Rabarberikissell

Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.




KOOSTISAINED

600-700 g rabarberivarsi
1-1,5 l vett
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2-3 sl kartulitärklist




VALMISTUSJUHEND

1. Koori rabarberivarred (noori rabarbereid ei ole vaja koorida). Tükelda umbes 5 mm läbimõõduga viiludeks.

2. Pane potti külm vesi ja rabarberid. Kuumuta keemiseni ja keeda 5-7 minutit vaiksel tulel, kuni rabarberid on pehmed.

3. Sega vähese külma veega kartulitärklis.

4. Lisa rabarberitele suhkur ja vähehaaval tärklisevesi.

5. Sega kiiresti läbi ning kuumuta keemiseni, ära keeda. Tõsta pott tulelt.

6. Tõsta kissell kaussi ja puista üle suhkruga, et kilet peale ei tekkiks.

Serveeri kohupiima, kohupiimavormi, jäätise või vahukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aeg-joone horoskoop


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Nimemuutuse mõju eluteele


Nukk Alexa


Kristallipuu: tsitriin


Skulptuur: krokodill


Kaelakee: tiigrisilm


Kausid (2 tk) - Villeroy & Boch


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Kokkupandav lennuk - F-14A Tomcat


Tassid (4 tk) - Flanacom


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga

Seotud postitused