2015 aasta suvehoroskoop (Ambur, Kaljukits)

AMBUR

Armastus:
Armuelus kulgevad asjad Sinu jaoks väga soodsalt. Oluline on aga see, et oleksid ka ise valmis oma armuellu enam vürtsi tooma. Niisama ootamine, et partner kõik ära teeks, ei ole praegu mõttekas. Väga olulisel kohal on romantika, mistõttu püüa oma partnerile midagi romantilist välja pakkuda. Väga oluline roll on praegu avatud suhtlemisel. Seepärast kuula ära oma partneri arvamuse dja mõtted ning esita talle oma arvamused ja mõtted. Ei praegu ega ka hiljem ei tohiks Sa oma suhtes hakata eeldama seda, et partner Sinu mõtteid lugeda oskaks. Kindlasti tasuks Sul koos oma partneriga ette võtta mõni reis, olgu see siis Eestisse või mõnda välisriiki.

Kui oled vallaline, siis sellel suvel on Sul väga head võimalused selleks, et leida enda kõrvale see inimene, keda oled otsinud. Ole tähelepanelik ning püüa olla suhtlemisele rohkem avatud kui varem.



Töö:
Sellel suvel saad tööalases elus asju veidi kergemalt võtta ning keskenduda enam puhkamisele. See on Sulle praegu hädavajalik, kuna Sinu energiavarud pole praegu lihtsalt kõige suuremad. Seepärast peaksid hoiduma kõikvõimalikest suurematest tööalastest jõupingutustest vähemalt suve esimeses pooles.

Lepingute sõlmimisel ja pikemaajaliste valikute tegemisel tasuks Sul olla praegu tavalisest ettevaatlikum. Vajad aeg, et kõik vajalikud ettevalmistused ära teha, sest ainult nii suudad endale garanteerida sellised otsused, mis Sinu huvides kõige paremini töötavad.

Rahaasjad peaksid olema Sul praegu rahuldavas seisus, kuid mingit erilist lisaraha pole Sul mõtet lootma jääda. Pead olemasolevate vahenditega hakkama saama.



Õnn:
See suvi kujuneb Sinu jaoks küllaltki soodsaks ja meeldivaks ajaks. Oluline on see, et Sa ei hakkaks endale liialt suuri eesmärke püstitama, kuna see tooks varem või hiljem kaasa tagasilööke. Rutiinsemad asjad sobiksid Sulle praegu paremini. Rahalistes asjades hoidu oma õnne proovilepanekust. Püüa ennast ümbritseda enam nende inimestega, kellega ühiselt oma peamiste eesmärkide poole liikuda.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

KALJUKITS

Armastus:
Armuelu kujuneb sellel suvel Sinu jaoks positiivseks. Sul on võimalik oma suhtes lahendada mitmesugused sellised probleemid, mis varem on esile kerkinud, mistõttu on Sul võimalik anda oma suhtele täielikult uus käik. Püüa leida oma armuellu midagi ebatavalist ja uut, sest see annaks samuti juurde uut särtsu. Hea aeg mitmesuguste plaanide teostamiseks oma koduses elus, kuid siinkohal tuleks vajalike ettevalmistuste tegemisele kindlasti veidi enam tähelepanu pöörata. Olenemata sellest, kas oled mees või naine, valmista oma partnerile aeg-ajalt ka mõni tore üllatus.

Kui oled vallaline, siis sellel suvel võivad Sulle avaneda nii mõnedki uued võimalused. Peamiselt võivad need võimalused avaneda läbi Sinu sõpruskonna. Seepärast ole tähelepanelik, kui oma sõpradega liigud, sest Sinu sõpradel võib kaasas olla keegi, kellega Sinult suhe võib arenema hakata.



Töö:
Tööalases elus kulgevad Sinu asjaajamised suvekuudel hästi. Saad veidi vabamalt võtta, mistõttu ei pea Sa olema kogu aeg nagu orav rattas. Tänu oma kangekaelsusele võid mõningad tööalased asjad tehtud saada oluliselt kiiremini, kui Sa oleksid osanud arvata. Samas võib kangekaelsus mõningaid probleeme kaasa tuua suhetes kolleegidega. Tavalisest ettevaatlikum tasuks Sul olla tööalaste rahaasjadega kokkupuutumisel, kuna seal võib pinnapealsus kalliks maksma minna.

Kui oled tööd otsimas, siis see suvi avab Sulle mitmeid uusi võimalusi, mistõttu ole tähelepanelik. Sul tasuks oma soovidest enam rääkida sõpradele ja tuttavatele, sest see võib Sulle avada mõningaid uusi võimalusi.

Rahaasjad on sellel suvel arvatavasti üsna stabiilsed. Kui ennast enam pingutad, on Sul võimalik leida endale ka mõningaid selliseid võimalusi, et oma sissetulekut suurendada.

Õnn:
Õnn kui selline ei käi tavaliselt Sinu päikesemärgiga kaasas. Kõik, mida elu jooksul saavutad, tuleb Sinu enda töö ja vaevaga. Niisama ei kuku kätte Sulle midagi. Ka sellel suvel on asjad nii. Kui ennast pingutad ja näitad välja suurt sihikindlust, saavutad endale seatud eesmärgid. Mingeid imesid Sul aga oodata ei tasu. Et jaksaksid pingutada ja oma eesmärkide poole liikuda, tuleks Sul leida võimalusi selleks, et suvekuudel veidi aeg maha võtta. Sinu energiavarud vajavad täiendamist. Ümbritse ennast positiivsete inimestega ning märkad kindlasti seda, kuidas kõik asjad lähevad ülesmäge.

Seotud postitused