2017 aasta sügishoroskoop (Kaalud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Sellel sügisel tuleb Sul keskenduda koduste probleemide lahendamisele. See eeldab Sinult tavalisest suuremat tähelepanu ja keskendumist, sest probleemid ei taha oma lahendust leida. Samas saad abi mõnelt oma healt sõbralt, kes oskab Sind praegu nõuannete ja soovitustega kõige paremini aidata.

Võimalik, et võtad koduses majapidamises ette suurema remondi võib asud elama hoopis teise elukohta.

Rahalised asjad võivad Sulle praegu muresid tekitada, kuid samas võid ennast lohutada sellega, et see on praegu ajutine probleem ning asjad leiavad kiiresti lahenduse.



Sugulastega suhtlemisel tuleb Sul leida lahendus mõningatele erimeelsustele rahalistes küsimustes. Üldiselt oleks mõttekas sugulastega rahalisi tehinguid mitte ajada.

Hoia oma raha ja väärisasjad endale ning ära tee praegu suuremaid tehinguid ning kindlasti pole mõtet laenu anda.

Kipud oma rahalisi asju kulutama asjadele, mida Sa tegelikult ei vaja.

Sinuni võivad praegu jõuda mõningad kummalised uudised ning ka mitmesugused seisma jäänud asjad võivad võtta üsnagi ootamatu suuna oma arengutes. Sul tuleb nüüd olla valmis selleks, et nende arengutega kiiresti kaasa minna, sest ainult nii saad neist kasu lõigata.



Tööalastes asjades suudad ennast praegu suhteliselt hästi teostada. Seeläbi on Sulle tagatud vajalik kindlustunne edaspidiseks. Praegu pole mitte kõige parem aeg selleks, et alustada tööasjades suuremate projektide elluviimisega. Oluliselt paremini kulgevad rutiinsed asjaajamised, mille juures ennast ka palju kindlamalt tunneksid.

Suhted kolleegidega võivad olla praegu mõnevõrra pingelised, mistõttu tasuks Sul jälgida seda, mida ütled ja kuidas ütled.

Kui oled endale tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis see sügis võib Sulle selles osas välja pakkuda mitmeid häid võimalusi, mistõttu ole tähelepanelik.

Juriidiliste küsimuste lahendamisel Sa praegu eriti edukas pole. Seepärast tasuks leida teise osapoolega kompromisslahendused.



Tööalaste saladustega tasuks ettevaatlikumalt ringi käia.

Armuasjades on praegu valitsemas harmooniline aeg. Sul on partneriga hea läbisaamine ning suudad temaga paljudes asjades leida vajalikud kompromissid. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit millegi meeldivaga üllatada, sest see aitaks suhte arengule kindlasti kaasa.

Hea aeg mitmesugusteks ühisteks tegevusteks. Ka kodused ühised ettevõtmised mõjutaksid suhet positiivselt.

Kui oled vallaline, siis peaksid uute tutvuste loomisel olema mõnevõrra ettevaatlikum, sest kipud praegu teisi inimesi valesti hindama.

Seotud postitused