2018-2019 aasta talvehoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

Talvekuud peaksid Sulle kujunema väga huvitavaks ja põnevaks ajaks. Jääd oma tegevustega mitmete huvitavate ja mitmekesiste sündmuste keskele. Praegu on aeg selleks, et alustaksid nende plaanide teostamisega, mis on Sinu elus kõige olulisemad. Tühistele asjadele pole praegu mõttekas oma energiat raisata.

Suurepärane aeg reisimiseks, eriti kui oled oma reisi pikalt planeerinud. Eriti edukateks kujunevad need reisid, kus saad vaatamisväärsustega tutvumise kõrval kohtuda ka oma sugulastega, sõpradega, tuttavatega või sugulastega, kes elavad välisriigis. Hea aeg ka suusareisile minemiseks.

Võiksid neil talvekuudel rohkem mõelda sellele, mida soovid 2019. aastal korda saata ning kuidas üht või teist plaani kõige parem teostada oleks. Liialdustest tasuks hoiduda.



Rahaasjad kujunevad Sulle neil talvekuudel headeks ning teenid arvatavasti ka veidi lisaraha, mida kaua oodanud oled. Oma rahaasjadesse ei tasuks praegu kergekäeliselt suhtuda, sest valed valikud annaksid ennast kaua tunda. Sul tasuks oma rahaasju hoolikamalt planeerida ning hoiduda spontaansete sisseostude tegemisest.

Laenudega tasuks Sul olla neil talvekuudel väga ettevaatlik, seda nii laenu andmisel kui ka võtmisel. Võimaluse korral väldi laenu võtmist ning asjade ostmist järelmaksuga.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused võivad päevakorrale tõusta ning Sul tuleb teha üsna suuri jõupingutusi selleks, et asjad jälle kontrolli alla saada. Peaksid vältima kinnisvara ostmist, kuna tehtud tehingud võivad Sulle palju ebameelduvusi tekitada.



Tööalastes asjades oled edukas ning suuremaid takistusi esile kerkida ei tohiks. Sul on praegu võimalik oma kolleegidele rohkem loota ning nad täidavad antud lubadused. Tööasjades tasuks Sul pisidetailidega rohkem tegeleda, sest detailides peitub paljude asjade lahendus.

Võimalik, et tööalaste kohustustega seonduvalt tuleb Sul praegu palju reisida, seda peamiselt Eestis.

Kui oled endale tööd otsimas, siis neil talvekuudel tasuks Sul oma silmad rohkem lahti hoida, sest seeläbi oleks Sul võimalik enda jaoks avastada kauaoodatud võimalused.

Hea aeg äriplaanide teostamiseks või äritegevusega alustamiseks. Klientide leidmine peaks olema praegu kergem ülesanne kui tavaliselt.



Pöörad suurt tähelepanu oma kodustele toimetustele. Suuremate plaanide teostamiseks pole praegu aga mitte kõige parem aeg.

Armuasjades tuleks Sul olla mõnevõrra tähelepanelikum oma partneri soovide osas. Ta ei pruugi oma soove Sulle eriti selgelt väljendada, mistõttu võivad paljud asjad Sulle arusaamatuks jääda.

Praegu tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma partneriga lahendada kõikvõimalikud varasemad probleemid ja arusaamatused. Ole valmis tegema järeleandmisi oma soovide osas.

Hea aeg mõne meeldejäävama ettevõtmise korraldamiseks oma partneriga, et seeläbi üksteise lähedust paremini nautida saaksite.

Kui oled vallaline, siis hoia praegu oma silmad lahti, sest uued võimalused on Sulle avanemas.

Meessoost Vähkidel tuleb valmis olla mõningateks rahalisteks kaotustes. On oht varguse ohvriks sattuda.

Naissoost Vähid pööravad suurt tähelepanu lähedase suhte arengule.

Seotud postitused