2022 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: pixabay.com

Oled sellel aastal väga toimekas ja sihikindel, kuid kuna Sa enamaltjaolt ettevalmistuste tegemisele eriti aega ei kuluta, siis võivad nii mõnedki Sinu plaanid ebaõnnestuda. Väga oluline on see, et viiksid ennast kurssi erineva informatsiooniga, sest seeläbi suudad paremaid otsuseid langetada.

Vii alustatud asjad alati lõpule ja ära alusta enne uute tegevustega, kui vanad kohustused on lõpule viidud.

See aasta saab olema Sulle üsna tempokas ning pead oma ajalisi ressursse hoolikamalt jagama, sest muidu võid leida ennast kurnatuna. Oluline on hoida oma elus kõik kindlas tasakaalus. Leia aega rohkem puhkamiseks, sest Sinu keha vajab seda.



RAHA

Rahaasjad peaksid Sul olema sel aastal üsna heas seisus. Sul tasuks otsida praegu võimalusi selleks, et oma sissetulekut veidi suurendada, sest selliste võimaluste leidmine peaks olema päris suur.

Varasemate aastatega võrreldes on Sul suurem soov luksusliku elu järele. Kui saad seda endale lubada, siis suurenevad Sinu väljaminekud päris märkimisväärselt. Kui Sa aga ei saa endale lubada luksuslikke kaupu, tunned ennast närvilisena, mis aga võib tekitada pingeid perekonnas. Oluline on see, et oleksid kindlalt jalgadega maa peal ning ära sea endale rahaasjades ebarealistlikke ootusi.



Hoid tormakusest rahaliste otsuste tegemisel. Vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast. Laenu võtmiseks või andmiseks pole praegu mitte kõige parem aeg. Kui pead laenu võtma, siis tee ära põhjalik ettevalmistustöö.

Kinnisvaratehingute jaoks on see aasta positiivne. Suudad tänu sihikindlale tegutsemisele jõuda välja parimate lahendusteni. Jälgima peaksid ainult seda, et Sa ei laseks ennast mõjutada teiste inimeste arvamustel. Sa ise suudad kõige paremad valikud teha.

TÖÖ

Tööalane elu kujuneb aktiivseks. Suudad palju korda saata. Võimalikke katsumusi Sa ei karda, teatud määral isegi naudid neid, sest need võimaldavad Sul ennast tõestada ja seeläbi saad särada.

Pead langetama tööalases elus kiireid otsuseid. Nagu juba varem mainitud, siis ettevalmistustele Sa rõhku ei pane, mistõttu võivad need otsused pahatihti ebaõnnestuda. Kuid see pole midagi sellist, mis Sind takistaks.



Hoia suhteid kolleegide ja ülemustega. Kipud olema oma väljaütlemiste juures päris tormakas, mistõttu on arusaamatused ja tülid praegu kerged tekkima. Kui oled midagi halvasti kellelegi öelnud, siis ära venita vabaduse palumisega.

Võimalik, et tööalastes asjades kerkivad esile mõningad probleemid dokumentidega, mida Sa pole kas esitanud või oled seda valesti teinud. Kui sellised asjad esile kerkivad, siis lahenda need koheselt.

Töökoha vahetamisega tasub olla väga ettevaatlik. Kõik, mis särab pole kuld, mis tähendab, et hea pakkumine võib osutuda probleemide sasipuntraks. Töökoha vahetamine võta ette ainult siis, kui muud võimalust pole.

Õppuritele on see aasta keskmine. Mingeid erilisi arenguid ei toimu, kuid vajalikud asjad saad päris kenasti tehtud. Ära jäta eksamiperioodil õpinguid viimasele minutile.



KODU

Koduses elus on Sulle oluline kauaoodatud plaanid ja ideed teoks teha. Oled päris edukas, kuid ära tegele mitme plaaniga korraga. Kui üks asi valmis, liigu järgmise plaani juurde.

ARMASTUS

Armastuse vallas on asjad päris head. Eriti hea on see aasta neile, kes on alles tutvunud või alles vähe aega koos olnud. See on armastuse arengu aeg.

Partneriga suhtlemine eeldab suuremat kannatlikkust ja kompromissivalmidust. Väldi oma mõtete ainuõigeteks pidamist, sest see tooks kaasa palju arusaamatusi.

Kõikvõimalikke konflikte tuleks sellel aastal ennetada. Kui need on aga tekkinud, siis tuleks probleemid koheselt lahendada. Tülid võivad suhtele palju kahju tekitada, sest palju enam, kui mõnel teisel aastal.

Kipud ennast sellel aastal tööga koormama, mis tähendab, et partneri jaoks jääb aega väheseks. Seepärast leia oma elus ka selles osas kindel tasakaal. Töö on oluline, kuid sama oluline on suhe, partner ja perekond tervikuna.



Kasuks tuleks see, kui oma partnerit aeg-ajalt millegi meeldivaga üllataksid. Kingi talle midagi, vii ta kuhugi meeldivasse paika. Romantika on oluline ning sellele tuleks rohkem rõhku panna.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis selles osas pakub see aasta Sulle mitmeid häid võimalusi. Parem aeg on armastuse leidmiseks suvi ja sügis. Ära sea endale eesmärgiks leida enda kõrvale just selline inimene, keda soovid. See oleks suur viga ning võimaluste hulk jääks päris väikeseks. Oluline on suhelda ja lasta oma südamel ära tunda inimene, kes võiks olla Sinu väljavalitu.

TERVIS

Tervis on Sul sellel aastal seda parem, mida rohkem selle eest hoolt kannad. Tervislik toitumine on selle aasta peamiseks märksõnaks.

Hoolitse oma sisemise tasakaalu eest. Igapäevased pinged võivad tervisele väga kahjulikku mõju avaldada. Vajad sellel aastal rohkem puhkust, kui ehk varasematel aastatel.



Oluline on liikumine ja looduses viibimine. Sellel aastal pole nii kasulik siseruumides trenni tegemine. Selle asemel mine jaluta looduses.

Seotud postitused