Kevadised turgutajad - kase- ja vahtramahlKasemahl on vaevutuntava maitsega. Kase puhul on rahvameditsiinis tuntud nii pungad, lehed kui koor, mahl on selles osas vähem populaarne. Vahtramahl on samuti organismi puhastaja ja turgutaja, kuid tal pole otseselt raviomadusi nagu kasemahlal. Vahtramahl on tuntavalt magusam, aga vitamiinide ja mineraalainete poolest vaesem kasemahlast...
Loe edasi...
Kristall: draakoni verekiviDraakoni verekivi on üks jaspise liikidest. Draakoni verekivi on kristall, mis on oluline energiate säilitamiseks ja tugevdamiseks. Aitab selle kandjat keeruliste olukordade lahendamisel, vajadusel tehes seda elusuuna muutuste läbi. Hea kanda neil, kelle energiavarud pole mitte kõige suuremad ning püüavad leida võimalusi selleks, et energiaid taastada...
Loe edasi...
Kadeduse tagamaad ja mõjuInimese ajus tekib iga päev tohutul hulgal mõtteid, kaugeltki mitte kõik ei ole õilsad ja head. Kadedus on üks selline, mida keegi avalikult ei taha tunnistada...
Loe edasi...
Mis on edu saladus?Edu on meie tegemiste tulemuste mõõdupuu, edukuse saladus peitub selle maailma reeglite tundmises. Kõik ihkavad õnnelikku ja harmoonilist elu, see on aga pidev õppimise protsess...
Loe edasi...
Slaavi horoskoop - KÄRP (10. märts - 9. aprill)Kärbi märgi all sündinud inimene on väga aktiivne. Ei juhtu just sageli, et ta niisama istuma jääks. Tal on alati midagi käsil. Tal on alati varuks suuremaid ja väiksemaid plaane, mida ellu viia. Tema energiavarud on suured, mistõttu viib ta alati oma eesmärgid ellu...
Loe edasi...
Kristall: tiigrisilmTiigrisilm on kaitsekristall. Ta suurendab kindlustunnet keerulistes olukordades ning aitab tagada tasakaalu elus. Aitab taastada energiaid, mis ühel või teisel põhjusel on kaotsi läinud. Annab energiat elusihtide saavutamiseks...
Loe edasi...
Päevaplaan ja biloogiline kellKuidas inimese sisemine kell käib? Kell 6.00 hommikul heliseb sisemine äratuskell, lõokesed on eriti tulvil energiat. 18.00 on kehatemperatuur päeva kõrgeim, alkohol töödeldakse ära kõige kiiremini...
Loe edasi...
ÕunakeedisÕunamoosi nimi tundub nii tavalise ja igavana, samas on seda ikka ja jälle hea võtta, kui koduseid õunu saada pole. Valmista oma perele mõnusamaitseline õunakeedis...
Loe edasi...
Kuidas rahaga ära leppida?Miks raha meie juurde pidama ei taha jääda? Raha vale kasutamine on üks selle maailma suurimatest hädadest. Ei olegi tähtis kui palju meil raha on, vaid tähtis on see, mis me olemasoleva rahaga peale oskame hakata...
Loe edasi...
Kuidas valmistuda suveks koduaiasKõik soovivad suvest võtta kõike ja veeta võimalikult palju aega õues. Kuidas aga selleks õigeaegselt valmistuda? Anname sulle nõu, mida veel enne suvehooaja algust läbi mõelda ja planeerida...
Loe edasi...
Roheline tee on kasulik, aga mitte alatiRohelise tee kasulik toime on ammu tõestatud. Selles on palju antioksüdante, mis aitavad organismil puhastuda. See ergutab maksa tööd, omab vähivastast toimet, vähendab halba kolesterooli, aitab vererõhku alandada, südameprobleeme ennetada, mõjub seedimisele hästi...
Loe edasi...
Kuidas leida õnne pühendunud ja omakasupüüdmatu töögaKogu tarkus ja teadmine on inimeses eneses olemas, väljaspoolt ei tule suurt midagi. Välismaailm on vaid ajend uurida oma meeli. Kui soovitakse hinnata mõne inimese olemust, siis ei tuleks mitte tema hiilgehetki vaadata, vaid jälgida argiaskeldustes tema tegemisi. Need jutustavad inimese olemusest palju rohkem...
Loe edasi...
Enesesisendus on võimas relvTihti maadlevad inimesed sundmõtetega ja mittevajalike teemadega, hirmude ja paranoiadega, teevad endale etteheiteid ebaõnnestumiste pärast, milles ise süüdi polegi...
Loe edasi...
Numbrite mõju elukoha valikulMõnikord on side mingi paikkonnaga väga tugev ja tuntakse tungivat soovi kuhugi kindlasse kohta elama minna. See tõmme võib olla tingitud karmaõppetundidest või elu ülesannetest. Iga linna, riigi, asula või elupaiga võnke saab välja arvutada ja võib määrata nimes olevate tähtede energeetilise väärtuse...
Loe edasi...
HakklihakasteHakklihakaste on tuntud toit kindlasti igas Eestimaa kodus. Toitev ja kergesti valmistatav, maitseb ka lastele...
Loe edasi...