2023 aasta Jänesele hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.




2023 AASTA HOROSKOOP JÄNESELE

Aasta ülevaade

See aasta kujuneb Sulle päris edukaks ja teguderohkeks. Oma ettevõtmisi tuleks ainult põhjalikumalt ette valmistuda, et mitte probleemide keskele sattuda. Niisama tegevusse tormamine kindlasti kasuks ei tule. Rohkem tasuks ennast faktidega kurssi viia, see aitab paremaid otsuseid langetada.

Suhtled sellel aastal tavalisest aktiivsemalt. Uued tutvused on samuti kerged tekkima. Siiski tasuks jälgida seda, et Sa ei ümbritseks ennast negatiivsete inimestega.

Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal tavalisest rohkem reisida. See ei tähenda ilmtingimata välisriikidesse reisimist, vaid ka Eestis tuleb võib-olla tavalisest rohkem ringi liikuda. Reisimine ongi Sulle sellel aastal väga meelepärane, kuna soovid tutvuda uute paikade, kultuuride ja inimestega.

Ehkki üldiselt on see aasta hea aeg, tuleb siiski olla valmis ka selleks, et esile võivad kerkida teatud piirangud. Nendega kohanemine võib panna proovile Sinu kohanemisvõime ja oskuse muutusi teha.

Üldisemalt tasuks hoida madalamat profiili ning mitte oma tegevustega lihtsalt esile trügida. On oht, et vastasel korral tekitad endale vaenlasi.

Sellel aastal tasuks hoida pilk tulevikul. Oma ettevõtmisi tuleb planeerida nii, et need ka tulevikus kasu tooksid. Ainult lühiajalistele plaanidele keskendumine kindlasti kasuks ei tule.




Karjäär

Võimalik, et see aasta toob tööalases elus mõningaid pingeid ja arusaamatusi. Sinu ootused on sellel aastal suuremad, kui need olema peaksid. Seetõttu tasuks oma ootused ja plaanid kriitiliselt üle vaadata, et nendest õhk välja lasta.

Üldiselt saad oma tööalaste asjadega päris hästi hakkama. Pead ainult jälgima seda, et Sa võtaks endale korraga liialt palju kohustusi kanda. On ka oht, et kolleegid võivad Sind ühel või teisel moel ära kasutada, surudes kohustusi Sinu õlgadele.

Üldiselt on suhted kolleegidega päris head. Rohkem tasuks oma mõtteid ja ideid nendega jagada. Oma kolleege tuleb mitmetes olukordades aidata, mistõttu võivad kannatada Sinu kohustused.

Tööalaseid asju tuleks pikemalt ette planeerida. Ära asu koheselt tegutsema. Kui Sulle mingi pakkumine või võimalus avaneb, pead hoolikalt kõik asjad läbi mõtlema. Nii jõuad parimate tulemusteni.

Väga oluline on see, et oleksid sellel aastal informatsiooniga varustatud. See tähendab rohkem uurimistööd ja tähelepanu.

Väiksemate ümberkorralduste tegemine tööalases elus tuleb kasuks, kuid liialdada sellega ei tasuks.

Aasta teine pool peaks tööalases elus olema mõnevõrra parem. Sellesse perioodi tasuks lükata kõik need kohustused, mis on probleemsemad või keerulisemad.

Võimalik, et satud sellel aastal oma tööalaste ettevõtmistega ka mõnda väga ootamatusse situatsiooni, mis paneb proovile Sinu kohanemisvõime. Ära eelda seda, et kõik asjad koheselt laabuks, kuid lõpptulemusena jõuad siiski sihtpunkti.




Töökoha vahetus

Sellel aastal ei ole võib-olla kõige parem aeg töökoha vahetamiseks, eriti kui selleks ei ole väga mõjuvaid põhjuseid. Lihtsalt õnneotsingutele minna kindlasti ei tasu, see võib valusalt kätte maksta. Hiljem tuleb otsuseid kahetseda. Kui aga Sul on piisavad põhjused uue töökoha otsimiseks, siis hoia oma silmad lahti ja haara võimalustest kinni. Kiirustamisest tasuks aga hoiduda.

Kui oled töötu, siis peaksid olema väga tähelepanelik uute võimaluste suhtes. Ära maga midagi maha. Vastasel korral võid jääda väga headest võimalustest ilma. Ehkki alguses võivad pakkumised tunduda mitte väga ahvatlevatena, märkad peagi, et tegemist on väga heade pakkumistega.




Armastus

See aasta peaks armastuse vallas olema päris hea ja huvitav aeg. Rohkem tasuks aega veeta oma partneriga ja oluline on ka see, et temaga ühiselt mõtteid jagaksid. Julgusta teda ennast rohkem avama ja oma mõtetest rääkima.

Ausus mängib sellel aastal väga olulist rolli. Ära lase mingitel kahtlustel ega kõhklustel esile kerkida.

Oluline on see, et romantika leiaks oma kindla koha igapäevases elus. Oma partnerit tasuks aeg-ajalt üllatada mõne toreda kingitusega.

Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks suhtele kasuks, sest aitaks mõlemal osapoolel ennast palju kindlamalt tunda.

Ühised tegevused tuleksid sellel aastal suhte toimimisele kasuks, olgu see siis reisimine, spordiga tegelemine vms. Ka seltskondlikult tasuks võib-olla olla aktiivsem, külastada oma sõpru, tuttavaid ja sugulasi.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal hoia ma silmad lahti. Sulle on avanemas mitmed head võimalused, millest tasub kiiresti kinni haarata. Ära aga eelda seda, et uus suhe kiiresti arenema hakkaks. Varu selleks aega ja kannatust. Kriitilise pilguga võiksid üle vaadata ka oma ootused.




Inimsuhted

Üldiselt peaksid sellel aastal olema inimsuhted päris heas seisus ja mingeid erilisi arusaamatusi esile kerkida tohiks. Siiski võiksid olla oma mõtete pealesurumisega mõnevõrra ettevaatlikum. Arvesta rohkem ka teiste inimeste soovide ja mõtetega.

Rahalised küsimused võivad sellel aastal kõige enam arusaamatusi tekitada, eriti just pereringis, kuid ka tööalases elus. Pead tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et neile arusaamatustele kiiresti lahendust leida. Ära eelda seda, et asjad iseenesest laheneksid.

Juriidiliste probleemide tekkimisel on lahenduste leidmine päris keeruline. Sa ei ole valmis kompromisse tegema ja oma nõudmistes alla andma. See võib takistada soovitud tulemuste saavutamist. Üldiselt on Sul head lootused juriidilistes asjades võit saavutada, kuid tekib küsimus, kas see on seda kõike väärt. Võid kaotada nii märkimisväärsel hulgal aega kui ka raha.




Raha

Rahaliselt peaks see aasta olema päris hea aeg. Mingeid erilisi probleeme esile kerkida ei tohiks. See muidugi ei tähenda seda, et võiksid rahaasjades päris hoolimatuks muutuda.

Väga tähelepanelik tuleks olla pisidetailidega, sest need mõjutavad Sinu rahaasjade toimimist tavalisest palju enam. Eriti tuleb seda jälgida maksude tasumisel.

Päris hea aeg kõikvõimalike investeeringute tegemiseks, kuid ära muutu selles vallas tormakaks. Mõtle oma plaanid hoolikalt läbi.

Raha laenamisel sõpradele tuleks olla sellel aastal väga ettevaatlik. On oht, et raha laenamine võib rikkuda nii mõnegi sõprussuhte.

Kui tahad ise raha laenata, tuleks samuti olla ettevaatlik, kuid liigselt karta ka ei tasu. Kui Sinu finantsvõimekus on piisav, siis tasub vajadusel raha laenata, et oma eluga kiiremini edasi liikuda.

Reisidel olles tasub oma rahal ja pangakaartidel rohkem silm peal hoida, sest on langed varguse ohvriks.




Tervis

Sellel aastal tasub olla tavalisest tähelepanelikum kõikvõimalike füüsiliste tegevuste juures, sest on suurem oht ennast ühel või teisel moel vigastada. Väldi tormakust.

Oma toiduvaliku osas tasub olla sellel aastal mõnevõrra tähelepanelikum. Väldi liialdusi ja ebatervislikke toite. Aeg-ajalt võib ikka süüa ka midagi ebatervislikku, kuid ära liiale mine.

Oled sellel aastal tavalisest vastuvõtlikum kõikvõimalikele viirushaigustele. Seetõttu pese rohkem käsi. Samas muretsemisest väga suurt põhjust ei ole, sest paranenud neist haigustest tavalisest palju kiiremini.

Võimalik, et sellel aastal hakkavad Sind rohkem kimbutama peavalud. Eelkõige tuleks otsida lahendusi põhjustele, mis neid peavalusid Sulle tekitavad.

Rohkem tasuks liikuda looduses, eriti veekogude läheduses. See aitaks Sul oma sisemist maailma paremini tasakaalus hoida.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aeg-joone horoskoop


Karma analüüs


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Taro kaardid: The Rose Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: ema ja tütar


Taro kaardid: The Intuitive Night Goddess (koos raamatuga)


Kausid (6 tk) (15 cm)


Kaelakee: jäära tähtkuju


Kaelakee: lumiobsidiaan


Kaelakee: merevaik


Ripats



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused