2019 aasta sügishoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

Sügiskuudel tuleb Sul oma lastele rohkem tähelepanu pöörata. Pead neil aitama lahendada mitmeid probleeme, mis nende jaoks on esile kerkimas. Pead aga silmas pidama seda, et neid probleeme Sa ise lahendada ei tohi, ole ainult toeks ja anna kätte suunised, kuidas on kõige parem tegutseda. Kui nende eest probleemi lahendad, puutuvad nad sarnase probleemiga juba varsti jälle kokku.

Sügiskuud toovad Sinu jaoks kaasa mitmesuguseid hilinemisi. Küll ei jõua Sinuni teenitud raha, küll võtab aega dokumentide vormistamine ning ka Sina ise ei jõua vajalikke kohustusi õigeaegselt tehtud. Võta seda praegu kui paratamatust ning ära muretse, kõik laheneb.

Sõbrad võiva vajada Sinu abi ning seda arvatavasti üsnagi ebatavalisest valdkonnas. Sõprade aitamine võib tunduda Sulle kerge ülesandena, kuid tegelikkuses ei pruugi asjad sugugi nii hästi laabuda.



Tööalases elus tuleb Sul oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida, kuna vastasel korral võid endale tekitada mitmesuguseid probleeme inimsuhete vallas. Mõtle, mida ütled ja kuidas ütled. Praegu on suurepärane aeg selleks, et oma töökorralduses mõningaid muudatusi teeksid, sest seeläbi tunneksid ennast paremini.

Tööalastes ja äriasjades hoidu sellel sügisel suuremate riskide võtmisest, kuna see tooks kaasa mõttetuid takistusi Sinu teele.

Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks Sul praegu oma silmad lahti hoida, sest Sulle on avanemas mõned kauaoodatud võimalused.



Armuelus tasuks Sul oma partneri jaoks rohkem aega leida. Romantika on olulisel kohal. Romantika osas tasuks proovida ka midagi täiesti ebatavalist. Koos partneriga tasuks ette võtta ka mõni väiksem reis, eriti just Jõulude lähenedes.

Kui oled enda ellu armastust otsimas, siis tasuks nüüd silmad lahti hoida. Võimalusi peaks Sulle sellel sügisel avanema mitmeid.

Rahaasjad kulgevad hästi ning leiad võimaluse ka selleks, et oma raha veidi kõrvale panna. Jälgima peaksid seda, et kõik arved saaksid maksetähtaegadeks tasutud. Tööalases elus võib Sulle avaneda mingi võimalus, et seeläbi sissetulekut suurendada.



Naissoost Veevalajatel tuleb informatsiooniga hoolikamalt ringi käia. Peaksid hoolikalt mõtlema, kellele mida räägid. Saladusi tasuks väga hoolikalt varjata. Keegi sugulastest võib Sinu poole pöörduda kummalise sooviga.

Meessoost Veevalajad peaksid rohkem jälgima oma tervise käekäiku. Mingid väiksemad haigused on esile kerkimas, mis samas võivad pikaks ajaks Sind kodusele ravile jätta. Seepärast tasub teha jõupingutusi nende haiguste ennetamiseks.

Tervis on Sul sügiskuudel keskmine. Naised on sellel sügisel parema tervisega, kui mehed, kes peaksid olema hoolikamad oma tervisega. Oluline on see, et leiaksid endale piisaval määral aega puhkamiseks, sest kurnatud organism on vastuvõtlik haigustele. Ravimite tarvitamisel ettevaatust.

Seotud postitused