2024. aasta Seale hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Seale

See aasta toob kaasa mitmesuguseid olulisi muutusi ja seda praktiliselt igas eluvaldkonnas. Pead olema väga tähelepanelik ja muutustega kiiresti kaasa minema. Laiskus ja passiivsus võib saada Sinu suurimaks vaenlaseks. Seetõttu arvesta oma päevaplaanide tegemisel pidevalt sellega, et Sinu kohustuste hulk võib olla tavalisest palju suurem.

Võiksid ennast rohkem pingutada selle nimel, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Seeläbi lood endale eeliseid ning sea uued sihid, mille poole liikuma hakata.

Ole inimsuhete vallas aktiivsem. Püüa ennast ümbritseda positiivsete inimestega, kes Sinu tulevikku positiivselt mõjutada võiksid. Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et teisi inimesi aidata ja toetada. Võimalik, et Sinu abi vajavad mõned sellised inimesed, kellega Sa varem eriti kokku puutunud pole.

Aasta kujuneb arvatavasti üsna sündmusterohkeks, mistõttu on pannakse Sinu kohanemisvõime proovile. Pead leidma piisaval määral aega ka puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi oma energiavarud tasakaalus hoida.

Sellel aastal on Sul päris palju võimalusi selleks, et oma võimeid ja oskusi rakendada. Eriti soodne aeg peaks olema tööalaste asjade jaoks. Sihikindlus ja suured energiavarud aitavad soovitud tulemusteni jõuda. Oluline on see, et oleksid avatud ja püüaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt arendada ja täiendada.

Rahaasjades peaks see aasta olema üsna stabiilne aeg. See tagab Sulle suurema enesekindluse.

Peaksid tegema suuremaid jõupingutusi selleks, et tagada endale sisemine harmoonia.




Töö

See aasta peaks tööalases elus olema päris huvitav ja põnev aeg. Esile kerkivad mitmesugused muutused ja kiired arengud, mis nõuavad suurt kohanemisvõimet. Võid olla kindel selles, et avanevad ka uued perspektiivid tööalases elus edasiliikumiseks.

Võimalik, et pead tegema sellel aastal mõningaid väga olulisi valikuid. Need on seotud jäämise või mittejäämisega vanale töökohale. Mis tahes muutused ka ei toimuks, tuleb nendega leppida, sest need toovad kaasa edu ja tunnustuse edaspidi.

Väga suurt tähelepanu tuleks sellel aastal pöörata suhetele kolleegidega. Rivaalitsemise on vägagi tõenäoline ning pinged samuti kerged tekkima. Ole taktitundeline ja paindlik, see aitab probleeme vältida.

Ka ülemustega tasub olla sellel aastal veidi ettevaatlikum. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Võimalik, et Sind mõistetakse valesti, mis tekitab palju probleeme ja arusaamatusi.

Tasub julgemalt alustada uute projektide elluviimist. Ära karda võimalikke katsumusi ja raskusi, sest oled võimeline need kiiresti ületama.

Sinu mõttetegevus on sellel aastal väga aktiivne, mistõttu on uued ideed kerged tekkima. Neid tasuks koheselt ka ellu viima asuda.

Suurepärane aasta selleks, et tegeleda eneseharimisega, kvalifikatsiooni tõstmisega ja oma olemasolevate oskuste parandamisega.

Kõikvõimalikes ettevõtmistes viib sihikindlus Sind eesmärkideni. Võimalik, et mõni Sinu hobidest võib hakata Sulle tulu tooma. Hea aeg ka ettevõtlusega alustamiseks.




Raha

Rahaasjad peaksid Sul sellel aastal päris hästi kulgema. Võimalik, et esile on kerkimas mõningad muutused, mis Sinu rahaasjad palju stabiilsemaks muudavad. Siiski ei tasu oodata kiiret rikastumist. Pigem on oodata sellel aasta rahalise olukorra stabiliseerumist või mõningast paranemist.

Rohkem tasuks jälgida enda ümber toimuvat, et leida endale uusi sissetulekuallikaid. Suurepärane aeg selleks, et leida endale tulutoov lisatöö. Võimalik, et mõni hobidest hakkab Sulle rahaliselt kasu tooma. Seetõttu vaata, kas saaksid oma hobidele rakendust leida.

Oma igapäevaste ettevõtmiste juures tuleks ennast rohkem pingutada, see aitab ka praegusel töökohal sissetulekut suurendada. Siiski pead jälgima seda, et Sa tööalaste kohustustega liiale ei läheks, sest see võib hakata kahjustama tervist, mis omakorda võib suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid.

Rohkem tasub oma rahalisi vahendeid investeerida oskuste ja teadmiste täiendamisse. Seeläbi lood endale edaspidiseks uusi võimalusi ja parandad ka oma sissetulekut.

Suurepärane aasta selleks, et alustada äritegevusega. Ka see aitab Sul rahalist olukorda parandada, kuigi ehk mitte kohe.

Investeerimisel tasub olla sellel aastal väga ettevaatlik ning mõelda oma sammud hoolikalt läbi. Üleliigne pole ka see, kui osaleksid mõningatel finantsvaldkonna kursustel. See aitab paremini oma rahaasju korraldada ja vähendada võimalust investeerimisel totaalselt ämbrisse astuda.

Kõikvõimalikke suuremaid rahalisi plaane tasub teha aasta esimesel poolel. Seeläbi saad aasta teisel poolel näha konkreetseid tulemusi.

Ebavajalikke osta tasub sellel aastal vältida. Draakon karistab selle eest üsna rangelt.

Kinnisvaraga seonduvad tehingud võivad olla mõnevõrra keerulised. Sul ei õnnestu kinnisvara eest saada sellist tasu, nagu oleksid soovinud. Ka oma kinnisvara väljaüürimisel või tekkida mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi.

Väga oluline on see, et paneksid enda jaoks raha ka veidi kõrvale. See aitab ootamatute sündmuste puhul paremini hakkama saada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Suhtehoroskoobid


Taro kaardid: Wise Dog Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: mäekristall


Kaelakee: hauliit


Kilpkonna kujuke: unakiit


Vihmavari: härjasilm


Kaelakee: süda ja käed


Barbie nukk (HBY03)


Kaelakee ja kõrvarõngad: lasuriit


Metallist kauss



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused