Mida tähendavad sünnimärgid inimkehal

Sünnimärke leidub igal inimesel ning seda väga erinevates kehapiirkondades. Nii Indias kui ka Hiinas arvatakse, et sünnimärgi järgi on võimalik hinnata inimese tulevikku ja saatust. Saatuse määratlemiseks on olulised sünnimärgi värv, kuju ja selle asukoht. Asukoht on nendest kolmest omadusest kõige olulisem.

Sünnimärgi värvides tagavad punane, helepruun ja rohekas toon elus õnne. Musta värvitooniga sünnimärgid toovad kaasa halba õnne.




Väiksed sünnimärgid ei mõjuta saatust praktiliselt üldise. Saatust mõjutavad ainult suuremad sünnimärgid.

Pikliku kujuga sünnimärgid näitavad inimese head saatust. Nelinurksed sünnimärgid ei mõjuta inimese saatust alguses eriti hästi, kui hiljem tagavad need inimesele edukuse ja õnne. Kolmnurkse kujuga sünnimärkide mõju saatusele on raske seletada, kuna nende sõnum jääb tihtilugu segaseks.

Nagu eelpool juba mainitud sai on kõige olulisem inimese saatuse määraja sünnimärgi asukoht. Võtamegi järgmiseks vaatluse alla sünnimärkide asukohad ja nende mõju saatusele.

Näpud

Sünnimärgid näppudel pole just kõige parema tähendusega. Need sümboliseerivad mitmesuguseid takistusi ja probleeme eluteel.




Meelekoht

Sünnimärk paremas meelekohas tähendab, et inimene, abiellub üsna noorelt ning et selle inimese partner on väga ilus. Ka võib see sünnimärk tähendada seda, et inimene saab ootamatu suurema summa raha, näiteks päranduse kaudu.

Sünnimärk vasakus meelekohas tähendab üsnagi ootamatut abiellumist ja ootamatut rikkuse saabumist. Samas tähendab selline sünnimärk ka seda, et see inimene võib kaotada suure osa oma rahalistest vahenditest äritegevuse käigus. Inimesed sellise sünnimärgiga pole eriti populaarsed, kuigi nad on oma olemuselt heasüdamlikud.

Õlad

Sünnimärk paremal õlal näitab, et inimene on julge ja ettevõtlik. See on inimene, kes ei maga enne kui vajalikud asjad on ellu viidud.

Sünnimärk vasakul õlal näitab, et inimene on väga vaidlushimuline ja äkiline oma väljaütlemiste juures.




Kael ja kukal

Sünnimärk kuklal näitab, et inimene on oma olemuselt vaenulik ja agressiivne. Sellistel inimestel on raske ühiskonna reeglitega toime tulla.

Kaela esiküljel olev sünnimärk näitab, et inimesel on kunstilised võimed ja meeldiv hääl. Selle inimese elu muutub oluliselt rahulikumaks pärast abiellumist.




Kõrvad

Sünnimärk kõrval sümboliseerib head majanduslikku seisu ja luksuslikku elu. Selle inimese väljaminekud võivad olla väga suured, mistõttu on tal endalgi neid raske kontrollida.

Sünnimärk kõrva tagumisel küljel näitab, et inimene järgib reegleid ja standardeid. See inimene abiellub endast jõukamal järjel oleva inimesega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Kaelakee ja kõrvarõngad: malahhiit


Kaelakee: obsidiaan


Seinapilt lõuendil või kapal: Jägala juga


Käevõru: turmaliin (15-16,5 cm)


Käevõru: tiigrisilm


Käevõru: ahhaat


Kaelakee: kuldobsidiaan


Hundi kujuke: rüoliit


Skulptuur: kala



Lehed ( 1 / 4 ): 1 234Järgmised »

Seotud postitused