2024. aasta horoskoop KAKSIKUTELE

See aasta saab olema Sulle täis intellektuaalset stimulatsiooni, sotsiaalseid sidemeid ja kiiret kohanemisvõimet nõudvaid sündmusi. Oled väga uudishimulik ja mitmekülgne ning püüad leida endale sellekohaseid uusi võimalusi. Ka on väga oluline see, et leiaksid endale piisaval määral võimalust teiste inimestega suhelda. Paha ei teeks uued tutvused.

Arvatavasti avanevad Sulle mitmesugused uued võimalused enda sidumiseks mõne uue projektiga või huvi huvipakkuva valdkonnaga. Suudad kiiresti kohaneda ning saavutad sealjuures märkimisväärset edu.

Väga palju võimalusi võivad sellel aastal avaneda Sulle tööalases elus. Seetõttu ole tähelepanelik ja haara nendest võimalustest kinni. Suurepärane aeg selleks, et luua mitmesuguseid uusi võrgustikke, saada uusi kogemusi ja oskusi.




Vajad sellel aastal rohkem selliseid tegevusi, mis intellektuaalselt Sind stimuleeriksid. Päris rutiinsed ja igavad ettevõtmised Sinu tähelepanu ei köida. Pead ainult arvestama sellega, et uute valdkondadega tegelema hakkamisel võivad Sind ees oodata mõningad takistused, mille ületamisel tuleb ennast korralikult kokku võtta.

Väga olulisel kohal on teiste inimestega suhtlemine. Ole aus ja avatud ning püüa rohkem teiste inimeste mõtteid ja ideid kuulda võtta. Sulle on suureks katsumuseks saladuste hoidmine, kuid sellel aastal tuleks saladuste eriti hoolsalt ringi käia. Vastasel korral võid kaotada nii mõnegi sõprussuhte.

Sul on soov oma silmaringi laiendada ning mistõttu püüad tutvust teha kõikvõimalike uute eluvaldkondadega. Kasuks tuleks see, kui kasutaksid julgemalt ära oma loomingulisust. See aitab Sul süvendada arusaamist iseendast kui ka ümbritsevast maailmast.

Üheks peamiseks eesmärgiks peaks olema tasakaalu säilitamine vaimse ja füüsilise maailma vahel, sest sellel aastal on suur oht läbipõlemiseks. Jälgi pidevalt seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi ning püüaksid oma ettevõtmisi korraldada nii, et nende vahele mahuks ka piisavalt aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Mida parem on Sinu tervis ja elujõulisem Sa oled, seda paremini sellel aastal ennast teostada saad.




Sul võib tekkida sellel aastal tavalisest enam mõtteid oma tegevuse laiendamiseks. Enamalt jaolt kipuvadki need mõteteks jääma, kuna Sul ei ole piisaval määral tahtejõudu plaanide teostamiseks või ettevalmistuste tegemiseks.

Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid selliseid situatsioone, kus Sul tuleb langetada raskeid otsuseid. Õnneks suudad kiirest mõelda ja kohaneda, mis aitab nendest probleemidest kergemini üle saada. Siiski tasub jälgida seda, et Sa ei võtaks sellel aastal mõttetuid riske ja ei seoks ennast kahtlaste tehingutega. Selles osas kipud olema üsna pinnapealne ja ühel hetkel võid ennast leida ebameeldivatest situatsioonidest.

Sulle on väga oluline see, et saaksid kuulda teiste inimeste mõtteid ja ideid, kuid selles vallas võid minna liialdustesse, hakates teistele inimestele liialt jõuliselt oma küsimusi esitama. Kui ikka märkad, et teised inimesed püüavad hakata Sinu küsimuste eest põgenema või hakkavad keerutama, siis tasub ennast tagasi tõmmata.

Oled oma ettevõtmiste juures mõnevõrra impulsiivne. Eriti väljendub see Sinu rahaliste asjade korraldamisel. Kipud võtma selles vallas mõttetuid riske või sooritama osta, mille üle Sa tegelikult hiljem sugugi rahul ei ole. Seda tendentsi tasuks sellel aastal rohkem kontrollida.




Võimalik, et tunned sellel aastal suuremat rahutust, keskendumisvõime võib olla mõnevõrra häiritud. Seetõttu ei tasu endale võtta liialt palju kohustusi, mis eeldavad näiteks dokumentide täitmist, informatsiooni kogumist või muud sellist.

Võimalik, et see aasta tuleb Sul tegeleda otsustamatuse ja enesekindluse puudumisega. Sellistel puhkudel aitab Sind kõige paremini see, kui ümbritsesid ennast positiivsete inimestega ning julgemalt oma mõtteid ja muresid jagaksid, kuid seda ainult inimestele, keda Sa tõeliselt usaldad.

Kõikvõimalikud tööd-tegemised, mis on seotud uurimistööga, peaksid olema Sulle sellel aastal väga meelepärased. See võimaldab Sul ennast paremini kokku võtta ja oma energiavarusid paremini suunata.

Võiksid olla tihedas kontaktis loodusega. See aitab Sul paremini leida sisemist rahu, mida sellel aastal väga vajaksid.

Loomingulistele ettevõtmistele tasuks rohkem rõhku panna, mistõttu võtta näiteks ette kirjutamine, maalimine või tegele muusikaga.




Töö ja äri

See aasta peaks olema tööalases elus Sulle üsna positiivne aeg. Sul on head võimalused selleks, et tööalaselt edasi liikuda ja kiirelt areneda. Ka võivad Sulle avaneda sellel aastal mitmesugused uued võimalused, mida kaua oodanud oled.

Oled tööalases elus väga uudishimulik ja kohanemisvõimeline. See aitab Sul hakata tegelema ka mitmesuguste täiesti uute kohustustega, mida Sa siiani võib-olla oled vältinud.

Jälgi tähelepanelikumalt tööalases elus enda ümber toimuvat, see võimaldab Sul õigeaegselt uusi võimalusi avastada.

Ehkki Sinu suhtlemisoskus on suurepärane, tuleks sellel aastal olla kolleegidega suhtlemisel mõnevõrra ettevaatlikum. Kipud oma mõtteid liialt jõuliselt peale suruma ning see võib kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi. Tuleks olla ettevaatlikum sellega, et Sa ei hakkaks liigselt trügima kolleegide, ülemuste ja klientide eraellu. Sellised küsimused tasuks üldse ära unustada.




Tööalases elus tuleks kasuks see, kui paneksid enda jaoks paika pikemaajalise strateegia, sest see aitab igapäevaseid otsuseid paremini teha ning aitab vältida võimalikke eksimusi.

Kui tegeled äriga, siis see aasta peaks olema Sulle kasvu ja kiirete arengute aeg. Pead olema tähelepanelik, et uutest võimalustest kinni haarata. Ära muutu aga samas liialt tormakaks, et olulised detailid Sinu tähelepanuta jääksid.

Suurepärane aeg selleks, et otsida endale uusi kliente. Seda tasub teha Sul endal, mitte delegeerida seda kohustust kellelegi teisele. Just Sina oled see, kes praegu kõige paremini kliente leida suudaks.

Tööalastes rahaasjades tuleks olla sellel aastal väga ettevaatlik ja tähelepanelik. Väldi pealiskaudsust ja hoolimatust, sest see võiks tähendada Sulle endale rahalisi kaotusi.

Ära võta enda kanda liialt palju projekte korraga, sest see võib viia läbi põlemiseni või keskendumise vähenemiseni. Tegele ainult ühe tööga korraga. Seeläbi jõuad kõige paremate tulemusteni.




Ehkki oled tööalaselt väga edukas ja ettevõtlik, tuleks jälgida seda, et Sa ei oma energiavarusid otsakorrale ei kulutaks. See võib toimuda väga äkitselt ja võib seeläbi kahjustada Sinu edaspidist tegevusi. Püüa selles vallas kõik kenasti tasakaalus hoida ning leia endale igapäevaselt piisaval määral aega puhkamiseks.

Kui oled endale tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis see aasta peaks olema selleks üsna hea aeg. Suudad uues töökeskkonnas kiiresti kohaneda ning see aitab kindlasti edule kaasa. Kui oled olnud pikalt töötu, siis haara härjal sarvist ning asutöökohta otsima. Ehkki alguses võib tunda hirmu, oled suuteline kiiresti kohanema ja uute situatsioonidega harjuma.




Tervis

Sinu energiavarud peaksid olema sellel aastal üsna suured. Samas tuleb arvestada sellega, et need ka kuluvad väga kiiresti. Peaksid sellel aastal püüdlema selle poole, et Sinu energiatase oleksid võimalikult ühtlane. Vastasel korral kipub see olema nagu Ameerika mäed. Ühel hetkel tunned ennast hästi, teisel hetkel väsinuna kurnatuna. Energiavarude säilitamine on väga oluline ka tervise hoidmiseks ja haiguste ennetamiseks.

Väga olulisel kohal on säilitada tervislik eluviis, see puudutab regulaarset liikumist, tasakaalustatud toitumist ja piisaval määral puhkeaega.

Eriline tähelepanu tuleks pöörata oma vaimsele tervisele. Igapäevane stress mõjutab olulisel määral Sinu heaolu. Seetõttu tuleks stressi tekkimisel sellele koheselt hakata lahendusi otsima.

Regulaarne tervisekontroll tuleks sellel aastal kasuks, kuid pead olema ka ettevaatlik sellega, et arstid võivad Sulle valediagnoose panna. Seetõttu tasub alati tõsisemate diagnooside puhul konsulteerida ka mõne teise arstiga.

Oma tervise seisukohalt tuleks pidevalt meeles pidada seda, et ennetamine on parem kui ravi. Seetõttu tasub oma tervise eest rohkem hoolt kanda.

Ettevaatlikum tasuks olla füüsilise töö tegijatel. Kipud olema mõnevõrra hoolimatu ja mistõttu on oht vigastuste tekkimiseks.

Väga ettevaatlik tuleks sellel aastal olla liikluses osalemisel, eriti jalakäijana või jalgratturina.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Seinakell: öökull


Kaelakee: kalade tähtkuju


Mälukaart: SanDisk Extreme microSD 128GB A2, 160 MB/s / 90 MB/s, class 10, U3, V30


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Peegel: makramee


Taro kaardid: Sacred Power (koos raamatuga)


Tass: konn


Taro kaardid: The Language of Flowers (ainult kaardid)


Skulptuur: elevandid



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused