Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Unenäo seletus


Seinakell


Laualamp: hobune


Kaelakee: aafrika türkiis ja obsidiaan


Merkaba täht: ametüst


Kott - Kalidi


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Peegel: makramee


Käevõru: pealuud


Käevõru

Seotud postitused