2015-2016 aasta talvehoroskoop (Veevalaja, Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Neil talvekuudel tuleb Sul ennast mingil määral siduda ühe sugulase rahaasjadega, kuna nad on sattunud probleemide keskele. See ei tähenda koheselt seda, et Sinu rahalised väljaminekud suurenema hakkaksid. Samas võiksid püüda objektiivselt hinnata selle inimese olukorda ning anda talle nõuandeid, kuidas probleem lahendada. Sealjuures tasuks Sul jälgida seda, et Sa ei võtaks sealjuures endale mingeid uusi rahalisi kohustusi.

Sinu enda rahaasjade korraldamisel tuleks Sul olla valmis mõningateks takistusteks. Samas tähendavad praegused takistused seda, et Sulle avanevad paremad võimalused, mis esialgu Sinu silma jäänud olid.

Hoia kõik oma dokumendid korras ning esita vajalikud paberid õigeaegselt. Sellega hoiaksid ennast eemale paljudest probleemidest ja arusaamatustest, mis vastasel korral oleksid kerged tekkima.

Kui oled noor naissoost Veevalaja, siis peaksid oma rahaasjadega väga ettevaatlikult ringi käima. Vastasel korral on oht tekitada endale pikaks ajaks ebameeldivusi. Ka tuleks Sul olla ettevaatlik oma töökoha rahaasjadega ümberkäimisel.



Sul tuleb talvekuudel ette võtta mõni pikem reis. Oluline on see, et selle reisi ettevalmistustele enam tähelepanu pööraksid. Ka tuleb Sul enam arvestada võimalike ilmast tulenevate probleemidega.

Sul tasuks liikluses osalemisel olla väga ettevaatlik, sest õnnetused on kerged tekkima. Ka arvesta enam võimalike teiste liiklejate eksimustega, sest nii hoiaksid nii mõnedki hilisemad probleemid ära.

Kõige enam mõjutavad Sinu elu neil talvekuudel Kaalude, Veevalaja ja Kaksikute tähemärkidest inimesed. Seepärast tasub Sul olulisi ja kaalukaid asju ajada just nende inimestega.

Meessoost Veevalajaid, kellel eluaastaid üle 35, mõjutavad aga enim Sõnni, Neitsi ja Kaljukitse tähemärgist inimesed.



KALAD

Neil talvekuudel toimub Sul arvatavasti mingi oluline kohtumine mõne naissoost sugulasega. See kohtumine paneb millelegi suuremale aluse, olgu see siis seotud tööga või elukohaga. Tulemusi hakkad nägema alles hiljem.

Armuelu peaks kulgema praegu tavalisest mõnevõrra erinevamat rada mööda, mis toob Sinu suhtesse uut värskust ja põnevust. Oluline on see, et oleksid partneriga suhtlemisel avatum, sest see aitaks tal Sind paremini mõista.

Kui oled vallaline üle 35-aastane naine, siis need talvekuud võivad Sulle avada mõne väga unikaalse võimaluse suhte loomiseks.

Arvatavasti astud neil talvekuudel mõningaid selliseid samme, mida arvad muutvat kogu Sinu edaspidist elu. Alguses võivadki asjad selles suunas arenda, kuid ühel hetkel toimub muutus ning oled endale tekitanud olukorra, kus tunned ennast kurnatuna ja turvatunne on kadunud tuleviku osas. Seepärast ole praegu ettevaatlik selliste ettevõtmistega, mida arvad toovad Sinu ellu suuremaid muutusi.



Varu igapäevaste asjajaamiste juures enam aega ja kannatust, sest talvekuudel võivad tekkida nii mõnedki takistused, mis Sinu tegemisi olulisel määral pidurdavad.

Kannatlikum peaksid olema praegu ka dokumentidega ja rahaga ümberkäimisel. Selles osas ei pruugi asjad areneda nii kiiresti, nagu Sa seda oleksid soovinud.

Sul võib tekkida mingi tõsisem konflikt lähedase inimesega. Et seda ära hoida, peaksid olema praegu oma väljaütlemiste juures väga ettevaatlik. Mõtle, kas ikka tasub öelda seda, mida sooviksid. Pärast oleks Sul tekkinud probleemide lahendamine oluliselt keerulisem. Praegu pole hea seegi, et võtaksid lähedaste inimeste ütlusi liialt tõsiselt.

Üle 35-aastastel Kaladest meestel võib ette tulla tõsisemaid perekondlikke või suhteprobleeme. Seepärast tasub teha kõik selleks, et selliseid probleeme ennetada. Üldiselt võib aga öelda, et emotsionaalselt võivad need kuud kujuneda keeruliseks.

Seotud postitused