2024. aasta Ahvile hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas toob see aasta arvatavasti Sinu ellu mõningase pöördepunkti. Sul on head võimalused selleks, et oma suhe paremini toimima saada, kuid see eeldab ka suurt tööd. Püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida, temaga ühiselt aega veeta.

Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et oma partneri mõtteid ja ideid paremini tundma õppida. Julgusta teda rääkima asjadest, mis on talle olulised. Püüa samaga vastata, sest partner peab ka Sind paremini mõistma.

Suurepärane aeg selleks, et korraldada kõikvõimalikke romantilisi koosviibimisi. Tee seda ise ja kuula seda, mida partner välja pakub. See aitab suhet olulisel määral tugevdada ja tuua suhtesse uut energiat.

Peaksid olema väga ettevaatlik kõikvõimalike kiusatustega, vastasel korral on oht oma suhe totaalselt ära rikkuda.

Partneriga suhtlemisel jälgi seda, et oma emotsioonid kontrolli all hoiaksid, sest vastasel korral on konfliktid kerged tekkima.

Kasuks tuleks see, kui oma partnerit aeg-ajalt millegi huvitavaga üllataksid. Suurepärane aeg ka selleks, et ette võtta vähemalt ühe korra sellel aastal mõni romantiline reis. See ei pea toimuma väga kaugele.

Väga ettevaatlik tasuks olla lubaduste andmisel oma partnerile. Situatsioonid muutuvad sellel aastal väga kiiresti, mistõttu on oht, et antud lubadused jäävad hiljem täitmata.

Kui oled vallaline, tasub silmad lahti hoida. Sellel aastal on Sulle avanemas päris palju uusi võimalusi. Ole valmis ka ise julgemalt tutvusi looma ja haara kinni kõikidest võimalustest, mis on Sulle avanemas.




Tervis

Peaksid oma tervise eest sellel aastal rohkem hoolt kandma. Eriti tuleb jälgida seda, et oleksid piisaval määral füüsiliselt aktiivne. Vastasel korral võivad esile kerkida mitmesugused tervisemured, mille lahendamine võtab kaua aega.

Väga oluline on see, et Sinu elus oleks valitsemas kindel tasakaal. Tööalased toimetused peaksid vahelduma pereelu ja puhkusega.

Sinu peamised tervisemured võiad olla seotud ületöötamisega, emotsionaalse ülekoormusega ja stressiga. Peamiselt on see tingitud sellest, et keskendud ainult tööalastele kohustustele. Püüa vähendada oma elus kõikvõimalikke riskitegureid ja leia piisaval määral aega puhkamiseks. Väga olulisel kohal on tervislik toitumine ja unustamatud mälestused puhkusest. See annab Sulle piisaval määral tahtejõudu ja jõudu edaspidiseks.

Ära oma energiavarusid otsakorrale ei kuluta. Kui tunned ennast väsinuna, võta koheselt aeg maha, puhka ja lõõgastu, seeläbi taastad oma energiavarud.

Suvekuudel võib Sinu immuunsus mõnevõrra nõrgeneda. Pead siis tegelema rohkem spordiga või aktiivse liikumisega, kasuks tules ujumine. Vaimset tasakaalu tuleb hoida, sest vastasel korral on ka füüsilised probleemid kerged tekkima.

Tee kõik selleks, et oleksid positiivse ellusuhtumisega. Ära muretse liigselt pisiasjade pärast.

Igapäevaste toimingute juures tasub olla mõnevõrra ettevaatlikum, sest õnnetused on kerged tekkima. Ka libedal ajal tasub jälgida seda, et Sa ei kukuks, sest kukkumisel tekkinud vigastustest paranemine võib võtta kaua aega.




2024. aasta Ahvist mehele

Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal silmitsi seista mitmesuguste muutustega, mis muudavad Sinu elu päris olulisel määral. Võimalik, et seetõttu oled ka pidevas pinges. Pidev pinge ja suur konkurents võivad Sinu meelerahu päris olulisel määral häirida.

Ära mine sellel aastal paanikasse, olenemata sellest, millised olukorrad Sinu teele tekivad. Võid olla kindel selles, et kõik takistused ja probleemid, mis Sinu eluteele on kerkimas tulevad Sinu arengule kasuks, mõjutades olulisel määral Sinu tulevikku.

Ole julgemalt valmis kaasa minema kaasaegsete tehnoloogiatega ja haara kinni kõikidest uutest võimalustest. See aitab Sul oma elukorralduse palju mitmekesisemaks ja tõhusamaks muuta. Võimalik, et selle tulemusena suureneb ka Sinu sissetulek.

Pead olema väga tähelepanelik sellega, et Sa oma ettevõtmistega ei sattuks petturite tähelepanu alla. Selleks on sellel aastal väga suur oht. Kontrolli saadud teavet hoolikalt ning väldi tormakaid otsuseid.

Võiksid olla seltskondlikult palju aktiivsem. Ära jäta tähelepanuta uusi tutvusi, sest need on ka tööalast tulevikku silmas pidades väga kasulikud. Kindlasti ei tohi unustada ka oma vanu sõpru, kes vajavad Sinu tähelepanu. Ole julgemalt valmis taaselustama neid tutvusi, mis on jäänud unarusse.

Enda arengule ja haridustaseme tõstmisele võiksid sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Ära keeldu uutest võimalustest, sest seeläbi tagad endale edaspidiseks oluliselt suurema edu ja palju häid kontakte.

Inimsuhete vallas ole avatud ja püüa kinni haarata kõikidest nendest tutvustest, kus leiaksid endale mõttekaaslasi.

Võimalik, et armuasjad ei kulge sellel aastal mitte kõige paremini. Suhe võib olla pinnapealne ja külm, mistõttu tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et suhe jälle toimima saada. See eeldab seda, et jagaksid oma ajalisi ressursse nii tööalase kui ka armuelu vahel võrdselt.

Kui oled vallaline, siis tasub hoida oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas võimalus kohtuda huvitava inimesega. Kiirustamist tasub siiski vältida, sest vastasel korral võid sattuda ebameeldivuste keskele.




2024. aasta Ahvist naisele

See aasta võib kujuneda Sulle mõnevõrra keeruliseks, kuid samas ka väga huvitavaks. Pead oma igapäevaseid toimetusi korraldama nii, et Sul kõikide asjade jaoks piisaval määral aega ja muid ressursse jaguks. Pane enda jaoks täpsemalt paika peamised prioriteedid, see aitab oluliselt paremini oma ajaressursse jagada.

Eesmärkide saavutamiseks vajad märkimisväärset visadust ja kannatlikkust. Samas oled suuteline lõpptulemusena välja jõudma päris heade tulemusteni.

Tööalases elus võib Sind oodata ees õnn, kui oled piisavalt tahtejõuline.

Ole julgemalt valmis enda õlgadele võtma vastutust. Ära karda uusi väljakutseid, sest need muudaksid Sinu elu edaspidi palju huvitavamaks ja mitmekesisemaks.

Tööalases elus ole valmis selleks, et esile kerkivad väga ootamatud muutused, mis nõuavad Sinult suurt kannatlikkust. Ole julgemalt valmis kinni haarama uutest võimalustest ja mine kaasa kaasaegsete tehnoloogiate arenguga.

Oled seltskondlikult päris aktiivne. See annab Sulle võimaluse luua uusi tutvusi, mis Sind edaspidi väga märkimisväärselt mõjutavad.

Väga oluline on see, et Sa endasse rohkem usuksid. See aitab Sul ületada ka kõige keerulisemaid takistusi ja probleeme.

Rahaasjad peaksid kulgema sellel aastal tavalisest paremini. Pead ainult jälgima seda, et oleksid oma rahaasjade korraldamisel distsiplineeritud. Mõtle hoolikalt, millistele asjadele kulutad, väldi tarbetuid oste. Muidugi tuleks vältida ka riskantseid investeeringuid.

Oma lähedastele inimestele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Oled nende vajadused jätnud viimasel ajal ehk liialt tähelepanuta. Püüa nende eest rohkem hoolitseda ja nendega ühiselt meeldivalt aega veeta.

Suurepärane aasta selleks, et võtta ette mõni reis. Et reisid õnnestuksid tuleb vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teha. Vastasel korral võivad tekkida probleemid dokumentidega.

Püüa julgemalt kinni haarata uutest ideedest ja õpi juurde uusi oskusi. Seeläbi muudad oma aasta palju huvitavamaks, põnevamaks ja tulutoovamaks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


6 kuu horoskoop


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Kaelakee: shungiit


LED küünlad (3 tk)


Taldrikud (20 cm) (4 tk)


Kaelakee: kuldobsidiaan


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Öökulli kujuke: kuukivi


Lamborghini Reventon


Päikesepüüdja: merevaik



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused