2017 aasta kevadehoroskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

See kevad toob Sulle kaasa mitmeid olulisi sündmusi, mis mõjutavad väga olulisel määral seda, millises suunas Sinu edaspidine elu liigub. Seepärast tuleks Sul olla tähelepanelik ning mõelda kogu aeg sellele, millised oleksid ühe või teise tegevuse tagajärjed.

Sul oleks mõttekas hoida tihedamat kontakti nende inimestega, kes oleksid valmis koos Sinuga ühiste eesmärkide nimel tegutsema. See aitaks Sul nii mõnedki probleemid paremini lahendada.

Oled seltskondlikult praegu tavalisest palju aktiivsem. Samas ei kulge inimsuhetes praegu sugugi kõik asjad nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Nii mõnedki arusaamatused on praegu kerged tekkima. Kui Sa ei asu neid arusaamatusi koheselt lahendama, kipuvad need Sul üle pea kasvama.

Eriti keeruliseks võib kujuneda suhtlemine nende inimestega, kes ei ela Sinuga ühes kultuuriruumis.



Sul tuleb olla valmis, et mõned eakad sugulased pöörduvad Sinu poole nõuannete ja soovituste saamiseks. See aga tähendab seda, et Sinu vastutusekoorem võib olulisel määral suureneda. Püüa neid inimesi aidata, kuid jälgi pidevalt seda, et Sa ei seoks ennast juriidiliste küsimustega.

Tööalased asjad kujunevad praegu Sul üsna headeks. Samas pole praegu hea aeg selleks, et hakkaksid tööasjades tegelema väga suurte projektidega. Sul on selleks liialt vähe keskendumisvalmidust. Praegu on oht enda võimeid ja oskusi ülehinnata, mistõttu võid ennast siduda asjadega, millest tegelikult eemale peaksid hoidma.

Suhted kolleegidega kujunevad headeks, kuid töökohustuste täitmisel tasuks Sul ehk pigem keskenduda iseseisvatele jõupingutustele. Sul on mingil moel raske oma kolleegidega sammu pidada.



Hea aeg teadmiste omandamiseks. Seeläbi looksid endale uusi võimalusi ja eeliseid. Hea aeg õppuritele, kes kevadperioodil peavad hakkama eksameid sooritama.

Koduses elus ei kulge Sinu ettevõtmised päris oodatud suunas. Peamiselt on see tingitud sellest, et Sul on väga kõrged ootused, kuid samas liialt vähe kannatust, et vajalikud asjad tehtud saada.

Juriidiliste probleemidega tegelemiseks pole see kevadperiood hea aeg. Sul oleks väga raske välja jõuda nende tulemusteni, mida oleksid soovinud.

Reisimisel võib see kevad kaasa tuua hulganisti takistusi. Ka kõige lihtsamatena tunduvad asjad võivad kujuneda keeruliseks.



Meessoost Veevalajad peavad sellel kevadel reisima seoses tööalaste kohustustega. See aga pole Sulle sugugi meeltmööda.

Armuasjad peaksid olema praegu suhteliselt heas seisus. Sul tuleks ainult oma partneriga veidi enam koos aega veeta, et seeläbi ta saaks tunda suuremat kindlustunnet.

Ole ettevaatlikum partnerile lubaduste jagamisel, sest nende täitmata jätmine toob suhtesse palju pingeid.

Seotud postitused