Millest räägib sinu nägu: 9 näotüüpi

Kõik kortsud ja kortsukesed ei ole vananemise tunnus. Ka noorel näol võib olla kortsukriipse. Räägitakse nii viha- kui naerukortsudest, näolihased liiguvad vastavalt tunnetele, mida nägu kõige sagedamini väljendab. Kõige esimesed kurrud tekivadki kõige rohkem liikuvasse piirkonda. Kui tavalised kortsud puuduvad, vaid suunurkades on lõdvad voldikesed, on tegemist ükskõikse ja laisa inimesega.




1. MEELELINE NÄGU

Tugevad silma sisenurgast allapoole ulatuvad jooned räägivad suurest tundeerksusest. Need jooned näitavad võimet kirglikult armuda (eriti naiste puhul).

2. RÜNDAV NÄGU

Kui lisaks kahele püstkriipsule ninajuurel on tekkinud neid jooni ühendav põikjoon nina ülaosas, siis on inimene loomult ründav. Ta on kergesti ja kiiresti solvuv, liigset ärrituvust on tal lihtne maandada tugeva füüsilise töö ja spordiga.




3. RAHUTU NÄGU

Otsaesise põikjooned räägivad süütundest, kaldumisest pessimismi. Sellisel inimesel on vahel raske sõlmida kontakte. Iseloom võib olla mõnevõrra äge, inimene võib olla probleemidest vaevatud. NB! 2-3 katkematut pikka kortsu üle lauba näitavad ettevaatlikkust ja lahkust.

4. SISSEPOOLE ELAVA INIMESE NÄGU

Kulmude vahele tekkinud vertikaalne kortsupaar jutustab sissepoole elamisest. Selline inimene on analüütiline ja loomuliku õiglustundega. Vahel liigagi otsekohene ning muretseb palju (ka põhjusetult). Sellised lühikesed ja sügavad kurrud on väga sageli ka näitlejatel ja headel administraatoritel. Pikemad kurrud näitavad suuremat sisseelamisvõimet.




5. TUNDELINE NÄGU

Silmade välisnurkadesse kogunevad väikesed kortsud räägivad tundlikkusest. Selline inimene on arglik, tundlik ja närviline. Kui sellised kortsud on ka huulenurkades, on tegemist naerukortsusega. Inimene on rõõmsameelne optimist, kes palju naerab (ka iseenda üle).

6. MÕISTLIK NÄGU

Põikjooned otsaesise ülaosas räägivad arukusest ja mõtlikkusest. Sellisel inimesel on hea keskendumisvõime, tegemist on tugeva inimtüübiga, keda teised mõjutada ei suuda.




7. UHKE NÄGU

Üks põikkriips kulmude vahel räägib uhkusest ja kõrgest enesehinnangust. Sellise joone omanikul on kalduvus kõrkusele ja üksindusele. Sellised inimesed on väga enesekesksed ja sageli ka eriskummalised. Kui selline vertikaalne kurd läbib (otsekui kinnitab) kahte või kolme üle lauba jooksvat tugevat joont, siis on tegemist eduka inimesega.

8. AUAHNE NÄGU

Suu kõrvale tekkinud peenikesed vertikaalsed kortsud kõnelevad tugevast isiksusest, kel on palju auahnust ja julgust oma auahneid plaane ellu viia. Selline inimene on seiklusjanune, sihikindel ja võitlushimuline.




9. ARUKAS NÄGU

Pikad ninasõõrmete juurest algavad allapoole suunduvad jooned annavad tunnistust huumoriküllasest ellusuhtumisest. Sellised inimesed on sageli andekad ja suhtuvad teistesse soojalt ja heatahtlikult. Arukatel inimestel on enamasti ka arenenud huumorimeel. Näitavad ka pikka eluiga ja edusamme, eriti kui vanemas eas lisanduvad pikad kortsud suunurkadest allapoole.

Nägu jagatakse mõtteliselt kolmeks osaks: juustepiirist kulmudeni on mõistuse osa, kulmudest ninasõõrmeteni on tunnete osa ja ninasõõrmetest lõua otsani auahnuse osa.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Horoskoop mehele


Sobivus töökaaslasega


Seinapilt lõuendil või kapal: talvine maastik


Käevõrud partneritele: hauliit ja oonüks


Taldrikud (6 tk) (20 cm)


Päikesepüüdja: lind


Puldiga juhitav robot


Seinakaunistus: süda


Kauss (15 cm)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Kausid (6 tk) (maht 800 ml)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused