Kanasupp

Klassikaline kanasupp on alati hea ja maitseb kõigile. Kanasupp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.




KOOSTISAINED

2 kanakoiba
2 l vett
1 suurem porgand
1 dl niitnuudleid
5 suuremat kartulit
2 loorberilehte
1 mugulsibul
soola
väike kimp värsket peterselli

serveerimiseks hapukoort




VALMISTUSJUHEND

1. Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Keeda umbes 20 minutit.

2. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa tükeldatud sibul ja looberilehed.

3. Tõsta keedetud kanakoivad puljongist.

4. Lisa puljongisse tükeldatud kartul ja porgand. Keeda kuni köögivili on pehme.

5. Lisa niitnuudlid. Keeda 5 minutit.

6. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile.

7. Maitsesta supp soolaga ja lisa hakitud petersell.

Serveeri hapukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Sobivus perekonnaliikmega


Taro kaardid: Wild Woman Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Seinakell


Nugade komplekt (11 tk) - Victorinox


Taro kaardid: The Guardian of the Night (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: vöölane


Laualamp


Seinapilt lõuendil või kapal: Rõuge Suurjärv


Koogialus - Villeroy & Boch

Seotud postitused