2015 aasta sügishoroskoop (Lõvi, Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Armastus:
Sügiskuudel tuleks Sul oma armuellu tõsisemalt suhtuda. Pead jälgima seda, et Sul suhtes mingeid probleeme ei tekiks, kuna nende lahendamine võib kujuneda hiljem juba palju keerukamaks. Praegu pole aeg, kus saaksid oma suhtesse lasta tekkida halbadel üllatustel. Neid tuleb ennetada või kiiresti lahendada. Kui Sinu suhe on saanud alguse eelmisel aastal või eelmise viie aasta jooksul, ootab Sind ees veidi rahulikum periood kui teistel Lõvidel.

Partneriga avatud suhtlemine on praegu määrava tähtsusega. Püüa julgemalt oma ideid ja mõtteid jagada, sest see aitab paremini partneril Sind mõista. Oluline on see, et suhe toetuks aususele. Ka kõige väiksemate kahtluste tekkimisel, tuleks neid koheselt lahendama asuda.

Kui oled vallaline, siis see sügis võib Sulle avada mitmeid häid võimalusi. Oled ise aktiivsem osapool ning see kannab vilja. Eriti häid tulemusi saavutavad armastuse otsinguil meessoost lõvid, kellel vanust üle 35 aasta.



Töö:
Tööalane elu on Sul sellel sügisel edukas, kuid samas ka tempokas ja stressirohke. Sul tuleb tegelema asuda mitmete selliste kohustustega, mis ei ole Sulle praegu ehk mitte kõige meelepärasemad. Samas saad abi oma kolleegidelt, kui ainult oled valmis nende poole pöörduma.

Sinu töökohal võivad vahetuda mõned võtmeisikud, mistõttu tuleb Sul nendega kohaneda. Need inimesed toovad endaga kaasa uued töömeetodid, mis aga Sulle eriti meeltmööda ei ole.

Võimalik, et tööalases elus kerkivad Sinu jaoks esile mõningad kauaoodatud muutused. Saad ametikõrgendust või palgatõusu. Kui oled soovinud töökohta vahetada, siis ka selles osas on uued võimalused tekkimas. Uut töökohta otsides peaksid aga kõiki asju põhjalikult kaaluma, sest kiirustades on oht sattuda hoopis keerulisse situatsiooni. Tormakad otsused võivad Sulle tekitada ka kurbustundeid, kuna võid kaotada midagi sellist, mida Sa poleks arvanud. Seepärast peaksid olema otsuste tegemisel väga põhjalik.

Sügiskuudel kulgevad Sinu rahaasjad üsna hästi. Võimalik, et leiad endale ka mõne täiesti uue teenimisallika.

Ka Sinu väljaminekud võivad sügiskuudel oluliselt suureneda. Sul on soov sisseoste teha, kuid see viib selleni, et võid kulutada asjadele, mis kuhugi toanurka vedelema jäävad. Rahaasjade korraldamine eeldab ettevaatlikkust. Ära seo ennast ühegi riskantse investeeringuga, sest need toovad varem või hiljem endaga kaasa ainult kaotusi.



Õnn:
Mida enam sellel sügisel oma asjaajamistele pühenduda suudad, seda paremini kõik kulgeb. Praegu tuleb Sul hoiduda pealiskaudsusest, kuna see võib kaasa tuua ainult probleeme ja takistusi.

Üldiselt on sügis Sinu jaoks muutuste ja tempokuse aeg. Sul tuleb oma ajalisi ressursse põhjalikumalt korraldada, et kõik asjad tehtud saaks. Kuna tööalased kohustused võtavad enam aega, kui tavaliselt, tuleb Sul teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma perega piisavalt koos aega saaksid veeta.

Võimalik, et pead sellel sügisel ette võtma mõne pikema reisi, mis arvatavasti on seotud Sinu tööalaste kohustuste täitmisega.

Uute teadmiste ja oskuste omandamine on Sulle praegu oluline.

Sinu elus mängib praegu olulist rolli keegi meesterahvas, kes on sündinud Lõvi, Jäära või Amburi päikesemärgis.

Naabritega suhtlemisel tasuks Sul olla sügiskuudel ettevaatlikum. Oma isiklikest asjadest rääkimisel võib see neis tekitada põhjendamatut huvi selliste asjade vastu, mis peaksid jääma Sinu koduseinte vahele.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

NEITSI

Armastus:
Armuelu kujuneb Sinu jaoks sügiskuudel meeldivaks ja põnevaks. Nii mõnedki probleemid suhtes peaksid nüüd leidma oma lahenduse. Oluline on see, et seaksid endale eesmärgiks püsiva ja kindla suhte, sest see määrab ära Sinu igapäevased valikud.

Eriti tähelepanelikud peaksid olema praegu need Neitsid, kelle suhe ei tugine kindlale vundamendile. Nüüd tuleks sellele enam tähelepanu pöörata ning asuta otsustavaid samme vundamendi loomiseks. Kui jätta see töö tegemata, siis võib see tähendada kiiret suhte lõppemist. See ei pruugi juhtuda küll sellel sügisel, kuid hiljemalt talvisel-kevadisel perioodil.

Partneriga koos pikemaajaliste plaanide tegemine oleks tervitatav. See annaks mõlemale osapoolele paremini mõista, mida oodata ja mida vältida. Pikaajalised plaanid annavad Sulle ka kindlustunnet, mida suhtes hädasti vajaksid.

Igapäevaselt tuleks leida oma päeva midagi romantilist. Piisab ka väikestest romantilistest detailidest, millega oma päeva mitmekesisemaks ja suhet tugevamaks muuta.

Kui oled otsimas oma ellu armastust, siis see sügis võib Sulle avada mitmeid positiivseid võimalusi, mida juba kaua oodanud oled. Sul on lõpuks ometi võimalik kohtuda kauaoodatud inimesega. See aga eeldab seda, et Sa ei hindaks teist inimest ainult välimuse järgi. Olulisem on sisemine maailm.



Töö:
Kui Sul on piisavalt tahtejõudu ja korrektsust oma tööalaste asjade korraldamisel, kujuneb see sügis Sinu jaoks edukaks ja meeldivaks. Üldiselt pead arvestama sellega, et Sind ootab ees üsna tempokas periood, mistõttu on oma ajaliste ressursside planeerimine määrava tähtsusega.

Kui oled oma tööalasesse ellu otsimas muutusi, siis nende tegemiseks on praegu suurepärane aeg. Hoiduma peaksid aga sellekohaste otsuste tegemisel kiirustamisest, sest langetatud valeotsused võivad ennast väga valusalt kätte maksta.

Üldiselt võib öelda, et tööalane elu võtab Sinu jaoks ühel või teisel kujul suuna uues suunas. See toob Sinu tööellu värskust ja mitmekesisust.

Kasuks tuleks see, kui oma ideid ja mõtteid kolleegide ja ülemustega julgemalt jagaksid, sest Sul on võimalik võita endale hulganisti poolehoidjaid.

Praegu tuleks keskenduda kõige olulisemale ja mitte raisata oma energiat tühistele asjadele.

Rahaasjad peaksid kujunema sellel sügisel headeks. Need lisavad Sulle kindlustunnet, millest oled ehk suvekuudel puudust tundnud. Püüa oma rahaasjade korraldamisele enam rõhku panna. Hoidu tormakusest, kuna see võib ennast valusalt kätte maksta.

Võid teenida suurema summa lisaraha läbi sellise tegevuse, kus ärisuhte teiseks osapooleks on noorem meesterahvas. Kõige paremini kulgevad rahaasjad meessoost Neitsitel, kellel vanust üle 35 eluaasta.

Võib öelda, et selle sügise üheks peamiseks üllatajaks ongi rahateema. Seepärast ole selles vallas positiivseteks arenguteks valmis.

Õnn:
Õnn on Sul sellel sügisel suhteliselt suur. Suudad enamalt jaolt oma tegemisi korraldada just nii, et need Sinu elu positiivselt mõjutaksid. Ka oskad praegu tavalisest enam märgata kõike seda, mis on Sinu ümber ilusat.

Hea aeg on praegu reisimiseks. Kui oled plaaninud mõne paiga külastamist, siis selle plaani teostamine tasuks enne talve algust teoks teha.

Nagu juba varem mainitud, on rahaasjad sellel sügisel erilises seisus. Sind ootavad ees nii mõnedki positiivsed arengud ja üllatused. Tasuks ehk proovida ka oma õnne rahaasjades, näiteks loto mängimisega.

Sinu energiavarud on praegu suured, mistõttu püüad leida võimalusi selliste asjadega tegelemiseks, mis Sul ehk varem eriti hästi kulgenud pole. Suudad lahendada sügise jooksul nii mõnedki sellised probleemid, mis on Sulle varem palju peavalu tekitanud.

Kõige enam mõjutavad Sinu tegemisi ja otsuseid sügiskuudel Kalade, Skorpioni ja Vähi päikesemärgi esindajad.

Pööra enam tähelepanu oma perekonnale ja sugulastele, sest keegi neist võib praegu vajada Sinu abi ja toetust.

Seotud postitused