Rabarberikissell

Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.




KOOSTISAINED

600-700 g rabarberivarsi
1-1,5 l vett
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2-3 sl kartulitärklist




VALMISTUSJUHEND

1. Koori rabarberivarred (noori rabarbereid ei ole vaja koorida). Tükelda umbes 5 mm läbimõõduga viiludeks.

2. Pane potti külm vesi ja rabarberid. Kuumuta keemiseni ja keeda 5-7 minutit vaiksel tulel, kuni rabarberid on pehmed.

3. Sega vähese külma veega kartulitärklis.

4. Lisa rabarberitele suhkur ja vähehaaval tärklisevesi.

5. Sega kiiresti läbi ning kuumuta keemiseni, ära keeda. Tõsta pott tulelt.

6. Tõsta kissell kaussi ja puista üle suhkruga, et kilet peale ei tekkiks.

Serveeri kohupiima, kohupiimavormi, jäätise või vahukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Saatus-tulevik horoskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop


Kaelakee: päikesekivi


Tassid (4 tk)


Tassid (4 tk)


Tass, taldrik ja lusikas


Kaelakee: oonüks


Kaelakee: kuukivi


Kaelakee ja kõrvarõngad


Toidutermos: Thermos Stainless King


Skulptuur: jõehobu

Seotud postitused