2023 aasta Maole hiina astroloogia järgi

2023 AASTA HOROSKOOP MAOLE

Aasta ülevaade

Sellel aastal on Sul mõnevõrra keeruline oma plaane ja ideid teostada. Sinu enesekindlus ei ole kõige suurem, mistõttu eelistad pigem hoida ennast tagaplaanil. See võib aga paljudest suurepärastest võimalustest Sind ilma jätta.

Teiste inimestega suhtlemine võib olla Sulle keeruline. Kipud oma mõtteid teistele peale suruma, mistõttu võid ennast leida olukorrast, kus Sinust teised inimesed lihtsalt eemalduma hakkavad. Võid ennast viia olukorrani, kus pead lihtsalt üksinda kõik probleemid ja takistused ületada. Võimaluse korral püüa sellist lähenemist vältida.

Sinu energiavarud peaksid olema üldiselt päris suured. Samas kulutavad igapäevased kohustused Sinu energiavarud päris otsakorrale, mistõttu tuleb Sul hoolitseda selle eest, et energiavarusid pidevalt täiendada. Ära lase neid otsakorrale kuluda.

Üldiselt peaks olema see aasta Sulle edukas aeg, kuid ära eelda seda, et kõik kergelt kätte tuleb. Pead kõikide plaanide nimel ennast päris palju pingutama.

Suuremate plaanide teostamisest oleks võib-olla mõttekas hoiduda, sest soovitud tulemuste saavutamine oleks keeruline.

Suurepärane aasta reisimiseks, et uute kultuuride ja paikadega tutvust teha. See annab juurde meeldivaid mälestusi ja aitab igapäevaseid pingeid paremini leevendada.

Hea aasta kõikvõimalike koduste plaanide teostamiseks. Sellega ei tasu muidugi liiale minna. Kui oled ühe tööga alustanud, siis ära samal ajal midagi muud tegema hakka.




Karjäär

Tööalases elus tuleb sellel aastal keskenduda rutiinsematele kohustustele. Uute plaanide ja ideede teostamine ei pruugi õnnestuda sellisel viisil, nagu oleksid soovinud. Ära võta endale tööalases elus liialt palju kohustusi kanda. Tee üks asi ära ja alles seejärel alusta uuega.

Tee tööalases elus suuremaid jõupingutusi selleks, et Sinu maine oleks laitmatu. See eeldab eelkõige seda, et kõik kohustused õigeaegselt ära teeksid.

Püüa teha kõik selleks, et suhted kolleegidega normaalselt toimiksid. See eeldab ka mõningate järeleandmiste tegemist, kuid lõpptulemuse nimel on see kindlasti hädavajalik.

Dokumentidega töötamisel peaksid sellel aastal olema väga ettevaatlik. Oled nii mõnelgi puhul pealiskaudne, tehes vigu, mille tulemusena tekitad probleeme nii endale, kolleegidele kui ülemustele. See võib Sinu tööalasetele võimalustele väga halvasti mõjuda.

Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks sellel aastal kasuks, kuid liialdada kindlasti ei tasu.

Tööalaste rahaliste vahenditega käi hoolikalt ringi. On oht mingisugune rahasumma kaotada või teha mingi eksimus dokumentidega, mis tähendab kaotusi Sinu tööandjale.




Töökoha vahetus

Sellel aastal tasuks olla töökoha vahetamisel mõnevõrra ettevaatlikum. Kui eesmärgiks on ainult vahelduse ja uute väljakutsete otsimine, siis võib töökoha vahetus täielikult ebaõnnestuda. Sa ei oleks sugugi rahul lõpptulemusega.

Kui Sinu sooviks on palgatõus või soov leida endale kodule lähem töökoht, siis on töökoha vahetus soositud. Siiski tasuks võib-olla mõelda sellele, et ehk saab ülemustega kokkuleppele palgatõusu osas. Head võimalused on ka selleks, et leida viis kodus töötamiseks.

Kui oled töötu, siis sellel aastal hoia kindlasti oma silmad lahti. Sulle on avanemas päris huvitavad ja põnevad võimalused, mida kaua oodanud oled. Oluline on ainult neist õigeaegselt kinni haarata. Mida kauem ootad, seda vähem Sul neid võimalusi järgi jääb.

Et töökoha vahetus või töökohaotsingud paremini kulgeks, tasub sellel aastal eriline rõhk panna sellele, et enesekindlus oleks suur




Armastus

Armastuse vallas on see aasta mõnevõrra keeruline ja pingeline. Sul on keeruline oma partnerit mõista, mistõttu on arusaamatused kerged tekkima. Kipud oma mõtteid talle väga jõuliselt peale suruma, iseendalegi seda teadvustamata. See toob kaasa lahkhelisid, tülisid ja probleeme pikaks ajaks.

Oma partneriga tasuks avatumalt suhelda ja mõtteid jagada. Ära eelda seda, et Sinu partner koheselt kõikide asjadega nõus, mille Sina välja pakud. Arvatavasti ei ole Sinagi kõikide asjadega nõus, mida partner Sulle välja pakub.

Hea aeg koos partneriga mõnele huvitavale reisile minemiseks, sest see aitab argimuredest eemalduda ning toob suhtesse uut romantikat ja meeldivaid mälestusi.

Kõikvõimalikud kodused ettevõtmised koos partneriga on sellel aastal väga soositud. Need aitavad suhet tugevdada ning pingeid leevendada.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal hoia oma silmad lahti. Sulle on avanemas päris head võimalused, kuid nendest tuleb koheselt kinni haarata, vastasel korral jääd neist lihtsalt ilma.

Oluline on see, et oma tunnetest avatumalt räägiksid. See aitab teisel osapoolel Sind paremini mõista. Ära varja ega keeruta.




Inimsuhted

Sellel aastal hoolitsed märkimisväärselt selle eest, et Sinu maine oleks hea. Samas ei pruugi sellekohased jõupingutused eriti ladusid kulgeda, kuna kipud teisi inimesi endast eemale peletama. Peamiselt on see tingitud sellest, et surud oma mõtteid ja ideid teistele väga jõuliselt peale, arvestamata teiste inimeste soovide ja vajadustega.

Sellel aastal peaksid olema panema erilise rõhu inimsuhetes aususele. Parem jäta mõned asjad rääkimata, aga ära valeta.

Väga ettevaatlik tasuks olla sellel aastal lubaduste andmisel. On oht, et seod ennast asjadega, millest tegelikult eemale peaksid hoidma.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tuleks sellel aastal nendele kiiresti lahendused leida. Ole valmis tegema järeleandmisi ja võimaluse korral väldi kohtuteed.




Raha

Rahaasjades tuleks sellel aastal vältida suuremaid otsuseid. On oht ämbrisse astuda. Peaksid oma rahalisi asju hoolikalt planeerima ja läbi mõtlema kõik sammud. Kindlasti tuleb mõelda ka sellele, kuidas üks või teine rahaline otsus mõjutab Sinu pereliikmeid.

Väga oluline on see, et Sul oleks paigas pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab raha säästa, raha paremini korraldada ja vältida mõttetuid väljaminekuid. Ka poes käimisel tasub sellel aastal enda jaoks paika tooted, mida osta soovid. Seeläbi väldid mõttetuid juhuoste, millega Sa tegelikult hiljem üldse rahul pole.

Sul on sellel aastal päris head võimalused sissetuleku suurendamiseks, kuid Sinu enesekindlus ei ole nii suur, et avanevatest võimalustest kinni haarata.

Investeeringute tegemisel tasub sellel aastal olla väga ettevaatlik. Väldi tormakust. Suurematest investeeringutest tasuks võib-olla üldse loobuda.

Raha laenamisel ole sellel aastal ettevaatlik. Kipud oma ressursse ülehindama, mistõttu võid ennast üsna pea keerulisse olukorda viia.

Teistele inimestele raha laenamisel mõtle hoolikalt, kas see inimene ikka on täiesti usaldusväärne. On oht, et raha laenamisel sõpradele, võib sõprussuhe muutuda pingeliseks või üldse lõppeda.




Tervis

Üldiselt peaks Su tervis olema sellel aastal päris hea. Väiksemaid probleeme tekib ikka, kuid need pole midagi ebatavalist. Eelkõige peaksid jälgima seda, et Sinu sisemine tasakaal oleks paigas. Eelkõige tähendab see seda, et pead leidma endale piisavalt aega ka puhkamiseks. Ainult tööde ja kohustuste täitmine Sinu tervisele kindlasti positiivset mõju ei avalda.

Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata oma toiduvalikule. Kipud liialdama või sööma väga ebatervislikku toitu. See võib tekitada suuremaid probleeme seedesüsteemiga.

Jälgi seda, et Sa sellel aastal piisavalt vedelikku tarbiks.

Rohkem tasuks liikuda looduses. See aitab sisemist tasakaalu säilitada. Suurenda oma füüsilist aktiivsust.

Ravimite tarvitamisel tasuks sellel aastal olla mõnevõrra ettevaatlikum kui tavaliselt. Oled ravimite suhtes tavalisest palju tundlikum.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Reisihoroskoop üheks kuuks


Eelmise elu analüüs


Käevõru: aafrika türkiis


Käevõru: oonüks


Päikesepüüdja: vikerkaar ja linnud


Kristall: opaliit


Kaelakee: tiigrisilm


Multitööriist: Leatherman Skeletool


LED küünlad (4 tk)


Vaas


Käevõru: merevaik



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused