2024. aasta Seale hiina astroloogia järgi

Armastus

Armuelus toob see aasta kaasa mitmesuguseid positiivseid muutusi. Eriti positiivselt on mõjutatud need Sead, kes on üksikud ja otsivad oma ellu armastust. Nüüd tuleb olla tähelepanelik ja püüa kõikvõimalikest võimalustest kinni hoida.

Armuasjad peaksid üldiselt kujunema sellel aastal positiivseks. Oma suhet tuleb püüda tugevdada ning püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida. Draakon on oma olemuselt kirglik ning provotseerib Sind kõikvõimalike emotsionaalselt kuumadesse situatsioonidesse viimisega.

Püüa haarata kinni kõikidest võimalustest, mis sellel aastal avanevad. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid ka partneriga, see aitab suhet olulisel määral tugevdada.

Kui Sinu suhe on olnud viimasel ajal ebastabiilne või probleemne, sest see aasta võib kaasa tuua suuremaid muresid. Probleemide lahendamisel tuleb Sul märkimisväärselt ennast pingutada ning teha suuri järeleandmisi. Kas see on ka mõttekas, see sõltub juba Sinu enda soovidest.

Oma partneri jaoks tuleb rohkem aega leida. Püüa oma tööalaseid ettevõtmisi korraldada nii, et partner Sinu tööalase elu tõttu tähelepanuta ei jääks. Kui Sa piisaval määral suhtele tähelepanu ei pööra, on stabiilsus ohtu seatud.

Suurepärane aeg selleks, et üheskoos partneriga mõni oluline reisi ette võtta. Kindlasti ei tohiks unustada ka kingituste tegemist või romantiliste õhtusöökide korraldamist. Kõik see aitab suhet tugevdada ja parandada.

Probleemide lahendamiseks varu aega ning püüa oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida. Ole avatud ning valmis vajadusel kiiresti kompromisse otsima.

Väga suureks probleemiks võib kujuneda see, et annad partnerile katteta lubadusi. See võib kaasa tuua pettumustundeid.




Tervis

Aasta esimeses pooles peaksid olema Sinu energiavarud üsna suured. Pead olema ettevaatlikum sellega, et Sa oma energiavalusid otsakorrale ei kulutaks. Sinu energiavarud võivad olla küll suured, kuid samas kuluvad need samuti väga kiiresti.

Võimalik, et kevad või kaasa tuua immuunsuse vähenemine. Just siis tasub oma tervist rohkem jälgida ja vajadusel teha läbi mõni vitamiinikuur.

Kui esile kerkivad tervisemured, siis ära lükka arsti juurde minekut edasi. Mida kauem sümptomeid ja probleeme eirad, seda tõsisemat ravi hiljem vajad.

Suvele lähenedes muutub olukord oluliselt stabiilsemaks, erilisi probleeme oodata ei ole.

Väga ettevaatlik tasuks olla kõikvõimalike füüsiliste tööde tegemisel ja seadmetega kokkupuutumisel. Vigastuste tekkimise oht on sellel aastal tavalisest suurem. Ka kõige väiksemad vigastused võivad kiiresti paisuda suurteks, kus Sa ei asu ennast koheselt ravima.

Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata oma emotsionaalsele seisundile. Püüa rohkem rõhku panna sellele, et Sinu igapäevases elus oleks omal kohal teatud rutiinsus. Vajad seda seetõttu, et pidevad muutused ja arengud võivad Sind märkimisväärselt kurnata.

Ole füüsiliselt aktiivsem. Sa ei pea hakkama tegelema spordiga, kuid näiteks looduses liikumine tuleks kasuks.

Puhkus on sellel aastal samuti väga oluline. Vajad puhkust energiavarude taastamiseks ja emotsionaalse tasakaalu saavutamiseks. Võta puhkuse ajal aeg maha ja võimaluse korral mine paika, kus Sa kunagi varem käinud ei ole. Seeläbi saad juurde positiivseid emotsioone, mis Sind sügiskuudele vastu minnes olulisel määral toetaksid.




2024. aasta Sea mehele

Sul tuleb sellel aastal kokku puutuda mitmesuguste katsumustega. Ära karda raskusi, sest need on teejuhid parema elu poole liikumisel. Draakon pingestab Sinu olukorda pidevalt, proovides seeläbi Sinu jõuvarusid ja tugevust. Samas on Sul võimalik ennast märkimisväärselt tõestada ja oma ettevõtmistega soovitud tulemusteni jõuda.

Võimalik, et tööalases elus kerkivad esile mitmesugused arusaamatused kolleegidega või puutud kokku kadedate inimestega, kes Sulle kaikaid kodaratesse loobivad. Püüa olla võimalikult diplomaatiline, see aitab konflikte vältida või neid lahendada. Mida Sa kindlasti teha ei tohiks, on muutuda emotsionaalseks. See viskab lihtsalt õli tulle.

Võimalik, et see aasta viib Sind ka töökohavahetuseni, eriti kui Sa seda kaua oodanud oled. Sulle võivad avaneda uued võimalused, mis pakuvad paremat tööd ja palka.

Hinda objektiivselt oma võimeid ja oskusi, ka ajalisi ressursse tuleb objektiivselt hinnata. Seeläbi suudad vältida olukorda, kus ennast ise keerulisse olukorda viid. Ära eelda seda, et sellel aastal edu koheselt Sinu õuele jõuaks. Soovitud tulemuste saavutamiseks tuleb ennast märkimisväärset pingutada.

Sinu elu saab olema üsna sündmusterohke. Eriti aktiivne oled Sa inimsuhete vallas. Sulle on tekkimas palju uusi tutvusi, kohtud väga meeldivate ja huvitavate inimestega.

Kui oled vallaline, tasuks oma silmad lahti hoida ja aktiivselt suhelda. Seeläbi on Sul võimalik kohtuda oma elu armastusega.

Armuelus tuleb rohkem oma partnerile tähelepanu pöörata, ta võib vajada rohkem Sinu tuge ja abi. Kõikvõimalikud ühised tegevused tulevad suhte toimimisele kasuks.

Võiksid rohkem tegeleda loovate ettevõtmistega. See annab Sulle suurema enesekindluse ja aitab saavutada paremaid tulemusi igapäevaste toimetuste juures.




2024. aasta Sea naisele

Sellel aastal pannakse proovile Sinu kohanemisvõime, sest kõik on pidevas muutumises. Oled harjunud arvatavasti elama plaanitud mustri järgi ja kindlast graafikust kinni pidades. Sellel aastal kerkivad esile ettenägematud sündmused, mis Sinu tavapärase režiimi põrmuks teevad.

Aasta esimene pool võib olla Sulle mõnevõrra ebakindel aeg. Ära karda muutusi, sest need avaldavad väga positiivset mõju Sinu edaspidisele elule.

Võiksid sellel aastal teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et ennast arendada ja loovaid võimeid esile tuua. See aitab paremaid tulemusi saavutada ja ka rohkem silma paista. Ole julgemalt valmis kinni haarama uutest võimalustest, mis pakuvad Sulle enesearengut.

Rahaasjad peaksid sellel aastal päris hästi kulgema. Sul on võimalik oma jõupingutuste tulemusena saavutada suurem finantsstabiilsus.

Suhted kolleegidega võivad olla mõnevõrra pingelised. Peaksid hoolikamalt oma sõnu valima ning vältima kriitikat teiste suunas. Kindlasti tuleb loobuda teiste kolleegide tagarääkimisest.

Aasta teine pool toob kaasa mitmesuguseid saavutusi tööalases elus. Ole valmis siis järjekindlalt oma ülesandeid täitma. Jälgi, et ka suhted kolleegidega hästi toimiksid. Võimalik, et siis jõuab ka Sinuni edutamine või palgatõus.

Draakon on väga dünaamiline. Talle meeldib Sinu ellu tuua mitmesuguseid ootamatusi ja kiireid arenguid. Seetõttu ole valmis tööalases elus selleks, et pead ette võtma sagedasi ärireise, mis panevad proovile Sinu kohanemisvõime.

Sinu isiklik elu saab olema sellel aastal märkimisväärselt mitmekesine. Kasuta kõiki oma oskusi ja suhtlemisoskust selleks, et pereeluga paremini toime tulla.

Püüa vältida kiirustamist ja hoia ohjes oma kirglikke impulsse. Seeläbi suudad nii mõnedki suuremad probleemid ja arusaamatused oma elust eemale hoida.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse soodsad ajad


6 kuu horoskoop


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Vaasid (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Halliste jõgi


Kaelakee: kass, liblikas ja roos


Sojaküünal tiigrisilma ja kvartsiga


Taro kaardid: The Sacred Creators Oracle (koos raamatuga)


Tassid ja taldrikud (komplekt 6-le inimesele) - Villeroy & Boch


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Kausid (2 tk) (24 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused