2024. aasta Ahvile hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Ahvile

Sellel aastal ole valmis selleks, et aasta toob kaasa palju kiireid muutusi. Võimalik, et Sul tuleb lahti öelda oma harjumuspärasest maailmast. Oma seisukohad tuleb üksikasjalikult üle vaadata ja panna rõhk optimistlikule meeleolule. Vastasel korral pole tagajärjed kõige soodsamad.

Võimalik, et see aasta toob Sulle kaasa raskuseid mitmetes eluvaldkondades, kuid pead mõistma, et need on Sinu jaoks omamoodi jõuproov ja arengu stiimul.

Juhiomadused, sihikindlus ja oskus oma emotsioone kontrolli all hoida, aitavad sellel aastal Sind kõikvõimalike probleemidega paremini toime tulla. Ole aktiivne, enesekindel ja ambitsioonikas ning võid olla kindel, et see aasta soosib Sinu tegevusi.

Sellel aastal ei tohiks alistuda meeleheitele. Pessimistidel ei ole erilisi lootusi õnnestumiseks.

Keskendu ainult ühele tegevusele korraga. Kõikvõimalike probleemide tekkimisel püüa neid iseseisvalt lahendada, seeläbi jõuad paremate tulemusteni. Teistele inimestele lootma jäämine võib kaasa tuua ainult probleeme ja ebameeldivusi.

Aasta esimesel poolel tuleks rohkem tähelepanu pöörata oma lähedastele inimestele. Nemad võivad Sulle anda väga kasulikke nõuandeid ja soovitusi, eriti just rahalistes ja tööalastes asjades.

See aasta saab olemas olla Sinu jaoks ettearvamatu, täis elavaid emotsioone. Oled küllaltki dünaamiline ning suudad olukordadega kiiresti ka kohaneda. Samas ei lase see aasta Sul eriti tempot maha võtta ja lõõgastuda.

On kätte jõudnud aeg sagedasteks muutusteks, millega tuleb leppida, sest tehtud need muutused lubavad Sulle tulevikus märkimisväärset kasu.

Kasuta julgemalt ära oma igapäevaste toimetuste juures nii suhtlemisoskust kui huumorimeelt. See aitab Sul luua väga häid uusi kontakte, millest saad tulevikus ka märkimisväärset kasu.




Töö

Tööalases elus peaks see aasta olema Sulle päris produktiivne aeg. Sulle on avanemas häid võimalusi ning võid olla kindel, et oma liigud oma ettevõtmistega ka märkimisväärselt edasi. Ole siiski valmis ka selleks, et see aasta toob kaasa ka mitmesuguseid muutusi. See eeldab Sinult kiiret kohanemist ja otsuseid.

Rohkem tasuks pöörata tähelepanu kaasaegsetele tehnoloogiatele, kasutades neid oma tööalases tegevuses. Ära karda seda, kui pead selles vallas midagi juurde õppima, sest see tuleb Sulle ainult kasuks.

Innovatsioon ja uusimad trendid peaksid olema sellel aastal Sinu tööalases elus peamiseks aluseks, millele toetuda. Püüa ennast arendada, näita välja leidlikkust ja paindlikkust ning ole julgemalt valmis oma ideede ja mõtetega ka kolleegide ja juhtkonna ette tulema.

Kui oled soovinud töökohta vahetada, siis sellel aastal on Sul selleks head võimalused. Siiski tasub oma otsus väga põhjalikult läbi mõelda, et hiljem oma otsust mitte kahetsema hakata. Kui Sul on soov töökohta vahetada ainult uuteks väljakutseteks, siis tasub sellest hoiduda. See ei tooks kaasa selliseid tulemusi, mida oleksid soovinud.

Oma tööalaseid ja ka ärilisi ettevõtmisi tasub sellel aastal üksikasjalikult planeerida. Tee ära põhjalik analüüs ja alles seejärel langeta otsused. Vajadusel ole valmis EI ütlema, kui Sulle mõningaid ideid välja pakutakse, millega Sa päri ei ole.

Tööalased ettevõtmised nõuavad Sinult päris palju energiat, seetõttu on oluline oma energiavarusid õieti jaotada oma tööalase ja isikliku elu vahel. Vastasel korral on oht peresuhetesse palju pingeid tekitada.

Suvekuudel võta kindlasti aeg maha ja puhka ennast korralikult välja. Energiavarude taastamine võtab aega. Kui Sa ennast suvel korralikult välja ei puhka, võid endale sügiseks ja talveks tekitada palju probleeme tööalaste ettevõtmistega.




Raha

Rahaasjades peaks aasta olemas olema hea aeg. Stabiilsust Sul siiski oodata ei ole ja pead olema valmis ootamatuteks olukordadeks. Samas on Sul võimalik oma materiaalne seis aasta lõpuks päris märkimisväärselt paremaks muuta.

Aasta esimesel poolel tasuks paika panna pikemaajalisem finantsstrateegia. See on selle aasta edukuse aluseks.

Kulutamisega tasuks olla ettevaatlik. Hea aeg selleks, et rohkem säästa ja endale varusid koguda. Rohkem tasuks keskenduda pikaajalistele usaldusväärsetele investeeringutele.

Kõik rahaga seotud otsused tuleb sellel aastal teha väga hoolikalt. Ära lase ennast kaasa kiskuda kahtlastesse tehingutesse. Samuti ära lase ennast teistel inimeste rahaliste otsuste tegemisel mõjutada.

Võiksid tähelepanelikumalt jälgida enda ümber toimuvat. Sul on head võimalused selleks, et leida endale uusi sissetulekuallikaid. Uute teadmiste omandamine tuleks sellel aastal kasuks ning Draakon hindab seda väga kõrgelt.

Kiire rikastumine sellel aastal kindlasti ei õnnestu. Liigu oma eesmärkide poole aeglaselt ja sihikindlalt. Seeläbi tagad aasta lõpuks head tulemused.

Pead olema valmis kiiresti orienteeruma ja kohanema kõikvõimalike muutustega. Tegutse niipea, kui paljulubav võimalus avaneb.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Horoskoop mehele


Seinapilt lõuendil või kapal: jänesekapsad


Päikesepüüdja: merevaik


Sõrmus: kuukivi


Kaelakee: mäekristall


Vaagen: Vincent van Gogh


Kuivainete kaanega purgid (3 tk)


Kassi kujuke: tiigrisilm


Küünlaalus


Harley-Davidson FXDBI Dyna Street Bob



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused