Ameerika pannkoogid

Ameerika pannkookide eripäraks on nende paksus ja kohevus. Kõige paremini maitsevad need pannkoogid koheselt pannilt võetuna. Serveerimiseks sobib kõige paremini vahtrasiirup.




KOOSTISAINED

4,5-5 dl jahu (oleneb kui pakse pannkooke soovida)
2,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
3 spl suhkrut
1,5-2 dl piima (oleneb jälle koogi paksusest)
3 muna
50 g võid
vahtrasiirupit serveerimiseks (võib ka mõni muu moos olla)




VALMISTUSJUHEND

Sulata või ja lase jahtuda, lisa piim, ükshaaval munad rahulikult vispeldades (käsivispliga).

Sega kuivained eraldi suuremas nõus ja lisa vähehaaval piimasegu vispeldades, et ei tekiks klimpe.

Prae pannil, umbes 0,5 dl taigent ühe pannkoogi kohta, mitte väga suurel kuumusel. Kui kookidele tekivad mulliaugud, on aeg keerata teine pool.

Valmis pannkooke serveerida vahtrasiirupi, või, moosi või peekoniga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus töökaaslasega


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


McLaren 720S


Taro kaardid: Rana George Lenormand (koos raamatuga)


LED küünlad (4 tk)


Kaelakee: ema ja tütar


Pehme mänguasi: leemur


Taro kaardid: Shadowland (koos raamatuga)


Kaelakee: delfiin


Kaelakee: obsidiaan


Käevõru: tiigrisilm

Seotud postitused