Figuurivigade varjamine riietusega

Kõik igatsevad head välja näha, aga ideaalseid figuure pole just palju. Riietusega annab palju ära teha nii naiste kui meeste puhul. Kõigepealt tuleks ennast kriitiliselt peegli ees hinnata ja leida oma figuuri puudused ja plussid. Ilusamaid kehaosi tuleks rõhutada ja mitte nii ilusatelt tähelepanu kõrvale juhtida. Sobiva garderoobi kujundamisel võib kasutada ka stilisti või mõne hea maitsega ausa sõbranna (või sõbra) abi. Inimene ise ei oska alati enesekriitiliselt oma välimust hinnata isegi peeglisse vaadates.




Alljärgnevalt mõned lihtsad nõuanded:

– Tumedad riided muudavad visuaalselt saledamaks, heledad suuremaks.

LÜHIKE JA TÄIDLANE KAEL – Sobib ideaalselt V-kujuline kaelus, mis näitab kaela pikemana. Sobivad ka eest avarama kaelusega pluusid ja kleidid, loobuma peaks torukujulise kraega rõivastest. Pikad pärlikeed ja kaelaehted lisavad kaelale pikkust.

LIIGA PIKK KAEL – Sügavalõikelistest kaelustest tuleks hoiduda, liiga lühike soeng ja juuksekrunn kuklas rõhutavad kaela pikkust, samuti suured kõrvarõngad. Sobib kinnine krae ja sviitri tüüpi kaelus.

LAIAD ÕLAD – Tuleks vältida õlakuid ja õlajoont toonitavaid rõivaesemeid. Sobivamad on särgi tüüpi varrukad ja pehmelt pikendatud õlajoon.




KITSAD ÕLAD – Õlakud sobivad hästi, samuti õla juurest kroogitud või puhvis varrukad. Õlgade paljastamist oleks parem vältida liiga kondiste õlgade puhul, sel juhul võiks salliga katta paljad õlad.

TÄIDLANE TALJE – Vältida kõike, mis taljet rõhutab või tähelepanu taljele tõmbab. Vältida laia vööd. Riiete toonis kitsas vöö allpool taljet võib olla, aga kõige parem on vööst loobuda. Sobib hästi ampiirlõige, jakid kleidi peal. Kleidi talje kõrgem asetus varjab täidlase vöökoha. Õla laiendamine ahendab visuaalselt taljet, samuti kellukjas seelik.




SUUR RIND – Alati pole see probleem. Liiga liibuvat riietust võiks siiski vältida. Sobivad ampiirstiilis kellukjad alt laienevad jakid ja pluusid. Rinnakatele naistele sobivad hästi kleidid. Kostüümi tumedam ülaosa ja heledam alaosa mõjuvad tasakaalustavalt, sest rind tundub väiksem. Vältima peaks rüüþe, satse ja silmatorkavaid detaile rinna kohal.

VÄIKE RIND – Sobib õlgu paljastav riietus (kui õlad ei ole liiga kõhnad), rinda aitavad tõsta satside, volangide, nöörvoltide, kroogete, rinnataskute jms. pluusid, kleidid ning jakid.

LÜHIKESED INIMESED võivad riietuda nooruslikumalt, neile sobivad hästi toontoonis riided, pikisuunalised mustrid, pikitriibud. Vältida tuleks rõhutatud õlgu ja suuri karvakraesid, liiga suuri soenguid, liiga suuri ehteid ja aksessuaare.




PIKAD INIMESED – Sobivad põikitriibud, suured mustrid ja ehted, suured aksessuaarid. Suured efektsed mustrid sobivad hästi just pikkadele ja saledatele inimestele. Pikkade jalgade puhul sobivad hästi põlvesilmani kitsad seelikud.

LÜHIKESED JALAD – Pikendab toon-toonis katkematu pind (soovitavalt tume): seelik, sukad ja kingad ühte värvi. Põlvesilmani seelik muudab jalad lühemaks. Samuti madalad ühetasase tallaga kingad. Lühikesi jalgu aitavad pikendada kõrged kontsad.




TÜSE KEHA – Tuleks vältida liibuvaid, liiga heledaid ja liiga efektse mustriga riideid, rohkem tuleb rõhku panna kvaliteedile. Rõivad peaks olema hästi langevad, aga mitte lotakad. Tüsedate inimeste puhul on rõivaste kvaliteet väga oluline.

PIRNIKEHAGA NAISED – Õblukese õla ja laia puusaga naised ei tohiks kanda pikka jakki, mis laia puusa järgi neid suureks muudab. Kandma peaks lühikest liibuvat jakki, mis toob välja peene vöökoha ja rõhutab naiselikku figuuri. Õlakud, läikivad pluusid ja topid sobivad. Seelikutest ja pükstest heledamad pluusid ja jakid samuti. Reväärkraed, nöörvoldid, sallid, rätid, põikitriibud õlajoonel, väikesed V kaelused, ehted näo lähedal. Efektsed ülaosad tõmbavad tähelepanu laialt puusalt. Suvel päevitusriiete peal on vajalik rannaseelik. Vältima peaks viigipükse ja jäigast materjalist seelikuid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Ehitusmasinad ja kraana


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Taro kaardid: The Seed and Sickle Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: obsidiaan


Taro kaardid: Thelema Tarot (ainult kaardid)


Kaelakee: tiigrisilm


Käevõru


Ehitusmasinad ja kraana


Kaelakee: kollane topaas



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused