2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Neitsile)

JAANUAR

Jaanuarikuu peaks olema Sinu jaoks päris hea aeg. Võimalik, et Sul on küll stressirohkeid situatsioone, kuid suudad nendega päris hästi toime tulla. Võid olla kindel selles, et kõik alustatud ettevõtmised jõuavad eesmärkideni. Samas ole valmis selleks, et kõik ei kulge nii kiiresti, kui Sa seda võib-olla soovinud oleks. Sinu rahalised väljaminekud võivad olla praegu päris suured. Peaksid mõtlema hoolikamalt sellele, kas pead ikka kõikidele asjadele kulutama, mida soovid.

VEEBRUAR

Üldiselt peaks olema veebruarikuu Sinu jaoks väga hea aeg. Tasuks rohkem keskenduda tööalastele asjadele või äritegevusele. Väga hea aeg neile, kes tegelevad õppimisega. Armastuse vallas võib see kuu kaasa tuua mõningaid ootamatusi, kuid need ootamatused on oma olemuselt positiivsed. Arvatavasti tuleb Sul langetada mitmeid olulisi otsuseid, mistõttu püüa ennast vajalike faktidega juba varakult kurssi viia. Sellel kuul võib avaneda Sulle mõni päris hea võimalus.




MÄRTS

Üldiselt peaks olema see kuu olema positiivsete mõjudega. Siiski tasub oma tegevustempot mõnevõrra vähendada, sest Sinu energiavarud ei ole praegu nii suured, kui Sa oleksid soovinud. Armuasjades võib see kuu tuua kaasa mõningaid ootamatusi, kuid nendest ei tohiks mingit suuremat probleemi tekkida. Üldiselt võib öelda sellel kuul peaks Sinu stressitase vähenema. Tööalases elus ole valmis selleks, et Sinu kohustuste hulk on mõnevõrra suurenemas. Hea aeg selleks, et teiste inimestega aktiivsemalt suhelda, nendega mõtteid vahetada.

APRILL

Aprillikuu saab olema nagu tõeline kevadkuu. Kord sulatab, kord külmetab. Selliseks kujuneb ka Sinu igapäevane elu. Võimalik, et stressitase on suurenemas, kuna esile võivad kerkida mitmesugused ootamatused, millega Sul on raske toime tulla. Jaga julgemalt teiste inimestega oma mõtteid ja ideid. Leiad endale uusi mõttekaaslasi. Tööalases elus ole valmis selleks, et kohustuste hulk on oluliselt suurenemas. See võib sundida Sind ületunde tegema. Hea aeg selleks, et panna paika oma pikemaajalisi plaanid. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini teha.




MAI

Võimalik, et terviseprobleemid võivad sellel kuul Sinu tegevusi varjutada. Peaksid jälgima seda, et Sinu elus oleks kõik kindlas tasakaalus. See kuu ei ole hea tormakuseks ja riskide võtmiseks. Võimaluse korral väldi kõiki selliseid situatsioone, mis Sinus stressi tekitavad. Arvatavasti tuleb sul langetada mõni oluline otsus mille juures on oluline see, et väldiksid tormakust. Vastasel korral võid ennast leida hiljem keerulisest olukorrast.

JUUNI

Juunikuus tasuks võtta kõike veidi rahulikumalt. Püüa leida aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Tee kokkuvõtteid sellest, mida oled aasta esimeses pooles suutnud ellu viia. Suurepärane aeg selleks, et oma elus väiksemaid ümberkorraldusi teha. Suuremate plaanide teostamisest tasuks hoiduda, kuna Sinu energiavarud pole piisavad. Hoia silm peal oma lähedaste inimeste käekäigul. Eriti just lapsed võivad vajada praegu enam Sinu toetust ja lähedust. Võimalik, et see kuu toob kaasa mõningaid ootamatuid rahalisi väljaminekuid.




JUULI

See kuu peaks olema Sinu jaoks päris hea aeg. Enamik Sinu plaane õnnestuvad ja suudad välja jõuda nende eesmärkideni, mille oled endale sihiks seadnud. Arvatavasti peaks ka rahaline olukord paranema hakkama. Sellel kuul tasuks rohkem tegeleda koduste töödega. Vii ellu need plaanid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Väldi kõikvõimalike riskide võtmist. Igapäevaste toimetuste juures tuleb jälgida seda, et Sa ei võtaks mõttetuid riske. Ettevaatlikum tasuks olla õnnetuste suhtes. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostuda. Siiski tasub vältida seda, et endale korraga liialt palju kohustusi võtaksid.

AUGUST

Augustikuu peaks olema hea aeg. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgeb just sellises suunas, nagu oleks soovinud. Ka rahaline olukord on endiselt hea. Mõtle sellele, kuidas oma raha paremini korraldada. Selles vallas võivad tekkida Sul päris head ideed. Sellel kuul tasub hoiduda suurematest muutustest. Need võivad hiljem valusalt kätte maksta. Vajaksid praegu rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et oma energiavarusid täiendada. Ära võta mõttetuid riske. Tööalases elus tasub rohkem tähelepanu pöörata kõikvõimalikele dokumentidele.




SEPTEMBER

September on hea kuu. Sinu rahaline seis peaks olema endiselt hea. Tasuks mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut veidi suurendada. Selles osas võivad tekkida head ideed. Kuulda teiste inimeste nõuandeid. Suurepärane aeg selleks, et koduses elus midagi suuremat korda saata. Tasuks paika panna pikemaajalised plaanid, et seeläbi sihikindlamalt edasi liikuda. Ole ettevaatlik teistele inimestele lubaduste andmisel. Nende täitmine võib kujuneda palju keerulisemaks, kui oleksid osanud arvata.

OKTOOBER

Oktoobrikuu peaks olema hea kuu. Sinu enesekindlus on suurenemas. Tööalased asjad, mis võib-olla siiani kõige paremini kulgenud ei ole, peaksid nüüd kiiresti edasi liikuma hakkama. Paljuski on see tingitud Sinu suuremast enesekindlusest. Sa ei karda praegu uusi väljakutseid ja võimalusi, haarad neist julgesti kinni. Üldiselt peaks stressitase olema sellel kuul väike ja on vähenemas veelgi. Hea aeg selleks, et oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata ja selles vallas midagi konkreetset teoks teha. Suhtlemine pereliikmetega peaks sellel kuul olema suurepärane.




NOVEMBER

Sulle võivad avaneda sellel kuul head võimalused reisimiseks. Haara neist võimalustest kindlasti kinni. Kohtud arvatavasti mõne sellise inimesega, keda Sa kaua näinud ei ole. See toob esile meeldivad mälestused. Suhtlemine teiste inimestega on hea, arusaamatusi esile kerkida ei tohiks. Ka Sinu perekonnaelu kulgeb praegu väga hästi. Rohkem tasuks tähelepanu pöörata ja aega leida oma sugulaste jaoks.

DETSEMBER

Perekondlikud asjad on sellel kuul väga suure tähelepanu all. Püüad oma perekonna jaoks rohkem aega leida, nendega üheskoos meeldivalt aega veeta. Üldiselt peaksid Sinu ettevõtmised suurepäraselt kulgema, mistõttu tasub sellel kuul ellu viia need plaanid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostada. Siiski väldi mõttetute riskide võtmist. Teistele inimestele lubaduste andmisel tasuks olla ettevaatlik, Sa ei suuda neid lubadusi täita. Rahalised väljaminekud on sellel kuul tavapärasest suuremad, kuid mingit erilist probleemi see kaasa tuua ei tohiks.

Loe ka Neitsi 2023 aasta üldist horoskoopi »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isikuhoroskoobid


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Lapse horoskoop


Ripats: veevalaja


Öökulli kujuke: sodaliit


Taro kaardid: Oracle of the Roses (koos raamatuga)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Hundi kujuke: tiigrisilm


Kaelakee


Päikeseprillid lastele: Julbo Fame Kids (cat. 3)


Seinakaunistus: süda


Noad (5 tk) - Victorinox

Seotud postitused