2019 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad JÄÄRA 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



JÄÄR

2019. aastal tuleb Sul sugulastega suhtlemisel olla väga tähelepanelik ja ettevaatlik. Kõik ei kulge nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Eriti tähelepanelik tasuks olla oma emapoolsete sugulastega suhtlemisel. Peamised probleemid on seotud rahaliste erimeelsustega, mistõttu tasuks rahalisi tehinguid sugulastega vältida.

Sul tuleb arvatavasti langetada sellel aastal mitmeid selliseid otsuseid, mis mõjutavad Sinu tuleviku käekäiku. Seepärast hoidu tormakusest, sest ainult nii suudaksid kõik asjad kenasti enda kontrolli all hoida. Informatsiooni hankimisel tuleks Sul ennast rohkem pingutada. Teiste inimeste abile selles osas pole mõttekas lootma jääda.

Ärilistes või tööalastes asjades on Sulle avanemas mõned unikaalsed võimalused ning seda tänu oma kolleegidele või koostööpartneritele. Oluline on see, et näitaksid nende inimeste suunas välja oma tänutunnet.

Tööalases elus suudad sellel aastal nii mõnedki oma ideedest edukalt ellu viia. See aga eeldab sihikindlust ning see võib kujuneda Sulle probleemiks. Sul on raske oma energiaid suunata ning oma sihtide poole liikuda. Ka on oht hajutatud energiate korral endast mõningatel juhtudel ebausaldusväärne mulje jätta.

Reisid sellel aastal üsna palju ning ühel või teisel viisil on need reisid seotud Sinu sõpradega. Kas külastad oma sõpru või reisid koos oma sõpradega. Sellel aastal pole hea reisile minna uisapäisa. Varu aega, et kõik olulised detailid enda jaoks läbi mõelda, sest seeläbi garanteerid endale kõige meeldivamad reisielamused.



Rahalised asjades on see aasta Sulle vägagi heade mõjudega. Arvatavasti avanevad Sulle head võimalused oma sissetuleku suurendamiseks. Aga pea meeles seda, et kõik pole kuld, mis särab, mistõttu on kriitikameel uute võimaluste suhtes hädavajalik.

Oma kulutused tasuks üle vaadata ning ära raiska asjadele, mida Sulle kaubanduskeskuses, telefoni teel vms. viisil pähe üritatakse määrida. Oskad ise õigeid valikuid teha sobivaid tooteid-teenuseid leida.

Kui töötad turisminduse, transpordi, meedia või infotehnoloogia vallas, siis on Sul parimad võimalused oma sissetuleku suurendamiseks.

Kinnisvaraga seonduvate tehingute tegemisel tasuks olla ettevaatlik. Mingid olulised nüansid võivad kergesti tähelepanuta jääta ning rikkuda hiljem kõik Sinu head plaanid.

Kõige rohkem võib olla muresid seotud kinnisvara ostmisel, eriti kui tegemist on alles valmiva kinnisvaraga.

Suure tõenäosusega toob see aasta tööalases elus kaasa mõningaid muutusi. Need muutused võivad tunduda Sulle vastumeelsetena ning kohanemine võib kujuneda keeruliseks. Hirmud on samuti kerged tekkima, kuigi nendeks tegelikult põhjust pole. Püüa võtta neid muutusi paratamatusena, sest see võimaldaks Sul asjad oluliselt paremini kontrolli all hoida.

Kui oled endale uut tööd otsimas, siis hoia sellel aastal oma silmad lahti. Uued võimalused on praegu kerged tekkima. Valikute tegemiseks varu aga piisavalt aega, sest tormakuse tulemusena on oht sattuda situatsioonidesse, mida tegelikult vältida sooviksid.

Ka võib Sinuni jõuda mingi pärandus, kuid selle päranduse juures võib peituda mingi varjatud konks, millest saad aru alles hiljem.

Kõikvõimalikud koduga seonduvad tööd-tegevused on Sinu jaoks äärmiselt olulised. Suure tõenäosusega langetad sellel aastal selles vallas ka mitmeid olulisi otsuseid. See aga eeldaks seda, et perega oma plaanid läbi arutaksid. Kui oled plaaninud remondi tegemist, siis sellel aastal tasuks need plaanid teoks teha.



Lapsed vajavad praegu rohkem Sinu tähelepanu ning abi erinevate takistuste ületamisel. Kipud lapsi aga aitama viisil, mis nad ära hellitab. Ära tee nende eest asju ära, vaid anna nõuandeid ja näita kätte õige suund.

Kui oled oodanud oma perre perelisa, siis sellel aastal võivad Sinu ootused täituda.

Sinu armuelu peaks olema mitmekesine ning suhted partneriga head. Oluline on see, et saaksid partnerile oma muredest rohkem rääkida. Kui seda võimalust mingil põhjusel pole, siis võivad tasapisi hakata Sinu sisemises maailmas tekkima pettumustunded.

Ehkki esile võivad kerkida ka mõningad tõsisemad arusaamatused, suudad need koos partneriga kiiresti lahendada.

Hea aeg koos partneriga reisimiseks, sest seeläbi oleks võimalik Sul suhtesse uusi positiivseid mälestusi saada.

Kui oled vallaline, siis partneri otsinguteks pole see aasta kerge aeg. Ehkki võimalusi võib Sulle avaneda mitmeid, kipub Sinu lootused hävitama mingi isikliku eluga seonduv sündmus.

Jälgi rohkem oma tervise käekäiku. Tervisemured võivad Sind praegu tabada siis, kui Sa seda kõige vähem oodata oleksid osanud. Vähem oled tervisemuredest mõjutatud siis, kui Sul pole kroonilisi haigusi.

Naissoost Jäärade jaoks võib sellel aastal aset leida mingi oluline sündmus, mis on seotud Sinu meessoost sugulase või sõbraga. Igatahes võid olla kindel selles, et see sündmus tekitab Sinus positiivseid emotsioone.

Seotud postitused