2022 aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: pixabay.com

2022. aasta kujuneb Sulle unikaalseks. Ole tähelepanelik kõige selle osas, mis Sinu ümber on toimumas, sest see võimaldaks Sul ennast sellel aastal kõige paremini teostada. Kiirustamist tasuks igas olukorras vältida, sest see midagi head endaga kaasa ei tooks.

Sellel aastal on Sul võimalik paljud asjad enda jaoks korda ajada ja toimima saada, mistõttu tasuks Sul selle nimel ennast rohkem pingutada. Sellel aastal tasuks oma tööd-tegemised põhjalikult ette valmistada, sest seeläbi jõuad peamiste eesmärkideni. Kasuta ära oma varasemaid kogemusi ja teadmisi.

Uued teadmised ja oskused tulevad alati kasuks. Aga sellel aastal on see palju olulisem, kui varem. Seepärast haara kinni kõikidest neist võimalustest, mis võimaldavad Sul oma oskusi ja teadmisi täiendada. Aga oluline pole mitte ainult see. Ka uute võimalustega püüa rohkem kursis olla, mida maailm pakub ja kohati ka nõuab. Õpi ära mõne uue arvutiprogrammi kasutamine, vii ennast rohkem kurssi sellega, mida teadus on suutnud saavutada ning ei tee paha ka oma keeleoskusi parandada.



Inimsuhted on olulisel kohal. Oled teiste inimestega suhtlemisel väga avatud ning abivalmis ning see ei jää kindlasti teistel märkamata. Uued tutvused on kerged tekkima. Siinkohal tasuks olla aga mõnevõrra ettevaatlik, sest kõik inimesed pole päris nii heade kavatsustega, kui nad välja lasevad paista.

TÖÖ

Tööalased kohustused eeldavad seda, et oleksid kursis vajaliku informatsiooniga. See aitaks Sul tööalaselt langetada parimaid otsuseid. Valeotsused maksavad ennast sellel aastal valusalt kätte.

Tööalases elus kerkivad esile nii mõnedki uued võimalused, mida ei tohiks kõrvale tõrjuda. Läbi nende võimaluste oleks Sul head võimalused selleks, et tööalases elus edaspidi kiiremini edasi liikuda.



Töökoha vahetamiseks on see aasta hea ae, kuid samas eeldab see ka seda, et Sa ei muutuks otsustamisel tormakaks. Pead oma valikud väga põhjalikult läbi arutama. Keegi naisterahvas võiks Sulle selles osas kasulikke nõuandeid jagada.

Kui oled töötu ja endale tööd otsimas, siis tasub sellel aastal kindlasti oma silmad lahti hoida. Võib-olla ei ole leitav töökoht päris selline, mida oleksid oodanud, kuid võimaldaks madalseisust välja tulla ning saaksid juurde väärtuslikke kogemusi.

Õppuritele on see aasta mõnevõrra keeruline. Eesmärkideni jõudmine võtab kauem aega ning nõuab suuremaid jõupingutusi. Õpinguid ei tohi jätta viimasele minutile ning eksamitele tuleb ettevalmistusi tegema hakata juba üsna varakult.



RAHA

Rahaasjad kujunevad sellel aastal üsna headeks. Aga see ei tähenda seda, et saaksid oma rahaasjadesse pealiskaudselt suhtuda. Sugugi mitte. Pead olema tähelepanelik, sest muidu on oht kaotada kõik see, mida oled teeninud.

Rahaliste vahendite kogumine võiks olla selle aasta üheks peamiseks märksõnaks. Vältida tasuks suuremaid kulutusi, kui need just hädavajalikud pole. Kõik see ei tähenda sugugi seda, et peaksid vältima igasuguseid kulutusi. Ka enda heaolu eest tuleb hoolt kanda, kuid rahaliste väljaminekutega ei tasu liialdada. Hoia kõik kindlas tasakaalus.

Ettevaatlikum tasuks olla nende inimestega, kes hakkavad Sulle jõuliselt arvamusi peale suruma, kuidas oma rahaasju korraldad.



Aasta algus on Sulle rahaasjades parem ning edukam. Võimalik, et saad siis osaks ka mõnest ootamatust rahast, kuid arvesta ka sellega, et mis kiirelt tuli, see ka kiirelt läheb. Aasta teine pool eeldab suuremat tähelepanu ja ettevaatlikkust. Siis tasuks säästmisele rohkem rõhku panna.

ARMASTUS

Kui oled suhtes, siis kujunevad armuasjad headeks. Saad partneriga üldiselt hästi läbi ning esilekerkivad arusaamatused lahenevad kiiresti. Oluline on julgemalt rääkida üksteisega nendest asjadest, mis hingel on. Kui hoiad tunded ja vajadused ainult enda teada, siis tekitab see ajapikku pingeid, mis ühel hetkel plahvatavad. Kõike saab üksteisega rääkida nii, et teise osapoole tundeid ei haavaks.

Armastuses on oluline romantika. Sellele tuleks sellel aastal kordades rohkem tähelepanu pöörata, kui varasematel aastatel. Selles osas on aga oht rutiinsuse tekkimiseks, mistõttu tasuks aeg-ajalt proovida ka täiesti teistsugust lähenemist romantikale.



Ettevaatlik tasuks olla lubaduste andmisel, sest nende lubaduste täitmine võib kujuneda keeruliseks ning tekitab partneris pettumust.

Kui Sa pole abielus või Sul pole partneriga lapsi, siis selles osas tasuks sellel aastal asjad ära otsustada.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis see aasta pakub Sulle välja huvitavaid võimalusi. See aga eeldab ka suuremat tähelepanelikkust, sest uued võimalused on mõnes mõttes varjatud kujul. Oluline on suhtlemine ja veelkord suhtlemine.



TERVIS

Tervis peaks Sul olema päris hea. Samas tuleb oma tervise eest ikkagi päris suurt hoolt kanda. Pingelised viimased aastad ei jäta puudutamata ka Sind. Eelkõige tuleks jälgida seda, et Sinu sisemine maailm oleks kindlas tasakaalus. Ole füüsiliselt aktiivne, liigu rohkem looduses, sest seeläbi tagad endale parema tervise.

Väga oluline roll on mängida toiduvalikul. Toit peaks olema tervislik. Väldi ülesöömist ja liigset magusat. Magus on küll oluline rahulikkuse saavutamiseks, kuid võiksid rohkem tarvitada näiteks mett.

Juunis, juulis, septembris ja novembris on oht ülekaalulisuse tekkeks või selle suurenemiseks. Siis tasuks oma toiduvalikult rohkem rõhku panna. Ka aktiivsem liikumine tuleks kasuks. Ka üldisemalt võiksid sellel aastal rohkem oma kehakaalu olukorda jälgida ja vajadusel astuda samme selle langetamiseks.

Seotud postitused