2024. aasta Draakonile hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Draakonile

See aasta peaks Sinu ellu tooma mitmesuguseid meeldivaid hetki. Aasta kujuneb harmooniliseks ja stabiilseks. Peaksid olema valmis selleks, et esile kerkivad mitmesugused olulised muutused väga paljudes eluvaldkondades. Püüa nendega kiiresti kohaneda, sest need on väga positiivset laadi Sinu tulevikku silmas pidades.

See aasta saab olema täis kõikvõimalikke eredaid sündmusi, positiivsust ja ka aktiivset suhtlemist teiste inimestega. Oled alati sündmuste keskpunktis, mis aitab enesekindlust olulisel määral suurendada.

Arvatavasti lood sellel aastal palju uusi tutvusi, sealhulgas ka tööalaseid, mis aitavad Sul edaspidi elus edasi liikuda ning endale eeliseid luua.

Võimalikud on mitmesugused radikaalsed muutused elus, mille Sa ise esile tood. See tähendab seda, et pead kõiki asju nullist alustama, kuid Sul on piisaval määral jõudu ja entusiasmi, et viia mistahes tegevused edukate tulemusteni.

Siiski tasub olla sellel aastal ka mõnevõrra paindlikum ja vaoshoitum. Igal pool ei tasu esile trügida, sest võid tekitada endale vaenlasi.

Soovid sellel aastal rohkem tutvuda uute riikidega. Võimalik, et vahetad ka ise elukohta minnes elama täiesti uude linna, võib-olla ka uude riiki. Reisimine on sellel aastal väga teretulnud ning põhjalikult ettevalmistatud reisid peaksid suurepäraselt õnnestuma.

Hea aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Ole valmis sellekohastest võimalustest alati kinni haarama. Seeläbi looksid endale uusi võimalusi ning suurendaksid olulisel määral kindlustunnet.

See aasta saab olema Sulle väga eriline aasta. See on kasvuvõimaluste, uute alguste ja paljude muutuste aeg. Võid olla kindel, et aasta kujuneb edukaks. Peaksid ennast rohkem pingutama kõige selle nimel, mis on Sulle oluline. Ole valmis julgelt oma unistuste poole liikuma. Kõikvõimalikud raskused, mis Sinu eluteele sattuvad, oled suuteline kiiresti ületama.

Väga edukaks peaks aasta kujunema ka tööalases elus. Võimalik, et Sulle avanevad selles vallas väga unikaalsed võimalused, millest tasub kinni haarata.




Töö

Sellel aastal peaksid tööalased ettevõtmised Sul väga hästi kulgema. Jälgi tähelepanelikumalt kõike enda ümber toimuvat, sest seeläbi võid avastada enda jaoks palju uusi võimalusi, kuidas tööalaseid tegemisi efektiivsemaks ja paremaks muuta. Ei ole välistatud, et sellel aastal saad osaks edutamisest või toimub üleminek täiesti uuele ja paljutõotavalt tööle.

Aasta esimesel poolel tasuks rohkem keskenduda oma oskuste ja teadmiste täiendamisele. Tasub julgemalt osa võtta erialastest koolitustest ja seminaridest. Võiksid arendada uusi oskusi ja omandada täiendav haridus näiteks mõnel uuel erialal.

Võimalik, et haarad sellel aastal kinni ka mõnest uuest töökohast, mis pakub Sulle osalise tööajaga tööd ja seeläbi ka sissetuleku kasvu. Suurepärane aasta selleks, et teenida lisatulu ja ka oma isikliku äriga alustamiseks peaks olema see aasta üsna positiivne.

Tasub rohkem tegeleda selliste tööalaste kohustustega, kus Sul on võimalik oma ainulaadseid andeid ja oskusi realiseerida. Rutiinsete kohustustega tegelemine ei taga Sulle selliseid tulemusi, mida Sa oleksid soovinud.

Ära jää lootma ainult õnnele. Peamiste eesmärkide poole liikumine nõuab ka suuremaid jõupingutusi. Üldiselt on tööalaselt see aasta väga soodne ja aitab edu saavutada, kuid edu saavutad siiski oma töökuse, aktiivsuse ja annetega.

Soovid olla tööalases elus võib-olla rohkem tähelepanu keskpunktis. Seetõttu näitad tavalisest enam välja initsiatiivi kõikvõimalike uute projektidega. Peaasi, et Sa selles vallas liialdustesse ei läheks, sellele võidakse negatiivselt reageerida.

Mistahes tööalaste või äriliste projektide elluviimiseks vajad enda kõrvale mõttekaaslasi. Üksinda on Sul väga raske eesmärkide poole liikuda. Samas jälgi seda, et ümbritseksid ennast ainult selliste inimestega, kes Sinu seisukohti jagaksid ja kellel oleks sama eesmärk.

Kui tahad võtta tööalaseid riske, siis sellel aastal tuleks kõik asjad hoolikalt läbi mõelda ja ettevalmistused teha.




Raha

Rahaasjades peaks see aasta olema üsna positiivne aeg. Suurepärane aeg selleks, et alustada äritegevusega.

Ole tähelepanelikum ja jälgi seda, mis Sinu ümber toimub, seeläbi võid avastada enda jaoks täiesti uue sissetulekuallika.

Hoidu sellel aastal kõikvõimalikest kahtlastest investeeringutest. Ehkki alguses võib tunduda, et see toob Sulle palju raha, siis lõpptulemusena kaotad hoopis märkimisväärse summa oma rahalistest vahenditest.

Igapäevaste toimetuste juures jälgi seda, et Sul oleks rahakott kindlalt kaitstud. Ka tasub olla sellel aastal väga ettevaatlik elektrooniliste kanalitega. On oht, et keegi võib Sind alt vedada või petta.

Kui soovid oma raha investeerida, siis tuleks seda teha ainult siis, kui oled asjad põhjalikult läbi mõelnud, analüüsinud ja enda jaoks strateegiad paika pannud. Parem on sellel aastal investeerida suurettevõtete aktsiatesse. See küll ei luba tohutut kasvu, kuid tagab stabiilsuse.

Vähetuntud ettevõtetesse investeerimine võib olla sellel aastal päris suur risk.

Võimalik, et aasta teises pooles saad osaks ootamatust rahalisest sissetulekust. See võib olla seotud lotovõiduga, ootamatu tööalase kohustusega või ka näiteks pärandusega.

Pead mõistma seda, et Sinu enda energia tõmbab ligi raha. Seetõttu kuula rohkem oma sisetunnet, see aitab paremaid otsuseid langetada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Lapse horoskoop


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Taro kaardid: Soul Cats


Lamborghini Aventador LP 700 4 Roadster


Kaelakee: sodaliit


Taro kaardid: Animal Totem Tarot (ainult kaardid)


Vihmavari: võõrasemad


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Taro kaardid: The Enchanted Map Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: tiigrisilm


Skulptuur: jänes



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused