2015 aasta suvehoroskoop (Kaalud, Skorpion)

KAALUD

Armastus:
Kui oled vallaline, siis see suvi kujuneb Sinu jaoks huvitavaks ajaks. Kohtud paljude huvitavate inimestega ning kaaslase võimalus suureneb märgatavalt. Sulle tasuks enam oma sõpradega suhelda, sest just oma sõpruskonnaga ringiliikumisel võivad Sulle avaneda head võimalused. Ära jää koju istuma, sest sellega võid enamikest headest võimalustest ilma jääda. Hea aeg ka alternatiivsete meetodite proovimiseks tutvuste loomisel.

Kui oled suhtes, siis see suvi on Sulle ja Sinu partnerile meeldiv aeg. Saate tavalisest enam koos aega veeta ning ühiseid hetki nautida. Mõningad tagasilöögid võivad Sind küll ees oodata, kuid nende lahendamine ei tohiks kujuneda eriti keerukaks. Oluline on uskuda oma võimesse suhte parandamisel. Võimalik, et sellel suvel jõuad abieluranda. Hea aeg lapse saamiseks või lapse saamise otsustamiseks.



Töö:
Tööalane elu võib Sulle kaasa tuua mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Oluline on nende muutustega kaasa minna, mitte nendele vastu võidelda. Nii suudad endale tagada praegu parimad tulemused. Ole valmis julgemalt oma tööalases elus mõningaid muudatusi tegema, mille eesmärgiks oleks töökorralduse efektiivsemaks muutmine.

Sul on head võimalused rahaliste vahendite suurendamiseks. See aga eeldab Sinult suuremat tähelepanelikkust, et Sul oleks avanevatest võimalustest õigeaegselt kinni haarata. Hoiduma peaksid mõttetute riskide võtmisest, kuna nendega võid endale pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada.



Õnn:
Sulle peaks see suvi kujunema küllaltki õnnelikuks ajaks. Enamik arenguid toimub Sinu jaoks tööalases elus, kuid need arengud on Sulle positiivsed. Oluline on see, et oleksid praegu oma asjaajamiste juures julge ja ettevõtlik, sest see võimaldab Sul kõige kiiremini ellu viia. Ära karda ka mõningaid riske võtta, kuid seda peaksid vältima rahaasjades. Püüa leida oma ellu midagi meeldivat ja unikaalset, sest see aitaks Sul sügis-talvisel perioodil paremini rutiinsusega toime tulla.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

SKORPION

Armastus:
Pöörad sellel suvel oma armuelule väga suurt tähelepanu. Sa ei soovi jätta ühtegi asja niisama juhuse hooleks. Oskad oma partneriga praegu tavalisest paremini suhelda, mis aitab olulisel määral kaasa sellele, et leiad ka kõige keerulisemates küsimustes oma partneriga üksmeele. Võiksid praegu mõelda enam sellele, kuidas oma partnerlussuhtesse enam vürtsikust lisada. Romantika vallas tasuks proovida praegu midagi ebatavalist. Suve lõpuosas võib päevakorrale tõusta lapse saamine.

Kui oled vallaline, siis see suvi võib Sulle avada mitmeid unikaalseid võimalusi. Samas ei tähenda see seda, et peaksid kinnisilmi kõikidest avanevatest võimalustest kinni haarama. Lõpliku otsuse tegemiseks, mis puudutab suhte loomist, varu aega ja kannatust. Võimaluse korral tasuks selline põhimõttelise otsuse tegemine lükata sügisesse.



Töö:
Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis mõningateks raskusteks ja probleemideks. Kõik asjad lihtsalt ei kulge praegu sellises suunas, nagu Sa oleksid soovinud. Seepärast pole praegu hea aeg selleks, et võtaksid oma tööalases elus ette suuremaid ettevõtmisi. Suudaksid ennast sellel suvel teostada paremini siis, kui rutiinsed ettevõtmised oleksid Sinu peamise tähelepanu all. Sea endale praegu tööalases elus peamiseks eesmärgiks see, et vaikselt luua endale tööalases elus vundamenti, millele edaspidi toetuda.

Rahaasjad võivad olla praegu pingelised. Hoidu kõikvõimalikest rahalistest riskidest, kuna vastasel korral võid endale pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada. Hea aeg oma teadmiste täiendamiseks, et seeläbi rahalisi vahendeid edaspidi paremini korraldada.

Õnn:
Tänu oma pühendumisele võid seda suve pidada enda jaoks üsnagi heaks. Samas toob see suvi Sulle kaasa ka raskusi ja probleeme. Et neid ületada, püüa ennast ümbritseda enam nende inimestega, kes oleksid valmis Sind julgustama. Ära looda sellele, et positiivsed lahendused tuleksid iseenesest. Püüa oma energiavarud kindlas tasakaalus hoida, sest ainult nii saaksid tegeleda asjadega, mis on Sulle kõige olulisemad.

Seotud postitused