2018-2019 aasta talvehoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

Kodune elu eeldab Sinult praegu suuremat tähelepanu. Võimalik, et pead oma koduses elus tegelema asuma mõningate esilekerkinud probleemide lahendamisega. Kiirustamisest peaksid hoiduma, sest see võib ennast valusalt kätte maksta. Arvatavasti suurenevad ka Sinu rahalised väljaminekud, kuid mingit suuremat rahalist probleemi need tekitada ei tohiks.

Suhted pereliikmetega võivad olla praegu mõnevõrra pingelised ning arusaamatused on kerged tekkima. Et probleeme paremini ära hoida, peaksid oma väljaütlemiste juures olema praegu tavalisest ettevaatlikum. Jäta oma pereliikmetele rohkem ruumi, sest oma mõtete ja soovide pealesurumine pereliikmetele tekitaks pingeid ainult juurde.

Võiksid leida praegu rohkem aega selleks, et oma pereliikmetega meeldivalt aega veeta, sest see aitaks argimured paremini unustada.



Rahaasjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised, kuna ootamatuid väljaminekuid tuleb Sul teha mitmeid. Samas peaksid Sul rahaasjad kindlalt kontrolli all olema ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Oma tavapärased väljaminekud võiksid praegu kriitilise pilguga üle vaadata, sest see aitaks Sul oma kulutusi kindlasti kokku hoida.

Rahaliste tehingute tegemiseks pole praegu eriti hea aeg, sest Sul võivad nii mõnedki olulised detailid vajaliku tähelepanuta jääda. Kõige riskantsem on praegu rahaliste tehingute tegemine Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähtkujus sündinud inimestega.

Tööalastes asjades oled praegu üsnagi ettevõtlik ning suudad ennast selles vallas üsnagi hästi teostada. Võimalik, et tööalastes asjades tuleb Sul tegelema hakata mõningate ümberkorraldustega, mida Sa ise pole esile kutsunud. See võib suurendada Sinu pingeid kolleegidega, kuna näed mõningaid asju sootuks teisiti, kui Sinu kolleegid.



Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks praegu oma silmad rohkem lahti hoida. Võimalusi võib Sulle praegu avaneda mitmeid. Valikute tegemiseks tuleb Sul aga rohkem aega varuda. Vajadusel pea nõu oma sõpradega, sest nad suudavad Sulle anda praegu vägagi objektiivset nõu.

Need talvekuud on hea aeg selleks, et oma töökohal ametikõrgendusest või palgatõusust rääkida.

Armuelus peaksid asjad olema suhteliselt heas seisus, kuid seda tingimusel, et väldid oma partneri suunas kriitikat ning püüad teda rohkem mõista. Romantikale tasuks praegu rohkem rõhku panna, sest see võimaldaks suhtes asjad oluliselt ladusamalt kulgema saada.

Sul tasuks oma partnerit millegi meeldivaga üllatada. Tee talle näiteks mõni tore kingitus siis, kui ta seda kõige vähem oodata oskaks.



Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis need talvekuud võivad Sulle avada mõne uue huvitava võimaluse. See aga eeldab Sinult seda, et Sinu nõudmised partneri suunas ei oleks nii kõrged.

Jaanuaris või veebruaris võivad päevakorrale tõusta lapse saamise teema.

Tervis peaks Sul olema neil talvekuudel suhteliselt hea. Rohkem võiksid tähelepanu pöörata sellele, et liigesed soojas hoiaksid, et seeläbi hilisemaid liigeseprobleeme ära hoida.

Mõningad dokumendid, mida oled oodanud, võivad Sinuni jõuda oluliselt hiljem, kui olid arvanud. See sunnib Sind oma plaane ümber tegema.

Naissoost Kaljukitsedel tuleb rohkem tegeleda koduste ja perekondlike murede lahendamisega. Suhe oma mehega võib olla keeruline.

Meesoost Kaljukitsed peavad rohkem tegelema oma laste või lastelaste eluolu korraldamisega, võimalik, et ka nende probleemide lahendamisega. Vastu tuleb võtta mõned olulised otsused, mis puudutavad laste hariduselu.

Seotud postitused