Rabarberikissell

Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.




KOOSTISAINED

600-700 g rabarberivarsi
1-1,5 l vett
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2-3 sl kartulitärklist




VALMISTUSJUHEND

1. Koori rabarberivarred (noori rabarbereid ei ole vaja koorida). Tükelda umbes 5 mm läbimõõduga viiludeks.

2. Pane potti külm vesi ja rabarberid. Kuumuta keemiseni ja keeda 5-7 minutit vaiksel tulel, kuni rabarberid on pehmed.

3. Sega vähese külma veega kartulitärklis.

4. Lisa rabarberitele suhkur ja vähehaaval tärklisevesi.

5. Sega kiiresti läbi ning kuumuta keemiseni, ära keeda. Tõsta pott tulelt.

6. Tõsta kissell kaussi ja puista üle suhkruga, et kilet peale ei tekkiks.

Serveeri kohupiima, kohupiimavormi, jäätise või vahukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatus-tulevik horoskoop


Elutee üldskeem


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Corvette Grand Sport '17


Taldrikud (25 cm) (4 tk)


Mälukaart: SanDisk Extreme CompactFlash UDMA7 32GB, 120 MB/s


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: õitsev puu


Puldiga juhitav tuletõrjeauto - Merdedes-Benz


Merkaba täht: kuukivi


Taro kaardid: The Mary-El Tarot (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Mustjärv

Seotud postitused