7 peamist viga, mida tehakse feng shui seisukohalt vaadatuna kodudes

1. Pimedad, koledad ning asju täis kuhjatud esikud mõjutavad kodu energeetikat halvas mõttes. Esik loob esimese mulje elamisest, see peab olema ilus ja valgusküllane, peab mõjuma sisenemisel hästi ja kutsuvalt, ka eesuks peab olema korralik. On hea, kui esik on piisavalt avar, siis on seda meeldivaks kujundada lihtsam. Kui esik on väike, siis ei tohik sinna liiga palju asju kuhjata. Siis on vaja rohkem vaeva näha asjade paigutamise ja panipaikade loomisega. Värsked lilled või kaunis maal tekitab esikus head energiat.




2. Igasugune ülearune koli ja träni kodus tekitab seisakuenergiat. Sahtlid ja kapid tuleb hoida korras, neid tuleb aeg-ajalt hoida avatuna, sest neid on vaja tuulutada. Ülearused kasutamiskõlbulikud asjad, mis lihtsalt seisavad ja mida kunagi ei kasutata, tuleks ära anda või ära kinkida, müüki panna või välja vahetada millegi vajaliku vastu. NB! Häid emotsioone tekitavad mälestusesemed võib siiski alles hoida. Oluline on hoida kodu korras, sest segamini kodus muutub inimene ebakindlaks, närviliseks ja rahutuks. See puudutab ka panipaiku, kappe ja sahtleid, ka need tuleb korras hoida. Tolm on sisuliselt seisakuenergia. Liiga palju mööblit ja koli ei lase heal energial liikuda. Mööbli valimisel peaks jälgima, et kasutataks nii kandilist kui ümarat vormi.




3. Televiisor ei sobi magamistuppa, eriti kui öösel ärgates ekraan otse vastu vaatab. Televiisori ekraan toimib peeglina isegi väljalülitatud olekus ja tekitab halba energiat. Magamistuba on intiimseim paik ja feng shui seisukohalt vaadatuna toimib teler magamistoas suhte hävitajana. Magamistuppa ei sobi mitte mingisugune elektroonika. Keerulisem on lugu, kui korteris ongi vaid üks tuba, siis võiks magamispaiga mingil viisil eraldada muust eluruumist.

4. Liiga palju patju abielupaari voodis pole hea. Parem on kaks korralikku patja, üks madrats ja üks tekk. See liidab paari ja muudab üksmeelsemaks. Sisustusdetailidena sobivad paari magamistuppa aga esemed paarikaupa paremini, nt 2 kapikest, 2 toalille, 2 lugemislampi, kaks pilti.




5. Hooldamata toataimed ja kunstlilled mõjuvad energeetiliselt halvasti, eriti kui need on ka tolmu kogunud. Kuivatatud lilled kannavad aga lausa surmaenergiat. Kuivanud ja kollased lehed toataimedel võivad viidata aga korteri või maja elanike terviseprobleemidele, need tuleks kindlasti eemaldada. Vaasides ei tohiks hoida närtsinud lilli. Õitsvad ja lopsakalt kasvavad toataimed kannavad head energiat, see on taimede tänu hoolitsemise hea eest. Siiski ei tohiks ühes toas olla liiga palju toataimi, mitte üle kümne. Kui taimi on liiga palju, jäävad mõned neist kiratsema, taimed võivad energia andmise asemel seda võtma hakata.




6. Liiga palju vanu fotosid välja panduna, eriti kui need on ühesuurused ja ühesuguses raamis, tekitavad minevikus kinniolemist. Nende ühel joonel paiknemine võib tekitada aga lausa “mürginoole”. Raamid peaks olema erinevad, fotod erineva suurusega, erineval tasapinnal, mis tekitab voolavuse tunde. Ei ole hea hoida titepilte juba suureks kasvanud lastest seintel ja nähtaval, see takistab aja kulgu ja arengut. Pildid peaks kajastama häid emotsioone ja õnnelikke hetki, neid vaadates peaks tekkima head tunded. Ka kunstiteosed võiks olla erisugused ja erinevates raamides, ühesuguses raamis olevad teosed ei tohiks olla ühel joonel, vaid peaksid asuma erineval kõrgusel. Väga oluline on see, mida need pildid ja maalid kajastavad. Eluruumidesse sobivad helge ja lootusrikka sisuga taiesed.




7. Väga halb mõju on tilkuvatel kraanidel ja torudel. On hea, kui torud ei ole nähtaval. WC poti kaas tuleb hoida all, sest muidu läheb raha kodust minema. Katkised asjad tekitavad mõrasid ka suhetesse, need tuleb kas korralikult parandada või ära visata. Katkistest ja vanadest asjadest võib valmistada midagi muud, sel juhul on valmistatud uuel esemel hoopis teine energeetika, lisaks paneb inimene oma kätega valmistades sinna sisse ka hea energia.

NB! Erilist hoolt tuleks kanda kodu keskpunkti eest, mis on pere Hea Õnne Keskus. Sinna tuleks kindlasti paigutada midagi ilusat, midagi valgustandvat või säravat ja pilkutõmbavat.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Tassid: New York (3 tk) - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Kaelakee: vähi tähtkuju


Päikesepüüdja: paabulind


Kaelakee: labradoriit


Kaelakee: fluoriit


Multitööriist: ja nuga


Käevõru


Kaelakee: india ahhaat, punane jaspis, austraalia jadeiit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused