetuspulber.

7. Lisa jahusegu ülejäänud taignale. Sega korralikuks taignaks. Lisa rosinad ja sega läbi.

8. Määri keeksivorm võiga. Kalla taigen keeksivormi. Märja noaga lõika piki keeksivormi taigna keskele umbes 1 cm sügavuselt lõhe.

9. Küpseta 160-kraadises ahjus umbes 80 minutit.

10. Valmis keeksile raputa peale tuhksuhkrut.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Partnerlushoroskoop


Saatus-tulevik horoskoop


Numeroloogilised analüüsid


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Kaelakee: ema ja poeg


Kaelakee: kaljukits


Merkaba täht: roosa kvarts


Dekoratsioon: roos


Seinakell Diva


Seinakaunistus: ahvid


Käevõru: laavakivi ja punane tiigrisilm


Kaelakee: ammoniit

Seotud postitused