2018 aasta sügishoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

Neil sügiskuudel peaksid oma rahaliste asjade korraldamisel tavalisest ettevaatlikum olema. Sul on raske oma rahaasju vajalikul määral kontrolli all hoida, mistõttu pead leidma oma kulude osas kokkuhoidukohti.

Sellel kuul pole hea aeg riskide võtmiseks, olenemata sellest, kui suured või väikesed need riskid ka poleks.

Tööalastes asjades on Sul võimalik tehtud saada mitmed olulised kohustused, kuid mõningate asjade juures ole valmis selleks, et pead need hiljem ümber tegema. Põhjus pole mitte niivõrd selles, et oleksid midagi valesti teinud, vaid pigem Sinust sõltumatute situatsioonide muutumises.



Kasuks tuleks see, kui tööalastes asjades paneksid erilise rõhu iseseisvale töötamisele, sest see aitaks Sul paremini olukordi juhtida ja suunata.

Perekondlikud suhted toimivad praegu suurepäraselt, mistõttu saad just oma perekonnale tuge, et igapäevaste kohustustega edukalt hakkama saada. Koos perega tasuks teha midagi sellist, mida olete kaua planeerinud.

Koduste asjaajamiste juures on praegu väga oluline see, et Sa ei hakkaks otsima võimalusi kergema vastupanu teed minemiseks. See tooks kaasa pettumusi.



Armuelus püüa oma partneri jaoks veidi rohkem aega leida. Ühised tegevused tuleksid kasuks. Hea aeg looduses viibimiseks. Pikemaid reise pole praegu hea ette võtta. Oluline on meeles pidada suhtega seonduvad tähtpäevad. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit millegi meeldivaga üllatada.

Kui oled vallaline, siis sellel sügisel võivad Sulle avaneda mõningad võimalused, kuid need ei pruugi olla sellised, mida olid oodanud.

Sinuni võivad sellel sügisel jõuda mõningad halvad uudised, mis on seotud Sinu sugulastega. Võib-olla saad teada tema kohta midagi ebameeldivat. Ettevaatlikum tasuks olla raha laenamisega oma sugulastele.



Meessoost Vähid on sügiskuudel edukad oma isiklike plaanide teostamisel. Ettevaatlikum tasuks olla elektriseadmetega töötamisel.

Naissoost Vähkide jaoks võib esile kerkida mingi ebameeldiv mälestus minevikust, mis võib ühel või teisel viisil hakata takistama Sinu edaspidiseid püüdlusi. Lahenduseks on sellele mälestusele mingi positiivse lahenduse leidmine.

Sinu organism on neil sügiskuudel tavalisest tundlikum, mistõttu peaksid oma tervise eest rohkem hoolt kandma. Ettevaatlikum tasuks olla siis, kui maapinnale tekib jää, sest kukkumine võib tähendada pikki nädalaid voodis lebamist.

Seotud postitused