2015 aasta suvehoroskoop (Jäär, Sõnn)

JÄÄR

Armastus:
Suvi kujuneb Sinu armuelu edukaks ning mingeid probleeme selles vallas esile kerkida ei tohiks. Eriti tuleks Sul seda perioodi ära kasutada siis, kui oled vallaline, sest uusi tutvusi on Sinu ellu tekkimas ridamisi. Sellel suvel võid langetada põhimõttelise otsuse abiellumiseks. Hea aeg oma partneriga erinevate plaanide teostamiseks, eriti nende, mis on ühel või teisel viisil seotud Sinu koduga. Armuelus tasuks praegu proovida ka midagi ebatavalist ja uudset, et seeläbi oma suhet värskendada. Rutiinsus on praegu ehk kõige suurem vaenlane armusuhet silmas pidades.



Töö:
See suvi toob Sinu jaoks tööalases elus arvatavasti kaasa mitmeid uusi arenguid. Jälgi seepärast tähelepanelikumalt kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas, et seeläbi saaksid õigeaegselt kõikidest võimalustest kinni haarata. Suve keskpaiku tuleb Sul teha tööalases elus mõningaid raskeid valikuid, mistõttu on ettevalmistuste tegemine hädavajalik. Ära jäta asju niisama juhuse hooleks, vaid püüa kõikide otsuste tegemise juures suunajaks olla.

Kui oled plaaninud töökoha vahetust, siis sellel suvel võivad Sulle avaneda head võimalused. Ka toetavad planeedid kohanemist uuel töökohal.



Õnn:
Õnn peaks Sul olema sellel suvel üsna suur. Arvatavasti koged seda, et õnn on suurem kui eelmise aasta suvekuudel. Üldiselt kulgevad Sinu asjaajamised hästi ning kui oskad märgata, saad osa paljudest uutest võimalustest. Eriti suurt tähelepanu võiksid praegu pöörata oma kodusele majapidamisele ja perekonnaelule, sest suurem osa headest võimalustest ja positiivsetest arengutest toimuvad just neis valdkondades. Ära lase endale praegu teiste inimeste poole liigset survet avaldada, kuna see suurendab ohtu headest võimalustest ilma jääda.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

SÕNN

Armastus:
Suve esimesel poolel on Sinu armuelu üsna tavaline ja teatud määral rutiinne. Samas suve teine pool võib kaasa tuua üsnagi üllatavaid arenguid. Päevakorrale võivad tõusta abiellumine, lapse saamine ning teatud puhkudel ka lahutus, kui suhe pole viimasel ajal kõige paremini toiminud. Suve teisel poolel tasuks oma armuasjadele eriti suurt rõhku panna vallalistel Sõnnidel.

Oma partneriga on Sul võimalik nautida selle suve jooksul mitmeid erilisi sündmusi. Hea aeg suuremate küsimuste arutamiseks, kuna kompromisslahendusi on kergem leida.

Peaksid meeles pidama seda, et see suvi pole aeg, kus kodus istuda. Nüüd tuleb võtta sellelt suvelt maksimum, olenemata sellest, kas ilmad on soojad või külmad, kuivad või sajused.



Töö:
Tööalane elu peaks olema Sinu jaoks sellel suvel üsnagi vaheldusrikas. Saad tegeleda rutiinsemate asjadega ning esile kerkivad ka mõningad uued meeldivad väljakutsed. Oluline on see, et keskenduksid praegu enam nendele kohustustele, mis kiiresti lõpetamist vajaksid. Ära karda muutuseid, sest selle suhe jooksul võib neid Sinu jaoks nii mõnigi esile kerkida. Kui suudad pidada muutusi oma arengu üheks peamiseks võimaluseks, siis kujuneb selle suve tööalane elu Sinu jaoks väga produktiivseks.

Tänu oma tööalastele tegemistele, peaks suurenema mõningal määral ka Sinu sissetulek. Oma majanduslikku seisu võiksid aga oluliselt enam parandada siis, kui tegeleksid mõne loomingulise tegevusega, millele püüaksid leida ka raha teenimise väljundi, olgu selleks siis näiteks käsitöö tegemine ja oma käsitöötoodete müümine.

Õnn:
Õnn sõltub sellel suvel peamiselt Sinust endast. Kui Sul on tahtejõudu oma elus midagi korda saata, saad hiljem olla saavutatud tulemustega rahul. Kui aga valid selle tee, et ei tee suurt midagi, siis ei ole Sul ka eriti millegi üle õnne tunda. Võiksid enam tähelepanu pöörata enam oma hingelistele väärtustele, sest see aitaks Sul edaspidi kiiremini nii mõneski asjas selgusele jõuda. Ära unusta seda, et vajaksid enam aega puhkamiseks ja suve nautimiseks, et seejärel pimeda sügise ja talvega paremini toime tulla.

Seotud postitused