Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Armastuse- ja seksihoroskoop


Isikuhoroskoobid


Skulptuur: süda


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Tassid (6 tk)


Õun: kuukivi


Taro kaardid: Green Witch Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Kausid (3 tk) - Villeroy & Boch


Soola- ja pipratoos: koerad


Kaelakee ja kõrvarõngad

Seotud postitused