2015-2016 aasta talvehoroskoop (Ambur, Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Talvekuudel rõõmustab keegi naissoost lähisugulane Sind sellega, et tema mingi kauaoodatud plaan on teostumas. Oled ka ise olnud selle plaani ettevalmistamisel mingil moel osaline, mistõttu tunned tema edusammude üle uhkust.

Võid kuulda aga samas mõnda halba uudist mõne naisterahva kohta, keda tunned. See võib olla sugulane, tuttav, töökaaslane.

Suure tõenäosusega toovad talvekuud olulisi elumuutusi neile Amburist naisterahvastele, kellel eluaastaid üle 35. Kui kuulud nende hulka, peaksid olema neil talvekuudel väga tähelepanelik, et avanevatest võimalustest osa saada. Samas tuleb säilitada ka vajalik ettevaatlikkus, et ennast mitte siduda asjadega, millest tegelikult eemale peaksid hoidma.

Sinu tegevusi mõjutavad nooremad naisterahvad Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähtkujust. Kui Sinu tutvusringkonnas või suguvõsas on keegi sellistest inimestest, siis tasuks nendega tihedamalt suhelda ning ühiseid tegevusi planeerida. Need ettevõtmised peaksid suurepäraselt õnnestuma ning tagama Sulle ja sellele inimesele pikaks ajaks edu.



Reisimisele tasuks neil talvekuudel enam mõelda ja sellekohased sammud ka ellu viia. Reisimine annaks Sulle praegu hulganisti positiivseid emotsioone ning võimaldaks Sul optimistlikumalt kevadele vastu minna.

Reisimisel võib Sulle avaneda üks hea võimalus kohtuda mõne vana sõbraga, keda Sa ehk juba aastaid pole näinud.

Reisimine ei pea ilmtingimata toimuma välisriiki. Ka Eestis reisimine annab häid tulemusi.

Need talvekuud on hea aeg selleks, et võtaksid julgemalt mõningaid riske, kuid liialdustest tasuks ikka eemale hoida.



KALJUKITS

Talvekuud toovad Sinuni mitmeid üllatusi, mis peamiselt puudutavad inimsuhteid, eriti aga sõprussuhteid. Mingil moel on see seotud Sinu sõprade pere järelkasvuga, mis võib osaliselt tähendada ka seda, et Sinu läbikäimine sõpradega mõnevõrra väheneb.

Neil talvekuudel on oluline see, et jääksid kõikides situatsioonides iseendaks. Sul pole mõttekas näida kellegi teisena, sest seda võidakse teiste inimeste poolt käsitleda kui manipuleerimist.

Arvatavasti saad neil kuudel mõne üllatusliku kutse või pakkumise. Sa võid kõhelda selles, kas sellest tasub kinni haarata. Kindlasti tuleks hoiduda tormakusest ning asjad enda jaoks läbi mõelda. Üldiselt võib öelda, et see pakkumine või kutse on oma olemuselt positiivne, kuid pead siinjuures arvestama ka oma võimaluste ja iseloomuga, sest iga asi Sulle lihtsalt ei sobi.

Oled neil talvekuudel tavalisest mõnevõrra tähelepanelikum. See võimaldab Sul jälile saada ühele pettusele, kuhu oleksid võinud kergesti sattuda. Selle tulemusena on Sul võimalik ennast paljudest ebameeldivustest ja probleemidest eemale hoida.

Eriti tähelepanelik tasuks Sul praegu olla oma rahaasjade korraldamisel, et mitte sattuda pettuste keskele.



Sulle võib teatavaks saada mingi seik oma varasemast suhtest, mis kergendab mingis osas Sinu koormat, mida siiani kandnud oled. Kui Sa aga pole suhtes olnud, siis võib Sulle teatavaks saada mõni oluline asjaolu selle inimese kohta, kellega olid suhet ehk loomas, kuid loobusid sellest.

Kõik haridust puudutavad ettevõtmised peaksid praegu kulgema väga edukalt. Seepärast on see periood hea aeg õppuritele.

Arvatavasti pead oma tööalases elus talvekuudel langetama mõne põhimõttelise olulise otsuse. See ei saa olema kerge, kuna kardad eksida. Seepärast lähtu praegu oma sisetundest, sest see viiks Sind parimate valikuteni.

Enda ja oma pereliikmete tervisel peaksid enam silma peal hoidma. Püüa leida viis, kuidas vähendada oma igapäevast stressi, sest see on üks peamisi haiguste tekitajaid.

Seotud postitused