2015 aasta sügishoroskoop (Kaalud, Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Armastus:
Armuelu kujuneb Sinu jaoks sellel sügisel stabiilseks ja meeldivaks. Oluline on leida oma partneri jaoks enam aega ja ka kannatust. Püüa praegu teha koos partneriga suuremaid jõupingutusi selleks, et tugevdada seda vundamenti, millele Sinu suhe toetub. See tähendab seda, et leia ühiseid pidepunkte, mis pakuksid mõlemale huvi ja pakuksid seda, mis on oluline. Ühine ajaveetmine on praegu väga olulisel kohal. Püüa oma partneriga leida selliseid tegevusi, millest mõlemad rõõmu tunneksid. See ei saa olema küll eriti kerge ülesanne, kuid kui oled sihikindel ning kaasad mõtteprotsessi ka partneri, tulevad lahendused kergemini.

Armuelu pole aga praegu mitte ainult rõõm ja pillerkaar. See eeldab ka tõsidust ja pühendumist. Väga oluline on see, et leiaksid oma partneri jaoks igapäevaselt enam aega, mistõttu tuleb Sul oma plaanide osas teha mõningaid muutusi.

Usalda armuelus valikute tegemisel oma sisetunnet, sest see viib Sind praegu kõige paremate valikuteni.

Vallalistele Kaaludele ei saa praegu mingeid erilisi arenguid lubada, kuid neid ka välistada ei saa. Paremaid tulemusi partneriotsinguil saavutad siis, kui kasutad selleks mingeid erilisi meetodeid, mida Sa varem proovinud pole. Ära karda tagasilööke, sest need aitavad muuta Sind küpsemaks ning hoiavad Sind eemale nii mõnestki probleemist, mis vastasel korral oleks kerge tekkima.



Töö:
Sügis toob Sinu tööalasesse ellu suurema stabiilsuse. Suure tõenäosusega tasutakse Sulle nüüd selle töö eest, mida oled viimastel kuudel usinasti teinud. Ehkki Jupiter ei mõjuta praegu Sind eriti positiivselt, on Sul siiski oodata majandusliku seisu paranemist. Sissetulek on suurenemas ning saad osaks ehk ka ametikõrgendusest.

Sügiskuudel tasuks Sul oma rahalisi väljaminekuid paremini planeerida. Hoidu nendele asjadele raha kulutamisest, mida Sa niikuinii ei vaja.

See sügis toob Sulle kaasa mõningaid ajutisi rahalisi probleeme, mida aitaksid Sul lahendada Veevalaja, Kaalude või Kaksikute päikesemärgi esindajad.

See sügis toob arvatavasti Sulle kaasa ka mõningaid raskusi ja keerulisi situatsioone tööalases elus, kuid seda on juhtunud ju varemgi. Oluline on märkida, et kui oled kogu aeg hoolas ja sihikindel, ei löö raskused Sind rajalt maha, vaid nende ületamine aitab Sul suurendada enesekindlust.

Kolleegidega suhtlemine sujub hästi. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid, kuid ole ettevaatlik sellega, et Sa ei hakkaks oma eraelulisi asju kolleegidega arutama.

Hea oleks see, kui leiaksid võimalusi oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks, sest selle tagad endale tööalases elus paremad tulemused edaspidiseks.

Tööalases elus tuleb Sul ehk mõnest plaanitud muutusest või ümberkorraldusest loobuda, kuna mõistad, et aeg selle teostamiseks pole küps.



Õnn:
Sellel sügisel tasuks Sul ennast enam pingutada kõige selle nimel, mis on Sulle oluline. 2016. aasta kujuneb Sulle heaks, mistõttu tasuks nüüd alustada ettevalmistustega selleks aastaks, et saatus Sind siis paremini meeles peaks. Pead jälgima seda, et kõik asjad oleksid kenasti Sinu jaoks tasakaalus, seda nii füüsilises kui ka vaimses mõttes. Enda kurnamine ei tule praegu kasuks, kuna Sinu organism võib sellele kergesti erinevate haigustega reageerida.

Sügiskuudel võiksid hoiduda asjatutest reisidest, seda eriti just autoga.

Hea aeg dokumentidega töötamiseks, kuna suudad selles vallas märgata neid ohte, mis Sind võiksid edaspidi varjutada.

Peaksid sellel sügisel lahendama kõik probleemid ja mured, mis on seotud Sinu koduse majapidamisega. Võib-olla vajab mingi asi remonti või väljavahetamist. Kõik sellised asjad püüa nüüd lahendada. See võib küll suurendada Sinu rahalist väljaminekut, kuid teenid selle peagi tagasi.

Ära anna endale kuuluvaid asju teistele inimestele, kui Sa just neid asju ise enam ei vaja. Vastasel korral hakatakse Sinult ka edaspidi kõikvõimalikke kingitusi ootama.

Arvatavasti saad sellel sügisel ühelt inimeselt ootamatu kingituse, millel hakkab Sinu elus edaspidi olema eriline emotsionaalne väärtus.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

SKORPION

Armastus:
Armuasjades saavad Sulle selgemaks selle sügise jooksul nii mõnedki asjad oma suhte tuleviku ja partneri kohta. Üldiselt saavad arengud olema positiivsed, kuid seda tingimusel, et suhe toetus kindlale vundamendile. Kui Sul on suhtes esinenud suuremaid probleeme, siis võivad sügiskuud tähendada suhte lõppemist.

Nüüd tasuks mõelda sellele, kuidas oma suhtesse uut värskust tuua. Ole valmis tegema oma elus ümberkorraldusi, et seeläbi suhet positiivselt muuta. Avatud suhtlemine ning üksteise kuulamine on praegu äärmiselt olulised. Julgusta oma partnerit enam rääkima oma tunnetest ja vajadustest, kuid anna talle aega Sinu julgustamisele reageerimiseks. Ära oota seda, et Sinu ütluste peale partner ennast koheselt avama hakkaks. Ole kannatlik.

Võib-olla toovad sügiskuud Sinu perre järelkasvu. Mingil moel on Sul oodata perre tütarlapse sündi, kas saad ise lapsevanemaks või siis vanavanemaks.

Hea aeg neile Skorpionitele, kes otsivad oma ellu armastust. Oled praegu avatum kui tavaliselt, mistõttu on Sulle avanemas ka mitmed head võimalused. Armastuse otsimist ei tohiks Sa praegu endale eesmärgiks seada, vaid ole lihtsalt aktiivne suhtleja.

Noortel naissoost Skorpionitel on see sügis armuelus mõnevõrra keerulisem kui teistel, kuna nende ootused on praegu väga suured, kuid kõik ei pruugi minna päris nii, nagu nad oleksid oodanud.



Töö:
Sügiskuud on tööalases elus Sinu jaoks üsna edukad. Erinevalt suvest, peaks olema tööalane elu Sulle veidi rahulikum ja kergem. Saad tegeleda nende kohustustega, millega oled harjunud tegelema ning see muudab Sind sisemiselt rahulikumaks.

Võiksid mõelda praegu mõningatele muudatustele oma tööelus. Sa ei pea tormakalt hakkama neid muudatusi ellu viima, kuid mõelda võiksid siiski. Kui oled soovinud töökoha vahetamist, siis praegu on sellele hea aeg mõelda ning ka vajalikke samme astuda. Sellekohased otsused aga eeldavad põhjalikku ettevalmistust, et mitte sattuda probleemide keskele.

Rahaasjad on praegu Sinu jaoks stabiilsed. Tunned ennast seetõttu kindlalt. Sügiskuude jooksul saad mõne hea teate, mis Sinu rahaasju puudutavad. Oluline roll on praegu mängida säästmisel. Püüa igakuiselt mingit raha kõrvale panna, sest see lihtsalt aitaks Sul ennast paremini tunda.

Hea aeg kinnisvara müümiseks. Samuti on hea aeg praegu suuremate asjade ostmiseks, olgu selleks siis kinnisvara või auto vms.

Õnn:
Sügise jooksul hakkab õnn Sinu joaks suurenema. Selles osas ei tasu oodata mingeid kiireid arenguid, aga järkjärgult on asjad paranemas. Sul tuleb olla valmis tagasilöökideks, kuid samas pakub sügis ka meeldivaid arenguid ja kokkusattumisi. Ühesõnaga tavaline ja normaalne elu. Midagi hullu pole vaja karta.

Pead sügiskuudel ennast pingutama kõikide nende asjade nimel, mis on Sulle olulised. Usin töötegemine ja täpsus on praegu kõige olulisem. Enamik Sinu õnnestumistest ja mitteõnnestumistest on seotud karmadega.

Saad mingi olulise sõnumi oma kaugemal elavatelt lähedastelt või sugulastelt. See mõjutab Sinu elu igati positiivselt ning annab võimaluse oma tegemisi edaspidi paremini korraldada, sealhulgas vältida võimalikke eksisamme.

Saad mõningaid positiivseid uudiseid sellel sügisel mõne tütarlapse või noore naise kaudu, kes on Sinu pereliige või sugulane.

Võtad arvatavasti ette mõne küllaltki üllatusliku reisi, kuna selleks avaneb Sulle lihtsalt väga hea võimalus.

Üheks päris märkimisväärseks probleemiks sellel sügisel võib kujuneda kadedus, mille põhjustajaks on keegi noor naisterahvas, keda tunned.

Seotud postitused