Kuidas Kuu seis sünnikaardis mõjutab karjääri ja tööle saamist

Kuu kirjeldab seda, mis on harjumuspärane ja tuttavlik. Kuu küll ei ütle otseselt, milline amet või valdkond kõige paremini sobib, aga Kuu asend sünnihetkel annab palju informatsiooni selle kohta, millised ametid võiksid inimesele meeldida. Näitab ka tööoskust ja võimekust, milline on inimene kolleegina ja milliseid töötingimusi vajab.

Kuu sünnihetkel Jääras

Inimene vajab palju hingamisruumi, ideaalsel juhul oleks ta ise endale tööandja. Tal on julgust ja energiat ka selleks, et endale firma rajada. Sellise seisuga inimene ei talu rutiinset robotlikku tööd, ajuvaba käskude jagamist, teiste käsu all töötamist, oma heade ideede eiramist ja tõrjumist. Hea algataja, aga lõpetamine võib valmistada raskusi, siin peaks keegi aitama. Sobib elav keskkond, kus on palju võimalusi suhtlemiseks, palju erinevaid inimesi, kellega on võimalik muljeid ja elukogemusi vahetada. Sellise seisuga inimene on tõeline meeskonnaliige, pigem liidrina või võrdne võrdsete seas, ta ei sobi töötama alandliku käsualusena. Koostöö nõuab palju pingutust, aga on võimalik.




Kuu sünnihetkel Sõnnis

Kõik ajutine ajab sellise inimese “hulluks” ja teeb närviliseks. Ta vajab rutiinset ja püsivat tööd ilusas korrastatud keskkonnas või kontakti loodusega. Soovib töötada koos selliste inimestega, keda saab ja tahab tundma õppida ka lähemalt. Kui saab ka tunnustust, siis rügab “palehigis” tööd ja paistab ka silma. Ei soovi halvasti tehtud tööga pettumust valmistada, mistõttu on suuteline pingutama heade tulemuste nimel. Kiired muutused viivad rööpast välja, sest uute tingimuste ja inimestega harjumine võtab aega. On ustav ja töökas kaaslane, kes jagab meelsasti vähestele väljavalitutele oma “maiuspalasid” ja toetab teisi, kui nad abi vajavad.




Kuu sünnihetkel Kaksikutes

Ei sobi tüütu ja üksluine töö, kus päevad on kõik sarnased ja igavad. Sobib mitmekesine ja suhtlemist võimaldav keskkond. Kaasasündinud oskus suhelda soodustab tööd inimestega. On väga osav läbirääkimisi pidades, mistõttu sobib hästi müügitöö. Ka kirjutamine, telefonitsi ja arvutiga suhtlemine meeldib, hindab tehnikavidinaid ja on uudistega alati kursis. Mitmekülgsus ja kohanemisvõime on suurimad trumbid. Töörõõmu kogemiseks vajab intelligentset vestlust ja vaheldusrikkust.




Kuu sünnihetkel Vähis

Töö peab pakkuma emotsionaalset turvalisust. Vajab tunnet, et on meeskonnas hinnatud liige, kolleegide sõprus ja hea seltskond on väga vajalik, et head tööd saaks teha. Üksi töötamine ei pruugi sobida, võib tekkida kõrvalejäetuse tunne. Püüab olla toetav, lahke ja sõbralik meeskonnaliige. Tegelemine väikeste ja suuremate lastega sobib ja sellised tööd, kus on vaja hoolitseda ja kaastunnet ilmutada. Sobib ka toiduga seotud elukutsevalik, toidu kasvatamine, kokkamine, serveerimine, müümine.




Kuu sünnihetkel Lõvis

Töö peab andma võimaluse säramiseks. Sellise kuuseisu puhul ei talu inimene kõrvalejäetust, ignoreerimist, varju jäämist, tähtsusetuks olemist. Selline seis annab imepärased organisaatorivõimed, ei sobi töö koos ebakompetentsete inimestega. Seis annab loomupärast autoritaarsust, pimesi allumine ei sobi. Võimust võib võtta isegi väheolulise töö puhul ülemusena käitumine või avaliku tähelepanu taotlemine. Vajab tööd, mis võimaldaks väljendada oma rohkeid loomingulisi andeid, teatraalsust ja kunstihuvisid. Seltskondlik loomus nõuab ka mõne lõbusa kolleegi olemasolu.




Kuu sünnihetkel Neitsis

Sobivad kõik ametid, kus on vaja teiste inimeste eest hoolitseda, sest selline seis tahab olla kasulik mingil moel. Lapsehoidmine, kriisiabi, toitlustamine on vaid mõned võimalikud valikud. Süsteemne kord võib kolleege hirmutada, sest selline seis annab suure vastutustundlikkuse, täpsuse ja korraarmastuse. Sobivad kõik ametid, kus neid omadusi vaja läheb. Sünnipäraselt tagasihoidlik, mistõttu sellise seisu puhul liigne ambitsioonikus on pigem hirmutav. Töönarkomaanina kurnab ennast ära ja võib end põhjusetult alahinnata.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs


Töö ja raha aastahoroskoop


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Seinakell Braun BC17B


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Kaelakee: ametüst


Vaagnad (4 tk)


Kauss - Villeroy & Boch


Kaelakee: hauliit ja india ahhaat


Kausid (4 tk) (13 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: auto lumisel teel



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused