Mida räägivad jalatsid naise kohta

Kui naisel on nõrkus kingade vastu, siis on ta naiselik ja aldis armastusele. Hooletusse jäetud jalatsite kandja on hooletusse jätnud ka oma armuelu. Mida hinnalisemad jalatsid, seda nõudlikum on naine elustandardite osas. Mida kindlamalt naine oma jalatsites kõnnib, seda iseseisvam ja otsustusvõimelisem ta on. Prantsuse psühholoogide väitel räägivad jalatsid mõndagi oma kandja kohta.




KÕRGE TIKK-KONTSAGA HINNALISED KINGAD – RAFINEERITUD VÕRGUTAJA

Naine, kes selliseid kingi kannab, kasutab oma võlusid avalikult ja julgelt ning on stiilipuhas ja eneseväärikas. Teab, et mehe võrgutamiseks on parim vahend “naiselik nõrkus”. Vajab meest, kes soovidele vastu tuleb, teda imetleb ja tunnustab. Emotsionaalselt domineerivana juhib partnerit märkamatult. Pigem aktiivne sekspartner, kui pehme ja järelandlik kaisukass. Otsib tugevat ja ühiskondlikult tunnustatud meest, flirtimisel haarab ise initsiatiivi või teeskleb ligipääsmatut. Kire puhul jõuab kiiresti voodisse armastatud partneriga. Teab, et mehed otsivad naises eelkõige sekspartnerit. Sellised kingad ütlevad: “Ma olen valmis meeste soove täitma”, kuigi käitub sageli hoopis ligipääsmatuna. Suudab nautida armastuse kogu õndsust. Häbelikku kodukana temast ei saa. Mehe hea välimus on tähtis, samuti sotsiaalne staatus.




KARUSNAHKSE SERVAGA KONTSAGA POOLSAAPAD – KÜÜNISTEGA KAISUKASS

Karusnahkne saapaserv rõhutab kandja õrnust. Kõrgete nõudmistega meelas väike printsess, kes suudab isegi oma partnerit veenda, et on midagi erilist naiste seas. Armastuses ei suuda vastu panna mehelikult aktiivsele mehele. Kui ei saa oma tahtmist, võib käituda rõhutatult lapsikult ja kapriisselt, mossitada või teravaid küüsigi näidata. Võib isegi raevunult turtsuda ja karjuda. Oskab visalt oma soovide ja õiguste eest võidelda. Pärast väga pikka ja põhjalikku eelmängu äratab partner temas sügava kire. Sellised jalatsid näitavad, et tunnete tõkked lõhutakse nii kandjal kui partneril. Samas oskab selline naine ka lummavalt kudrutada, et oma tahtmist saada. Mehed ei suuda selle naise võludele vastu seista.




NAHKNARMASTEGA MADALAD MOKASSIINID – INDIAANI ELUTARKUS

Õrnatundeline tütarlapselik naine, suurlinna indiaanlanna, kes ei ületähtsusta end ega püüa iga hinna eest seksapiilne olla. Seevastu kiirgab ta loomulikku sarmi ja isepäisust. Selline naine tahab enamat kui armuelamust, pigem ühistel ideaalidel põhinevat sügavamat suhet. Pikad pilgud, mis vaatavad hinge põhja, on tavaliselt suhte alustajaks. Instinktiivne mõistmine muudab sõnad liigseks. Selline on loodusnaisele omane elutarkus. Tunnetab oma saatust kindlas teadmises, et armastus tuleb siis, kui aeg on selleks küps. Omapäraselt köitev ja võluv, erilise külgetõmbejõuga. Sellist ehedat sarmi tunnetavad vaid mehed, kes on temaga samal lainel. Võimalik on täielik vastastikune hingeline kooskõla sobiva partneri leidmisel.




ÜLE PÕLVE ULATUVAD SÄÄRSAAPAD – VAOSHOITUD KIRGLIKKUS

Sellised saapad ahvatlevad mehi naise seelikusabas sörkima. Nende kandjad saavad sageli ühemõttelisi pakkumisi, mis neid pigem nördima panevad. Selliste saabaste kandjad pole sageli isegi teadlikud oma erutavast mõjust. Võib-olla on põhjuseks liiga kombeline kodu või liiga karm kasvatus? Reedab sisemist konflikti, sest kandja kipub oma soove maha suruma. Hirm omaenda meelelisuse ees on väga tugev. Mehed ei aima seda, neile mõjub naine provotseerivana ja isegi lahkena. Selline naine on aga pigem seksuaalselt ligipääsmatu (suletud). Lausa liialdatult kombelised naised seksuaalses mõttes.




KLASSIKALISED KONTSAGA NAISELIKUD PEOKINGAD – SIIRAS JA AVATUD

Võimalustele avatud naine. Targa naisena tunnetab signaale ja oskab meeste soosingut võita. Signaalidele vastates peaks ta ennast aga ka kindlustama ja välja näitama nii enesekindlust kui mõistmisvõimet. Sellised kingad näitavad, et kandja ei ole püüdmist igatsev “emane”, vaid oskab situatsiooni tunnetada ja teab, mis hetkel kõige parem on. Erootikas vahetu ja komplikatsioonideta, tundub meestele usaldusväärne ja kaasaegne. Ei esita partnerile hirmutavalt kõrgeid nõudmisi ega tekita ülearuseid takistusi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Toidutermos: Thermos Stainless King


Kaelakee: kass ja päevalill


Kaelakee: kuukivi, rebane


Käevõru: turmaliin ja zebra jaspis


Puldiga juhitav robot


Vaasid (3 tk)


Kaelakee: kuukivi


Käevõru: sodaliit


Kaelakee: skorpioni tähtkuju



Lehed ( 1 / 3 ): 1 23Järgmised »

Seotud postitused