2015 aasta suvehoroskoop (Kaksikud, Vähk)

KAKSIKUD

Armastus:
Armuelu kujuneb Sinu jaoks sellel suvel üsnagi vaheldusrikkaks. On nii tõuse kui mõõnasid. Sa saad ise väga palju ära teha, et armuelus kõik asjad normaalselt kulgeksid. Eelkõige tuleks Sul kriitiliselt üle vaadata oma ootused armuelus, sest võib-olla oled oma partnerilt hakanud ootama enamat, kui ta suuteline pakkuma on. Kas need Sinu ootused on ikka realistlikud? Suure tõenäosusega ootavad Sind ees ka mõningad suuremad muutused, mis on seotud kihlumisega, abiellumisega, kooselu alustamisega ning halvematel juhtudel suuremate tülide või isegi lahkuminekuga. Mingil juhul ei tohi Sa oma suhtes ainult partnerit süüdistada, sest suhtes on kaks osapoolt.

Kui oled vallaline, siis see suvi võib Sulle välja pakkuda mitmeid meeldivaid arenguid. See aga eeldab Sinult avatumat suhtlemist ja oma liialt suurte ootuste ümberhindamist.



Töö:
Tööalases elus ole sellel suvel tähelepanelikum ja hoolivam oma kolleegide suhtes. Püüa hoiduda sellistest situatsioonidest, kus satud oma kolleegidega vastuseisu. Selliste probleemide lahendamine võib kujuneda vaevarikkaks.

Kipud oma tööalases elus liialdama, millega ei tee Sa head oma organisatsioonile ega ka mitte iseendale. Seepärast hoidu liialdamisest. Kui Sinu tööalaste kohustuste hulka kuulub rahaga tegelemine, siis tasuks Sul olla sellel suvel väga ettevaatlik. Tehtud eksimused võivad Sinu rahakotile valusalt kätte maksta.

Rahaline seis eeldab Sinu tähelepanu ja hoolikust. Hoidu tormakusest väljaminekute tegemisel. Ka tuleks Sulle kasuks see, kui otsid endale võimalusi sissetuleku suurendamiseks. Selles vallas võivad esile kerkida nii mõnedki uued võimalused.



Õnn:
See suvi ei saa olema Sinu jaoks mitte kõige suurema õnnega periood. Samas saad ise palju ära teha, et asjad Sinu jaoks paremuse poole liiguksid. Praegu pole hea aeg selleks, et võtaksid ette liialt suuri ettevõtmisi, sest Sul oleks enda jaoks raske tagada selliseid tulemusi, mida oleksid soovinud. Seepärast keskendu pigem rutiinsetele tegevustele ning püüa enam ka suvemõnusid nautida. Eriti tuleks Sulle kasuks see, kui veedaksid enam aega looduses, eriti veekogude läheduses, sest see aitaks kaasa Sinu sisemise tasakaalu hoidmisele.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

VÄHK

Armastus:
Armuasjad ei ole sellel suvel Sinu jaoks mitte ehk kõige paremad, samas ei ole need ka halvad. Lihtsalt tunned seda, et vajaksid midagi enamat, kuid Sa ei oska ka ise täpselt määratleda, mida oma armuelust ootad. See võib Sinus tekitada palju segadustundeid ning on oht, et kipud mõningates asjades oma partnerit süüdistama. Et tuua oma suhtesse uut värskust, püüa rõhk panna romantikale. Jaga julgemalt oma mõtteid ning võta kuulda seda, mida partner ühest või teisest asjast arvab. Hea aeg mõne lühema või pikema reisi korraldamiseks, kuna see võimaldaks Sinul ja Sinu partneril aja maha võtta ning suhet nautida.

Kui oled vallaline, siis see suvi võib Sulle avada nii mõnegi unikaalse võimaluse. Seepärast tasuks Sul olla praegu vägagi tähelepanelik. Hoidu aga tormakusest uute tutvuste loomisel.



Töö:
Tööalases elus tuleb Sul ennast sellel suvel üsna palju pingutada. Mitte miski ei tule Sulle kergelt kätte. Peaksid olema väga tähelepanelik, kuna vastasel korral on oht midagi olulist unustada. Pane kõik oluline endale kirja, sest oma mälule ei tasu Sul praegu liigselt lootma jääda. Paremaid tulemusi võivad sellel suvel oodata need Vähid, kes on endale ise tööandjateks. Iseseisev töötamine ja oma aja planeerimine võimaldab ennast praegu paremini teostada. Kui oled otsimas töökohta, siis selles osas võivad suve keskel või lõpuosas Sulle mõned head võimalused avaneda.

Rahaasjade korraldamisel peaksid olema tähelepanelik. Kipud suvetuhinas on väljaminekuid suurendama, mistõttu võid hiljem oma tehtud otsuseid kahetseda.

Õnn:
Üldiselt võib seda suve pidada Sinu jaoks õnnelikuks ajaks, kuigi võivad esile kerkida mõningad raskused ja takistused. Palju sõltub praegu sellest, kuivõrd Sa ise oled suuteline ennast pingutama ning soovid midagi suuremat korda saata. Oluline on leida võimalusi selleks, et seda lühikest Eestimaa suve nautida, et seeläbi sügis-talvisel perioodil kõigele paremini vastu pidada. Kasuks tuleks see, kui Sinu peamine tähelepanu oleks praegu pööratud kodule ja perekonnale.

Seotud postitused