2017 aasta kevadehoroskoop (Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SKORPION

Perekondlikud küsimused on sellel kevadel peamise tähelepanu all. Sul tuleks mõelda sellele, kuidas oma perekondlikud suhted paremini toimima saada, sest suudaksid selles vallas kindlasti palju korda saata. Arvatavasti leiavad aset ka mõned olulised perekondlikud sündmused, mis Sinu täielikku tähelepanu eeldavad.

Pereliikmetega suhtlemisel tasuks Sul eriline rõhk panna avatud suhtlemisele. Aususel on samuti mängida väga oluline roll.

See kevad toob paljudele Skorpionitele kaasa uue alguse. Sulle on avanemas mõned kauaoodatud võimalused, millest Sul kindlasti tasuks kinni haarata. Kui oled plaaninud oma elus mõningaid muudatusi teha, siis nüüd on selleks sobivaim aeg. Samas tasuks hoiduda tormakusest, et seeläbi kõik olulised detailid saaksid Sinu tähelepanu osaks.

Sul tuleb arvatavasti enam tegeleda ühe meesterahvaga. Ta vajab Sinu abi või nõuandeid, mistõttu püüa tema jaoks olemas olla. Arvatavasti on tegemist Sinu ühe lähisugulasega.



Tööalased tegevused peaksid Sul olema praegu üsna heas seisus. Kasuks tuleks see, kui Sa oma tööasju efektiivsemaks püüaksid muuta. Liigsest kiirustamisest püüa hoiduda, sest midagi head see endaga kaasa ei tooks. Pigem tuleb Sul hiljem oma tööasjad lihtsalt ümber teha.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult mõnevõrra suuremat taktitunnet. Hoidu sellest, et hakkaksid kolleegidele oma mõtteid peale suruma. Sellele reageeritakse üsna teravalt. Ka püüa jälgida seda, et täidaksid kõik lubadused.

Mõningate pikemaajaliste tööalaste plaanide tegemine tuleks praegu kasuks.



Meessoost Skorpionid võivad sellel kevadel kokku puutuda mõningate ebameeldivate situatsioonidele. Need situatsioonid eeldavad kiiret reageerimist, sest siis on võimalik asjad kenasti kontrolli alla saada.

Mingid juriidilised küsimused võivad Sind kimbutama hakata. Et neid lahendada, tuleb hoiduda tormakusest, kuna vastasel korral oleks keeruline oodatud tulemusteni jõuda. Ise ei tasu praegu juriidiliste küsimustega kedagi torkima hakata, kuna oodatud tulemuste saavutamine oleks keeruline.

Võib-olla tekib Sul sellel kevadel soov oma kodus midagi suuremat muuta. Võib-olla tekib soov üldse kuhugi mujale elama kolida.

Sinu pereliikmetel võib kätte jõuda elus mingi olulise teetähise ületamine. Arvatavasti on see seotud lastega.



Informatsiooni hankimisele võiksid praegu enam tähelepanu pöörata. Info on tavalisest kergemini kättesaadav, mis peaks andma tõuke paljudele Sinu ettevõtmistele.

Armuelus peaksid asjad olema praegu üsna heas seisus. Suudad oma partnerit kergemini mõista, mis annab positiivse tõuke suhte toimimisele. Praegu on hea aeg selleks, et oma partneriga ka mõningaid selliseid teemasid arutama asuksid, millele tavaolukorras oleks keeruline kompromisslahendusi leida.

Romantika vallas tasuks proovida midagi täiesti uut.

Seotud postitused