2021 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

Sellel aastal on Sinu peamise tähelepanu all inimsuhted. Püüad kõikidega hästi läbi saada, mis tõsiküll viib aeg-ajalt viia ka selleni, et loobud oma õigustest või kahjustad enda huvisid. Lood endale mitmeid olulisi kontakte välisriikides elavate inimestega, kes hakkavad suuremal või vähemal määral Sinu elu mõjutama. Seetõttu jälgi, et kõik sellised kontaktid oleksid oma olemuselt positiivsed.

Naissoost Sõnnide puhul on oodata mitmeid olulise tähendusega sündmusi, mis panevad aluse edaspidistele tegevustele. Peaksid rohkem keskenduma neile tegevustele, mis on Sinu meelest kõige olulisemad. Kui kõige olulisemad asjad saavad tehtud, siis tegele vähemtähtsate asjadega.

Rahalises mõttes peaks see aasta olema stabiilne ning oskad oma rahaasju tavalisest paremini korraldada. Teed omalt poolt kõik selleks, et vältida erinevaid riske. Hea aeg kulude vähendamiseks.

Meessoost Sõnnidel on head võimalused oma sissetuleku suurendamiseks. Oled aktiivne äris ja tööl, mistõttu lood endale head eeldused sissetuleku suurenemiseks. Uutest võimalustest tasub kinni haarata, kuid seda ei tohiks teha kinnisilmi. Eelkõige peaks olema Sinu eesmärgiks stabiilsus rahaasjades, mitte kiire rikastumine.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Pead aitama ühel noorel naisel või tütarlapsel lahendada tema elu keerdkäike. See tähendab Sulle mõningast peavalu, sest see inimene on ennast küllaltki keerulisse olukorda mässinud. Ära tee selle inimese eest kõiki asju ära, vaid jaga näpunäiteid. Suure tõenäosusega on see inimene keegi Sinu sugulastest.

Sugulastega seonduvalt toob see aasta kaasa mõningaid selliseid tegevusi, mis on seotud kinnisvaraga. Võib-olla aitad mõnel sugulasel remonti teha, kinnisvara osta või müüa. Sealjuures tuleb aga olla ettevaatlik. Eksimustes võidakse Sind süüdistama hakata. Pole hea leida oma sugulastele näiteks üürnikke, sest kui need üürnikud osutuvad probleemseteks, siis oled süüdi Sina.

Korraldad oma kodus mingi suurema ürituse, mis on Sulle väga olulise tähendusega. See sündmus annab Sinu ellu väga positiivseid mälestusi, mida praegu väga vajad.

Partnerlussuhtes ei saa see aasta olema kõige kergem. Esile võivad kerkida mitmesugused sellised sündmused, mis tekitavad suuri pingeid või arusaamatusi. Sinu suhe pannakse praegu proovile. Oluline on see test edukalt läbida, et suhe saaks toimida nii nagu oled soovinud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Partnerlussuhtes on olulisel kohal lapsed. Just lapsed on need, kes aitavad praegu erinevaid probleeme kõige paremini siluda.

Informatsiooni hankimine on sellel aastal väga keeruline. Liikvel on palju sellist valeinformatsiooni, mis võib Sulle palju pahandust tekitada. Seepärast ära usu kõike, mida Sulle räägitakse. Ole kriitiline ja mõtle hoolikalt läbi, kas kõik on ikka nii, nagu Sulle on väidetud. Ära tee järeldusi ja otsuseid kiirustades, nii hoiad ennast probleemidest eemale.

Ka teiste inimeste antud nõuannete suhtes tasub olla väga kriitiline. Võta teiste inimeste nõuanded kuulda, kuid ära kiirusta nende järgi tegutsema. Ehkki saadud informatsioon võib tunduda nii ahvatlevana, võib see lõppkokkuvõttes palju pahandust tekitada.

Tervis on sellel aastal üheks peamiseks märksõnaks. Hoolitse nii enda kui ka pereliikmete tervise eest. On oht ennast tõsisemalt vigastada, mistõttu tasub olla kõikjal ettevaatlik. Mõttetuid riske ei tohiks võtta ja pane rõhk turvalisusele. Ka liikluses tuleks olla ettevaatlik. Püüa ette näha teiste liiklejate käitumist, sest seeläbi hoiaksid ennast õnnetustest eemale.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Haigustest taastumine võib võtta oluliselt enam aega, kui Sa seda arvanud oleksid.

Tööalases elus toob see aasta kaasa mitmeid olulise tähendusega muutusi. Need muutused ei tähenda midagi halba, kuid kohanemine nendega võib võtta päris kaua aega.

On suurepärane aeg äriga alustamiseks, kuid sellega seonduvalt tasuks oma ideed väga hoolikalt läbi mõelda.

Sõnni tähemärgis sündinud naistele on see aasta suurepärane aeg suhte loomiseks. Suhte loomisel tuleb aga jälgida seda, et tuleb jääda iseendaks. Näitlemine võib viia selleni, et peletad endast võimaliku partneri hoopis eemale.

Vähi, Skorpioni või Kalade tähemärgis sündinud inimesed mängivad Sinu elus tavalisest palju olulisemat rolli. Neile inimestele saad sellel aastal kõige enam toetuda.



Ka Kaalude, Veevalaja ja Kaksikute tähtkujudes sündinud inimesed mõjutavad Sinu tegemisi väga olulisel määral. Neid inimesi saad sellel aastal kõige enam usaldada.

Sinu lastega seonduvalt võib see aasta kaasa tuua mõningaid ebameeldivusi ja raskusi. Nad võivad langetada otsuseid, mille lahendamisega pead Sina aktiivselt tegelema asuma.

Rahaasjades väldi sellel aastal riskide võtmist. Laenu võtmiseks poe hea aeg, mistõttu kuluta ainult seda raha, mida kulutada saad. Ka laenude andmiseks pole praegu hea aeg, kuna laentaud raha tagasisaamine võib kujuneda väga vaevaliseks protsessiks.

Hoia rahalisi vahendeid puudutav dokumentatsioon laitmatus korras. On oht, et selles osas tehtud vead võivad Sulle hiljem väga kalliks maksma minna.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused