2024. aasta Draakonile hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas toob see aasta kaasa mitmesuguseid positiivseid arenguid. Võid olla kindel, et aasta on täis kirge ja tugevaid emotsioone. Rohkem tasuks oma partneriga aega veeta ja oma ajakava korraldada nii, et Sul jääb partneri jaoks piisaval määral aega.

Kui Sa ei ole oma suhtele veel andnud konkreetset väljundit, siis sellel aastal on hea aeg abiellumiseks. Ka tasub pere laienemisele rohkem mõtlema hakata.

Püüa rohkem panna rõhku armuasjades traditsioonidele. See annab suhtele uut jõudu ning loob suurema stabiilsuse.

Väga olulisel kohal on see, et peaksid meeles kõikvõimalikke suhtega seonduvaid olulisi tähtpäevi. Tee oma partnerile kingitusi ja püüa teda ka muul moel meeles pidada.

Kui Sul on olnud suhtes viimasel ajal probleeme ja arusaamatusi, siis sellel aastal tasub alustada nende lahendamist. Võiksid olla selles vallas päris edukas.

Kui oled vallaline tasuks olla väga aktiivne suhtleja. Sulle võivad avaneda väga unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled.

Suurepärane aeg selleks, et koos partneriga ka mõnele huvitavale reisile minna. See toob suhtesse meeldivaid mälestusi ja annab jõudu edaspidiseks.




Tervis

Sellel aastal oled väga aktiivne ja Sul on üldiselt tervisega kõik päris kenasti. Samas tuleb Sul jälgida seda, et Sa oma energiavarusid hoolikalt jagaksid. Ära raiska mõttetutele tegevustele oma energiavarusid ära.

Jälgi tähelepanelikumalt seda, et Sinu füüsiline ja vaimne seisund oleksid tasakaalus. Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et üldiselt oma keha tugevdada. Pane rõhk tasakaalustatud toitumisele ja piisavale uneajale.

See aasta saab olema üsna sündmusterohke, see tähendab seda, et Sinu närvisüsteem kogeb tavalisest suuremat koormust. Viibi rohkem õues, tegele spordiga ja joogaga, see aitab sisemist tasakaalu säilitada.

Mida füüsiliselt aktiivsem sellel aastal oled, seda vähem on Sul terviseprobleeme. Väga oluline koht on ka positiivsel ellusuhtumisel.

Väga suurt rõhku tuleks panna oma elukorralduses regulaarsusele. See aitab Sul ennast paremini tunda ning väsitab Sind oluliselt vähem.

Püüa ennast rohkem ümbritseda meeldivate ja positiivsete inimestega. See annab Sulle juurde elujõudu ning hoiab energiavarud tasakaalus.

Sügisperioodil võivad ägeneda kroonilised haigused, mistõttu on tasuks eriti suvekuudel oma tervisel rohkem silm peal hoida.

Võimalikud terviseprobleemid võivad olla sellel aastal sellised, mille ravimisega Sa ise päris hästi hakkama ei saa, mistõttu tasub õigeaegselt arstide poole pöörduda.




2024. aasta Draakonist mehele

Sellel aastal tuleb olla oma ettevõtmiste juures väga pühendunud ja keskendunud. Võimalikud on mitmesugused ootamatud olukorrad, mis nõuavad kiiret tegutsemist. Ära eelda seda, et oled pidevalt ümbritsetud positiivsete inimestega. Sinu ümber liigub ka väga palju kahtlaste eesmärkidega inimesi, kes võivad Sulle palju kahju tekitada.

Oluline on see, et Sa sellel aastal üheski olukorras alla ei annaks. Keskendu olulistele ettevõtmistele ja püüa probleemidele kiiresti lahendused leida.

Kõikvõimalike ettevõtmiste juures aitab kaasa see, kui tood välja oma sisemise tugevuse.

Võimalik, et tööalases elus toob see aasta kaasa mitmesuguseid suuri muutusi. Jälgi seda, et oleksid pidevalt motiveeritud ja oma tegemiste juures enesekindel. See aitab kõikvõimalike muutustega paremini toime tulla.

Sinu karisma ja enesekindlus aitavad sellel aastal kasulikke uusi tutvusi luua. Ole julgemalt valmis teiste inimestega suhtlema, sest see aitab Sul edaspidi kiiremini eesmärkide poole liikuda.

Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu palju sündmusi ja uuendusi. Kasuks tuleks see, kui täiendaksid oma teadmisi ja oskusi. See aitab Sul elus paremini läbi lüüa.

Jälgi seda, et oleksid sellel aastal oma eesmärkidele täielikult pühendanud, seeläbi jõuad välja konkreetsete tulemusteni. Siiski ole valmis ka selleks, et esile kerkib mitmesuguseid takistusi, mis tuleb kiiresti ületada.

Hoia oma elus hing ja keha kindlas tasakaalus. Samamoodi püüa hoida tasakaalus töö ja perealased kohustused.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul päris head võimalused selleks, et kohtuda endaväärilise partneriga, kes jagab Sinuga samu seisukohti.

Armuasjades tuleks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma ellu suuremat kirglikkust leida.




2024. aasta Draakonist naisele

See aasta peaks kujunema Sulle väga sündmusterohkeks ja huvitavaks. Rohkem tasuks tegeleda asjadega, mis on Sulle tõeliselt meelepärased. Ära võta ette asju, mis Sulle vastumeelsetena tunduvad.

Oled oma ettevõtmiste juures väga edukas, suudad saavutada soovitud tulemused. Rohkem tasuks usaldada oma sisetunnet, sest see aitab paremaid otsuseid langetada.

Sulle avanevad sellel aastal mitmesugused uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Pane enda jaoks paika peamised prioriteedid. See aitab paremate tulemusteni jõuda.

Haara kinni julgemalt kõikvõimalikest uuenduslikest ideedest ja originaalselt projektidest. Need muudaksid Sinu igapäevase elu palju mitmekesisemaks ja huvitavamaks. Muudad ka oma ettevõtmised palju efektiivsemaks ja kiiremaks. Soovitav on sellel aastal rohkem keskenduda oma vaimse maailma rikastamisena. Loe raamatuid, käia kultuuriüritustel ja näitustel. Ette tasub võtta ka mõni meeldiv reisi kaugele maale. See kõik mõjutaks väga positiivselt Sinu emotsionaalset seisundit.

Suurepärane aeg selleks, et oma loomingulistel võimetel õitsed alasta. Kasuta loomingulisi oskusi ja võimeid ära igapäevaste toimetuste juures.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul head võimalused enda kõrvale soovitud inimese leidmiseks. Ole aktiivsem suhtleja ning haara avanevatest võimalustest julgemalt kinni. Kriitilise pilguga peaksid üle vaatama oma ootused partneri suhtes.

Kui oled suhtes, siis tasuks sellel aastal oma partnerlussuhtega rohkem tegeleda. Püüa suhtesse tuua uut värskust ja elujõudu. Väga olulisele koaala romantika.

Sinu tööalaste kohustuste hulk on sellel aastal päris märkimisväärne. Samas pead leidma piisaval määral aega ka oma pere jaoks, vastasel korral ei ole võimalik konflikte vältida.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Karma analüüs + saatuse analüüs


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Kaelakee: kaljukits


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Käevõru: ema ja tütar


Kassi kujuke: roosa kvarts


Taro kaardid: Jack-O’-Lantern (ainult kaardid)


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Seinapilt lõuendil: õitsev puu


Vaas (16 cm) - Iittala



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused