2023 aasta horoskoop (Lõvile)

See aasta peaks kujunema Sinu jaoks väga edukaks ja õnnelikuks. Peaksid ennast tundma õnnelikuma kui tavaliselt ning Sinu ettevõtmised kujunevad just selliseks, nagu oled soovinud. Pead ainult jälgima seda, et Sa oma energiavarusid otsakorral ei kuluta.

Arvatavasti on see aasta Sinu jaoks üsna tempokas, mistõttu tuleb Sul oma ajalisi ressursse hoolikalt jagada.

Ehkki oled edukas ja ettevõtlik ära endale liialt suuri plaane tee. Pead tegema pidevalt mitmesuguseid muudatusi oma plaanides, et oma eesmärkideni jõuda. Kui oled aga paika pannud kindlad eesmärgid ja sihid, kuidas eesmärkideni jõuda, võib see kaasa tuua pettumusi.




See aasta on muutusterohke. Õnneks on Sinu kohanemisvõime omal kohal ning suudad muutustega kiiresti kohaneda ja neid ja oma huvides ära kasutada.

Pead jälgima seda, et Sinu elus oleks kõik tasakaalus. Praegu ei ole hea aeg liialdamisteks. Mõtle sellele, kuidas leida rohkem aega ka selliste tegevuste jaoks, mis on Sulle kõige rohkem meele järgi. Sellised tegevused, mis aitavad esile tuua loovust, on sellel aastal soositud.

Suhtlemine eeldab mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust. Üldiselt on suhted head, kuid mõne inimesega võivad tekkida arusaamatused. Püüa arusaamatused kiiresti lahendada, sest vastasel korral võid sattuda keerulisse olukorda.

Mõjukate inimestega suhtlemisel ole sellel aastal tähelepanelik. Nad võivad Sulle öelda midagi sellist, millest Sa kohe aru ei saa.




ARMASTUS

Armuasjad peaksid olema sellel aastal päris head. Positiivsed arengud on esile kerkimas. Jaga oma mõtteid ja ideid ka partneriga ning kuula ära tema ideed.

Võimalik, et mingisugused väiksemad takistused esile kerkivad, kuid need leiavad kiiresti lahenduse. Kõik kulgeb seda paremini, mida rohkem oled valmis kompromisse otsima.

Armuasjades tõusevad esiplaanile mitmesugused varasemad sündmused, mis vajavad nüüd selgeks rääkimist.

Kui oled abielus, siis aasta esimesel poolel ole oma armuasjades veidi ettevaatlikum. Kõige suuremad probleemid võivadki tekkida just sellel perioodil.




See aasta on hea aeg selleks, et anda oma suhtele mingisugune kindlam vorm. See aasta on hea aeg kihlumiseks, abiellumiseks, laste saamiseks või kodu soetamiseks.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum. Ehkki Sulle avanevad paljud uued võimalused, ei ole need võimalused päris sellised, mida Sa oleksid oodanud. On oht pettumustunneteks. Mõtle hoolikalt, kellega käima hakkad. Ära eelda seda, et praegu tekkiv suhe kiiresti arenema hakkaks. Selle nimel tuleb päris palju ennast pingutada.

Ole partnerile sellel aastal rohkem toeks. Ta vajab igapäevaste asjadega tegelemisel rohkem Sinu abi ja toetust. Püüa tema mõttekäike paremini mõista.




TÖÖ

Tööalases elus saab see aasta olema väga hea ja meeldiv aeg. Oluline on see, et püüaksid ellu viia kõik need plaanid ja ideed, millele Sa kaua mõelnud oled. Siiski ära eelda seda, et kõik asjad päris ilma probleemideta kulgeks. Probleeme tekib ikka, kuid Sa ei võta neid eriti tõsiselt, mistõttu suudad probleemid ka kiiresti seljatada.

Tasuks mõelda sellele, kuidas oma teadmisi ja oskusi täiendada. Seeläbi looksid endale tööalases elus uusi eeliseid ja võimalusi.

Kasuta julgemalt ära neid meetodeid, mis on Sind ka varem aidanud. Ei ole vaja alati uusi lahendusi otsima hakata.

Koostöö kolleegidega sujub sellel aastal päris hästi. Seetõttu tasuks rohkem rõhku panna meeskonnatöö tegemisele. Aeg-ajalt vajaksid ka hetki, kus iseseisvalt oma plaane teostada, kuid üldiselt on meeskonnatöö parem.




Tööalases elus on uued ideed ja mõtted kerged tekkima. Samas ei ole hea aeg selleks, et neid koheselt tormakalt ellu hakkaksid viima. Kõik asjad tuleks hoolikalt läbi mõelda, seeläbi väldid hilisemaid probleeme.

Arvatavasti jõuab sellel aastal Sinuni mingisugune oluline informatsioon, mis muudab tööalased asjad veidi teistsuguseks.

Hea aeg selleks, et oma tööalaseid tegevusvaldkondi veidi laiendada. Ära karda uusi katsumusi ja võimalusi.

Kui tegeled äriga, siis see aasta on hea aeg selleks, et oma äritegevust laiendada. Jälgi ainult seda, et Sa ei võtaks mõttetuid riske.

Sellel aastal tasuks olla ettevaatlikum dokumentidega ümberkäimisel. Anna allkiri on alles siis, kui oled kõikide dokumentidega hoolikalt tutvunud.




TERVIS

Sellel aastal tuleks Sul oma tervisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Eriti peaksid jälgima seda, et Sa ennast liigselt ära ei kurna. Hoia oma energiavarud tasakaalus. Aasta esimeses pooles tuleks oma tervise eest rohkem hoolt kanda.

Peaksid tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et oma ellu tervislikumaid eluviise tuua. Kui oled juba tervislike eluviisidega, siis kindlasti annab veel midagi paremaks teha.

Silmadega tasuks olla sellel aastal veidi ettevaatlikum. Ära need liigselt ära väsita, vajadusel pöördu arsti poole.




Ka oma toiduvalik tasuks kriitilise pilguga üle vaadata. Väldi liigset magusat ja püüa oma toiduvaliku hoida võimalikult tervislik.

Ole füüsiliselt aktiivsem, rohkem tasuks liikuda looduses. Väga hea on seda teha üksinda, sest see aitaks kõige paremini loodushäältest osa saada.

Sellel aastal on õnnetustesse sattumise oht suur. Teie enda omalt poolt kõik selleks, et seda oht vähendada.




RAHA

Rahaasjad kulgevad sellel aastal tavalisest paremini. Siiski tasub jälgida seda, et Sa ei võtaks mõttetuid riske. Praegu võetud riskid võivad valusalt kätte maksta.

Ehkki rahaline olukord peaks olema seal päris hea, tuleb Sul arvestada sellega, et raha kättesaamisel võivad tekkida hilinemised, mis tekitavad Sinus pingeid ja võib-olla isegi viha.

Kui oled plaaninud suuremaid sisseoste, siis tasub need teoks teha. Kui ideed millegi soetamiseks kerkivad esile sellel aastal, siis tasuks oma plaanid hoolikamalt läbi mõelda. Ära torma kohe oste tegema.

Kuna see aasta toob kaasa mitmesuguseid muutuseid ja kiireid arenguid, võib see tähendada ka seda, et Sul tuleb oma rahalisi väljaminekuid mõnevõrra suurendada.




Teistele inimestele raha laenamisega tuleks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Kui oled valmis raha kaotama, siis võid laenata, vastasel korral mõtle hoolikalt, kellele laenad ja kui palju laenad. Võib täiesti juhtuda, et Sulle lubatakse raha tagasi maksta, kuid tegelikkuses pole laenajal sellist kavatsuski.

Koduga seonduvad väljaminekud võivad sellega sellel aastal olla päris suured. Samas ei tunne Sa muret, sest teed seda perekonna ühise heaolu nimel.

Rahaliste otsuste tegemisel jälgi seda, et Sinu käsutuses oleks kõik vajalik informatsioon. Vastasel korral on valeotsused kerged tulema.

Tasuks paika panna pikemaajalised plaanid, sest see aitab rahalisi asju paremini korraldada ju otsuseid langetada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Partnerlushoroskoop


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


LED küünlad (2 tk)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


LED küünlad (5 tk)


Puldiga juhitav robot


Kristall: punane jaspis


Kausid (6 tk) - Villeroy & Boch


Metallist kauss


Käevõru: aafrika türkiis


Soola- ja pipratoos: koerad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused