Kanasupp

Klassikaline kanasupp on alati hea ja maitseb kõigile. Kanasupp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.




KOOSTISAINED

2 kanakoiba
2 l vett
1 suurem porgand
1 dl niitnuudleid
5 suuremat kartulit
2 loorberilehte
1 mugulsibul
soola
väike kimp värsket peterselli

serveerimiseks hapukoort




VALMISTUSJUHEND

1. Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Keeda umbes 20 minutit.

2. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa tükeldatud sibul ja looberilehed.

3. Tõsta keedetud kanakoivad puljongist.

4. Lisa puljongisse tükeldatud kartul ja porgand. Keeda kuni köögivili on pehme.

5. Lisa niitnuudlid. Keeda 5 minutit.

6. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile.

7. Maitsesta supp soolaga ja lisa hakitud petersell.

Serveeri hapukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Tassid: lambad (4 tk)


Hundi kujuke: draakoni verekivi


Skulptuur: ema ja lapsed


Taro kaardid: Seasons of the Witch (koos raamatuga)


Buddha kuju: kollane tiigrisilm


Kristall: kambaba jaspis


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Kausid (12 cm) (4 tk)


Multitööriist: Bibury 21-osaline

Seotud postitused